BLOG

Sürget az idő - Molnár Csaba átadott egy fél hídat...

írta: turner ; 2009.06.02. 08:33

Jó öreg kampánymódszer hidakat, utakat átadni választások előtt, ezzel próbálkozott Molnár Csaba is Győrben. A bibi az az egészben, hogy a hídnak csak a fele készült el az EP választások előtt, a másik oldal felújításához csak hetedike után kezdenek hozzá. Sebaj, Csabánk nem tétlenkedett, ha csak a fele készült el, akkor a felét adjuk át -gondolta.

(Tovább: videó)

Ezért hát Wimmer András a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei igazgatója -miután a híd "első osztályú minőségben elkészült"- kicsit amolyan munkásőr fílinggel -"jelentem miniszter úrnak a híd átadható"- át is adta a félig felújított hídat. 

Az egész nem másról, mint a Győrnek 2006 óta adott 70 milliárdos úniós támogatásról szólt, melyből szinte egy fillért sem kapott maga az önkormányzat. Természetesen ez utóbbi tény nem hangzott el az ünnepségen. A fél híd felújítása amúgy 300 millióba került. 

Csaba mindenestre bizakodó, reménykedik abban, hogy ősszel majd együtt adhatják át a híd másik oldalát is (ne is álmodj róla haver...). 

A felújított (fél)híd amúgy elég csúnyácska lett, hisz egy otromba zajvédőfalat húztak fel rá, ami ellen még a környéken lakók is hevesen tiltakoztak (pedig őket érinti a legjobban a dolog). 


4 hozzászólás : kampány mszp ep választás

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr631158258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

luucy 2009.06.02. 10:08:44

Ez az, amit anno 2002-ben Orbán Viktor nem csinált meg. Még kampányidőszakban is fontosabb volt neki a kormányzás, mint a magamutogatás ilyen fajtája.
Ezért történhetett meg, hogy a szocik 2006-ban azzal kampányoltak, hogy Viktor csak 7 km autópályát adott át - ami önmagában igaz, de arról elfeledkeznek megemlékezni, hogy miután Medgyesi felvette a munkát rögötön átadott több utat meg pálya szakaszt is, amiket még OV-ék építettek (NEM hitelből) de a dicséséget márt a szocik aratták le....
Remélem többet ilyen hibát nem követnek el. Ha a népnek a látszat intézkedések kellenek, meg a duma, akkor azt kell nekik megadni.

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.06.02. 10:23:23

@luucy: Ez az, önerőből ezek a balga kormányok (Medgyesy-Gyurcsány) semmit nem építettek. Mindent hitelből, aztán meg ezzel dicsekednek. Kösz, de ilyen áron nem is kellett volna...

molaris 2009.06.03. 08:40:05

"Táncot járnak Avignonban, körtánc járja a hídon."

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása