BLOG

Elhúznak a miniszterek melegebb éghajlatra...

írta: turner ; 2009.07.07. 07:31

Bár Bajnai megkérte miniszereit, hogy ne menjenek hosszú időre nyaralni, minisztereink ezt nagyívben lefossák. 

Kinek mi a "hosszú idő", a Blikk szerint például "a tárcavezetők többsége betartja a kormányfői kérést." Nem tudom ki, hogy van vele, de két hét nyaralás nekem hosszúnak számít, legalábbis az idejét sem tudom, hogy mikor voltam 14 napot nyaralni és ezzel szerintem nem vagyok egyedül. A magyarok többsége el sem megy, de legtöbben jó ha egy hétre, vagy csak egy hétvégére. Nálunk ugyanis válság van...

Lássuk hát egy-két miniszter hova megy üdülni:

Bajnai egy-egy hétvégét tölt Olaszországban és Baján, valamint augusztusban egy hetet Horvátországban ejtőzik... Hiába a válságkezelés kimerítő feladat.

Herczog László szociális miniszter már nem aprózza el: épp a cseheknél vedel(het)i a sört, de augusztusban azért még leruccan a horvátokhoz két hétre.

Székely Tamás sem csupán egy hosszú hétvégére megy mondjuk Felsőkelecsényre, hanem bizony ő is egy két hetes horvát-olasz nyaraláson piheni ki a magyar egészségügy fáradalmait.

Szintén két hetes horvátországi punnyadásra megy Kiss Péter társadalompolitikai egyeztetésért felelős miniszter (ez a miniszteri poszt azért nem semmi).

Hiller István az olaszokat fogja boldogítani röhögtetni kellemes beszédhibájával. Július vége, augusztus eleje a pizzazabálásé az oktatási miniszternek.

Ficsor Ádám titokminiszter a francia falvakat fedezi fel magának egy héten keresztül.

Molnár Csaba nyolc napra megy valahova, valamikor (még maga sem tudja) kikapcsolódni. Nincs is oka két hétre menni, nem lehet annyira fáradt, hisz hídból is csak egy felet ad át.

Hónig Péter közlekedési miniszter, itthon marad, közbejött a MÁV-reform, elő kell kaparintani 40 milliárdot (majd télen talán bepótolja. Remélem vonattal megy).

Szekeres Imre valahol külföldön tölt két hetet családjával, hogy hol az titok. Ami nem is csoda, gondolom a Grippen-avató óta nem szeret nyilvánosan becsiccsenteni.

Oszkó Péter sem azt nem árulja el, hogy hova, sem azt, hogy mikor, sem azt hogy mennyi időre megy. Ahogy Draskovics, Gráf József és Varga István sem. Drazséra azért kíváncsi lennék, őt speciel tényleg melegebb éghajlatra kívánom...


2 hozzászólás : bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr571231161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2009.07.07. 19:38:12

Semmi Bali, vagy BoraBora? Csak Európa? Szegénykéim! Némelyik (vagy mind) jobb lenne ha vissza se jönne:))

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása