BLOG

Ó igen! Feri -ismét- könyvet ír...

írta: turner ; 2010.05.12. 07:00 · 1 trackback

...igaz ez még mindig jobb, mintha kormányozna. Még meg sem száradt a tinta Feri legutóbbi remekművén, máris egy újabbal kívánja megörvendeztetni a magyar, dolgozó népet! Következő könyve negyven oldalas dolgozatáról, illetve az arra érkezett véleményekről fog szólni, s akár néhány röpke hét alatt el is készülhet. Faszikám igazi örökmozgó, járja az országot, bele-bele kotnyeleskedik az MSZP ügyeibe, könyvet ír (ha ő írja egyáltalán)...

Gyurcsány eme "jó hírt" a pártszékházban, a röpiratáról szóló első, nem nyilvános megbeszélésén jelentette be. Ujjongjunk hát! Megjelenik egy könyv, mely hazudni fog hazugság (a komplett kormányzás) hazugságáról (a dolgozat). Néha komolyan elgondolkodom abban, hogy Feri a kóros hazudozás legelvetemültebb formájában szenved.

Az első nagy elemzésen részt vett Gyurcsány néhány talpnyalója is néhány szocialista politikus is: Molnár Csaba (az ikertesó), Kovács László (a nyom nélküli ember, egyben az, aki mindig jó időben van jó helyen), és a Fogtündér Lendvai Ilcsi, akit érdekes módon Molnár Csaba nem is olyan régen az elnökséggel együtt lemondásra szolított fel. Ejj de kurva nagy színjáték folyik itt...

Több hozzászóló szerint tisztázni kellene az őszödi beszédet. Irigylem az ilyen naiv embereket. Akkor én most egyszer és mindenkorra tisztázom: az őszödi beszéd a szocik hazugságairól és láblógatásáról, "trükkjeinek százairól" szóló, ordenáré stílusban elüvöltött, kiszivárogtatott beszéd! Mit kell ezen tisztázni? Csak a magyarok lehetnek annyira mazo-k, hogy ebben látnak valami pozitívumot (sőt, még fizetnek is érte).

Gyurcsány szerint gazemberségben nem szabad a Fidesszel versenyezni, mert "abban ők jobbak nálunk". LoL! Mit lehet erre mondani. "Az MSZP egy becsületes párt, becsületes emberek értékalapú közössége!"

Lendvai is hozzászólt (pont  ő ne tette volna). Azon filózott, hogy melyik énüket tartsák meg és melyiket dobják a szemétbe:  "A reformert? (kuka) A megszorítót? (kuka) A jóléti rendszerváltót? (szemétlerakó) A liberális párttal koalíciót kötőt? (na hagyjuk...)"

Had súgjak valamit Ildikó! Nem "én cserére" hanem személyek cseréjére van szükség (veled együtt).

Epekedve várom hát -ahogy gondolom még sokan mások- a legújabb Gyurcsány kötetet... Igazi élmény lesz abban biztos vagyok (pfff)...


21 hozzászólás : mszp gyurcsány

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr951994134

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kibaszott jó röpirat a modern baloldalról 2010.05.12. 09:06:57

Tévedett, aki azt hitte, Gyurcsány feladta. Itt bizony egy próféta van, aki nem adja fel. Prédikálni fog, amíg akad két ember, aki meghallgatja. (Fotó: Gusztos Péter/blikk.hu) Gyurcsány az őszödi beszéd végén azt mondta, ha az MSZP már nem támogatja ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hopi és Rugóláb 2010.05.12. 09:25:36

Olyan nekünk Ferenc testvér, mint egy sértődött kisfiú, akire nem figyelnek a felnőttek, mert csak ordít és a földhöz veri magát.
Hihetetlen, hogy ilyen teljesítménnyel, ilyen évekkel a háta mögött még mindig figyelünk rá, még mindig jelen van a sajtóban, a napi politikai életben, a neten és a pártjában is képes embereket toborozni maga köré. Feri a pártja karikatúrája. Egy rossz bohóc, akin csak sírni lehet és nem nevetni. Talán kijózanodunk belőle egyszer.

nemöszöd 2010.05.12. 09:34:49

Ha Kádár elvtárs élne, azt mondaná: Fecó fiam, elszakadtál a tömegektől! Magyarul, halvány lila fingod sincs a valóságról. Dehát nem él ugye, így aztán praktikusan egy szeneslapáttal kellene kritikai élt adni-neki.

Terézágyú 2010.05.12. 09:38:04

Nem kell vele foglalkozni és kész...
Ha van ideje/kedve/pénze könyvet írni, akkor tegye...
Én biztos nem fogom se megvenni se elolvasni, ugyanúgy, ahogy OV könyvei sem érdekelnek.

Frick László Emlékzenekar 2010.05.12. 09:45:57

Én ilyet utoljára, amit Feri csinál a Nyugdíjas tagozattal, akik a végsőkig (pornográf kifejezés önmoderálva)k neki, csak pornón láttam. Lealázta őket és most még ő kúrja le szegényeket, ráadásul köztük sok a néni. Olyan néni, aki már nem is bírja idegekkel, tudta, hogy Feri egy gecóka, de A Párttal küzdött a népért és most tessék.

De álljon már meg a zászlós menet, milyen MSZP??? Úgy tudom, osztozkodás folyik. Azért nem mindegy, hogy Szegény Feri pártjának a 3000-ből mennyi ingatlan jut, mondjuk 1200 vagy 1700. Na ugye, hogy nem babra megy a lekicsinyítés?

paledi 2010.05.12. 09:55:26

Döglött oroszlánba belerúgni??? Nem uri dolog...

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2010.05.12. 10:10:31

@Terézágyú: Tévedés ne essék, én se... Ahogy szintén OV-ét sem olvasom...
@Frick László Emlékzenekar: Sok sok néni és bácsi még mindig imádja... Jó magam is ismerek nem egyet..

tlac 2010.05.12. 10:29:59

@Hopi és Rugóláb: bolond likból bolond szél fú

Sol Durka 2010.05.12. 10:43:00

Ó igen. Még el sem olvastad, máris véleményt mondsz róla.

Fenehorizont 667 2010.05.12. 10:54:00

jóez, hogy könyvet ír. ebből látszik, hogy képtelenk megújulni, lecserélni egymást és saját magukat, képtelenek a hibáik beismerésére, de még arra is, hogy egy pici, minimális önkritikát gyakoroljanak. nincs más mondanivalójuk a nácizáson, a fidesz és orbán, meg mindenki más szapulásán, az általuk már teljesen tönkretett, lefosott, lehányt "demokrácia" szóba való kapaszkodáson, és az ebből következő moralizáláson kívül.
nem tudnak megváltozni.
...és ez lesz a bukásuk záloga :)

Fenehorizont 667 2010.05.12. 10:56:50

@paledi:
nem úri, nem úri bazmeg. szétlopni az országot sem "úri dolog".

Frick László Emlékzenekar 2010.05.12. 11:05:23

@paledi: Döglött oroszlán?? Büntiből olvasd el Az Igazságbeszédet kétszer oda vissza Esterházy Péter és Nádas Péter előszavával.
Fogja ő még tutulni tani-tani ezt a kibaszottul érdemtelen népet a demokrácia kesztyűjébe ! És hol van ő még a 67 éves kortól, amikor majd a bájos könyveit írja a magyar baloldal történetéről.

Fenehorizont 667 2010.05.12. 11:07:56

@paledi:
meg tudod mikor döglött oroszlán ez... lopott százmilliárdokkal a strómanjaik zsebében, egész hadseregnyi médiaseggnyalóval, index-el, origóval, ismert és agyonmutogatott "közéleti személyiség"-ekkel, "értelmiség"-iekkel a hátuk mögött, megtámogatva legalább 50, viszonylag nívós, politikai témájú, elemzőnek és független véleményt mondónak álcázott bloggal, és az azokat író és szerkesztő, önkéntes, megvezetett seggnyalókkal.
most kezdődik még csak a haddelhadd, az ellenzékben való rinyálás és paráztatás, profin lekommunikálva.

Fenehorizont 667 2010.05.12. 11:08:57

@Frick László Emlékzenekar:
már hiányoltalak, hogy ráugorj a döglött oroszlánra :D

Jobbágy 2010.05.12. 11:15:56

@Hopi és Rugóláb: Naná, hogy nyomatni kell ferit, az érdemeit nem lehet és nem is szabad elvitatni: lerántotta a leplet a "magyar" "baloldal" "titkairól". Ezáltal a maszopot a megsemisülés útjára állította, még négy év és a már megszokott szalámizás tőle és lesz két, a parlamenti bejutásért küzdő "baloldali" érdekcsoport, meg rengeteg sok kiboruló bili, hiszen, ha már nem védi az elftássakat a mentelmi jog és fenyeget az elzárás réme, hát beszélni fognak. A próféta szóljék belőlem:)

Cooper82 2010.05.12. 11:24:09

Gyurcsány takarodj!!!!!!

vicsigabi · http://vicsigabi.blog.hu 2010.05.12. 11:39:06

Azt kell mondjam, hogy még kiderülhet, hogy igaz: gazemberségben nem szabad a Fidesszel versenyezni, mert "abban ők jobbak nálunk". Majd meglátjuk!
Ez persze nem minősíti (avagy védi) sem az mszp-t sem a Feri bácsit, mint ahogy az ő hazugságaikból sem következik, hogy más nem fog hazudni.

lujo22 2010.05.12. 11:49:42

Remélem, OV soha sem fog könyvet írni, főleg nem önkritikusat, mert ő nem hazudik, sőt hibázni sem fog. :-)

Frick László Emlékzenekar 2010.05.13. 09:53:07

@fenehorizont: Ugordgyon rá a bengálitigris, ahhoz képest, hogy döglött, most vinné (egyébként joggal) az MSZP vagyon jéghegycsúcsának 3/4-ét. Szeretnék én fele ilyen döglött lenni.

lüke 2010.05.14. 11:30:46

írni lehet, de ki fogja olvasni

Söci 2010.05.21. 11:18:44

Szerintem meg nem rinyálni kéne most már, mint a hülye gyerekek, hanem együttműködni. Felesleges mutogatni meg baszogatni a másikat. Nyert a Fidesz hurrá, de ez se fog szart se érni, ha azon alapszik a politikájuk, hogy az előző párt hú de milyen rossz volt. Jó lenne ha már az emberek a jövőbe tudnának nézni

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása