BLOG

A "legnáczibb" ország Európában - Espanja

írta: turner ; 2009.09.24. 08:00

Talán Magyarországon értik az emberek a legjobban, hogy miért is tehették ki eme veszélyt jelző táblát. Nem csupán az úton sétáló, elhaladó gyermekekre figyelmeztet a tábla, nevén nevezi a dolgokat:

"Precaución - Ninos Gitanos En La Calzada", azaz "Vigyázat - Cigány gyerekek az úttesten".

Vajon miért emelik ki, hogy roma kölkök szaladgálnak az úttesten? Ennyire rasszisták a spanyolok? Vajon mi történne, ha Magyarországon valaki ilyen táblát tenne ki akárhova? Ugye, hogy elképzelhetetlen... Pedig Olaszliszkára személy szerint 20 méterenként raknék ki egyet...


Oszd meg másokkal!

Bookmark and Share

 

 

Olvass tovább!

Nem hagyják nyugodni Szögi Lajost...

Nem hagyják nyugodni Szögi Lajost II.

Nincs nyugalom Olaszliszkán...


2 hozzászólás : bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr551402684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2009.09.24. 10:34:25

Jéé, Spanyolhon egy élelmesebb ország, mint mi? Pedig ezek a déliek aztán jóval mögöttünk lennénk egy normális világban. Lusták, hányavetiek, képzetlenek, csak focizni tudnak. Mi éjjel-nappal dolgozunk, odafigyelünk a munkánkra, magasan képzettek vagyunk, nem tudunk focizni, és évi többezer milliárd forint folyik el az országban korrupció folytán. Nah, akkor biztos azért jobbak, mert ők TUDNAK FOCIZNI, nem?

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása