BLOG

Él, mint Hunvald a sitten...

írta: turner ; 2009.09.22. 07:00

Lassan új mondás kaphat szárnyra Magyarországon. "Marci Hevesen", a hal pedig a vízben él olyan jól, kényelmesen, mint Hunvald az előzetesben. Háromszor is meggondolnám, hogy havi 742 000-ért üljek-e vagy sem...

 

100 milliós vagyon...

Hunvald mellett mai napig azért áll ki az MSZ(M)P, mert ugyebár mindenkit megillet az ártatlanság vélelme (nem, exkormányszóvivő asszony, nem védelme). Csakhogy... Hogyan lehet összekalalpálni 100 milliót polgármesteri fizetésből? Sehogy. Mintha én, a havi fizetéseimből 10 milliót akarnék összarakni 7 év alatt. Matematikai lehetetlenség. (Hunvald fizetése 742 000 Ft/hó, ha 2002-től számolunk, Hunvald összesen 77 168 000 Ft-ot keresett. Ha ezt mind félrerakta, ergó nem evett, nem ivott, akkor sem jön össze a 100 millió forintos vagyon, nem is beszélve a 12 kocsiból álló autóparkról, a keszthelyi víkendházról, az óragyűjteményről.) Tehát, árulja már el nekem az MSZ(M)P bármelyik tagja, hogyan tudott Hunvald György tisztességesen ennyi pénzt megkeresni??

Le van szarva, fizetjük tovább...

Magasról tojnak Hunvald haverjai, hogy Gyuri megalapozottan gyanusítva sitten ül, hogy akkora vagyona van, amekkorát talán száz év alatt tudott volna megkeresni. Dzsordzsi ezután is kapja a jussát. Nem elég, hogy február óta minden hónapban megkapta enyhén szólva nem megérdemelt fizetését, tegnap Erzsébetváros szocialista képviselői még a napirendre sem vették fel Hunvald fizetését. (Persze minek, hisz jó pár karton cigire van szükség odabent ahhoz, hogy véletlenül se környékezzék meg az embert, ha leejti a szappant a zuhanyzóban.) Egy szónak is száz a vége, Gyurit fizetjük tovább. Én, te, mindenki aki akár 1 forint áfát, vagy bármilyen sarcot fizet be. Ráadásul all inclusive, most már a kajáját, szállását is a mi adónkból fizetik. Igaz több a rács az ablakon, de van egy olyan érzésem, hogy Hunvaldnak nincs rossz dolga bent.

Gondoljunk csak bele. Hunvald egy önkormányzati képviselő (politika, másodosztály). Valószínűleg (persze még nincs jogerős ítélet pfffff) 100 milliót lopott össze. Ő egy képviselő aki megbukott. Hányan lehetnek még mind a politika másodvonalában, mind az "elitben" akikről -még- nem tudunk..? Mennyit nyúlhattak le? 

Miért csodálkozunk, hogy itt tart ez az ország?


Oszd meg másokkal!

Bookmark and Share

 

 

Olvass tovább!

Újabb MSZP-s előzetesben!

Bajnai féle "spórolás" offshore cégen kersztül...

Megéri korrumpálni Magyarországon...


7 hozzászólás : korrupció pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr201397615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Veronikamama 2009.09.24. 12:25:59

Döbbenetes, hogy valaki megalapozottan van előzetes letartóztatásban, mert éppen hivatali beosztásával élt vissza, ennek ellenére megkapja a polgármesteri fizetését.
Hát jó lenne, ha azonnal visszafizettetnék vele a jogosulatlanul felvett bért, juttatást.

jpmjpm 2009.09.24. 21:02:19

OK, a múltkor a Gyurcsányról azt írtam, hogy miért nem lehet lepofozni büntetlenül, amikor egy országot kergetett nyomorba a hazugságaival.

De még ő is elbújhat a pofátlanságával emellett a kis geci Gergely József mellett. Mi az, hogy nem hagyják dolgozni a Hunvald Gyugyót? Előzetesben ül, Te kretén geci, mert egy korrupt, pofátlan lenyúlós kis pöcs. Meg milyen munkavégzésről beszélünk? Nem hagyják lenyúlni a közpénzeket? Eladni a milliárdos ingatlanokat fillérekért? Ezt nem hagyják neki? És miután nem jár be a munkahelyére, még fizut kap, mert nem hagyják dolgozni?

Nem lehet, hogy engem egy picit együtt hagyjanak ezzel a Gergely gecivel? Én nem hagynám 4-5 percig lélegezni, mert most úgy felbaszta az agyamat! És persze a Fidesz a hibás!

A kurva anyátokat kommenista gecik!

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.09.24. 21:06:51

@Veronikamama: Jó lenne, de van egy olyan érzésem, hogy ez nem fog bekövetkezni :(
@jpmjpm: Jómagam is felháborodtam... Legalább ennyire >:(

jpmjpm 2009.09.24. 22:22:35

Egyébként holnap megyek BMW-t venni. És majd amikor a hitelfelvételnél a béremről érdkelődnek, akkor majd jól megmondom neki, hogy egyrészt "szédületes pofátlanság" a béremről érdeklődni, másrészt pedig nem az van, hogy nem keresek eleget, hanem, nem hagynak eleget kereseni, pedig én kurvára tudnék.

Szerintem ezzel a dumával biztos megkapom a hitelt az M5-ösre, ugye?

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása