BLOG

Nincs nyugalom Olaszliszkán...

írta: turner ; 2009.06.12. 15:06

Úgy látszik az olaszliszkai bodzaszedők csak keddig tudtak nyugton maradni. Ugyanis csoportosan támadtak rendőrökre(!) még kedden, ám erről csak pénteken tájékoztatta az ügyészség az MTI-t. 

Verekedéshez riasztották a sárospataki rendőröket a településre, de majdnem a rendőrök jártak pórul. A bunyónak hamar sikerült véget vetni, ám a megjelent egy férfi, aki nem bírt a bőrébe bújni. Késsel fenyegette a rendőröket. A kést sikerült elvenni emberünktől, épp kezdték volna megbilincselni, de ahogy bodzaszedőknél szokás megjelent a család többi tagja is. Nevezetesen a férfi élettársa és annak 15 éves fia egy-két kutyával amiket a rendőrökre uszítottak. A könnygázspray elég volt az ebek távoltartásához, ám a férfi kihasználva a dulakodást elvette az egyik járőr fegyverét és ráfogta a járőrökre. Ha most az USA-ban élnénk (de elég ha valamelyik európai országba ruccanunk át) az illető már nem élne, de nálunk megúszta egy kis könnygázzal és -egyenlőre- 30 nap előzetessel. 

Azt hiszem ideje lenne rendet tenni Olaszliszkán. A polgármestert meg tényleg csak sajnálni tudom, hisz minden erejével azon van, hogy Olaszliszka nevéről ne a lincselés és a bodzaszedők jussanak az emberek eszébe. Így nehéz lesz...

Forrás: Blikk, Kuruc

 


5 hozzászólás : krimi bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr751181094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kartal (rezervált) 2009.06.12. 17:25:01

Erre nincs mit mondani. Maguk alatt vágják a fát a barmok... Aztán mikor kidől, lészen nagy sírás és az fogaknak csikorgatása, de akkor már késő...

sertésmájkrém 2009.06.13. 00:42:31

Mohácsi Viktória biztosan fogalmazza már a rasszista rendőrök elleni indítványát. Gondolom már lefoglalták a jegyeket az USA-ba is, ahol tiltakozhatnak a mindent elborító magyar rasszizmus ellen.

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.06.13. 09:48:02

...hál' Istennek Mohácsi a múlté :) Van helyette Jobbik :DD

Let it ... · http://intuicio.blog.hu 2009.06.13. 19:27:07

Olyan kis izé vagy...leszüretelt a bodza...most mit csináljanak mán??? Szotyizzon otthon, bakker és verje az asszonyt? Még jönne Morva Kriszti...hát kell ez neki? Hogy ugyedenem??? Inkább rendőrt ver...a közszolga szinte ingyé' és kézné' van...:)).

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása