BLOG

Nem hagyják nyugodni Szögi Lajost...

írta: turner ; 2009.05.14. 10:08

Ugyanis Olaszliszkán csúzlival lövöldözik, szemétlerakónak használják Szögi Lajos emlékművét de arra is volt példa, hogy az emlékhely körül található összes vázát darabjaira törték. NA EZ MI, ha nem rasszizmus?  

 

Tovább: Megdöbbentő kisfilm az olaszliszkai gyilkosságról...

Nem is akárki "csúzlizza" az emlékhelyet, hanem az ügy nyolcadrendű vádlottja, aki nem mellesleg az emlékhellyel szembeni lakóházban háziőrizetben van. Így ki sem kell tennie a lábát otthonából, elég csak a kertbe kimennie, hogy porig gyalázza Szögi Lajos emlékét.

A rendőrség nem tesz semmit, szerintük ugyanis ez nem kegyeletsértés(!), mivel az elhunyt nem ott nyugszik. Kíváncsi lennék, ha Tatárszentgyörgyön vagy Nagycsécsen az esetlegesesn ott található emlékhelyeket gyaláznák, mit mondana a rendőrség..? Válaszolok is: minimum 1 millió forintos vérdíjat tűznének ki az elkövetők fejére, Kolompár meg Mohácsi telekürtölné a hazai és nemzetközi sajtót, hogy mekkora a rasszizmus Magyarországon. 

Kíváncsi vagyok továbbá, hogy a bíróság mennyire veszi majd figyelembe, hogy a nyolcadrendű vádlott ekkora "megbánást" tanúsított. Kíváncsi vagyok, hogy a két nagy elfogulatlan kertévé híradóiban hallani fogunk-e erről. Erre is válaszolok: kizárt...

Szívszorító...

(MH nyomán)


2 hozzászólás : pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr91120854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molaris 2009.05.15. 09:13:57

Gondolkoztam, megírtam, kimoderáltam.
Jobb(ik?) a békesség. Vagy a polgárháború?
Hagyjuk, mert ma itt (Mo. - n) nem lehet igazat írni, hogy ne kapjon az ember bélyeget.

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.05.15. 09:37:16

@molaris: ...pedig kíváncsi lettem volna mit írsz :)

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása