BLOG

Farkast kiáltó romák III. - Az "újnáci" rendőrök...

írta: turner ; 2009.06.15. 07:30

Egy hét sem telt el a legutóbbi eset óta, ismét rendőrökre támadtak, megint Borsodban, ezúttal Köröm községben... 

Összeverekedett ugyanis két család -megint- ezúttal a ballagás alkalmából (megjegyzem, e hétvégén a 8. osztályos ballagásokat tartották). Ami tény: valaki egy kővel bedobta a kiérkező járőrök autójának ablakát. Ami feltevés, hogy a rendőrök ezek után rasszista indíttatásból agyonverték az egész falut. Mindezt persze a bodzaszedők jogvédői állítják, a rendőrök szerint a tömeg botokkal és kövekkel támadt rájuk, a sebesüléseiket meg valószínűleg az előtte kitört tömegverekedésben szerezték.

Horváth Aladár persze rögtön lenácizta a miskolci rendőröket. ("Jobb szót nem talált...") Az meg sem fordult a fejében, hogy bodzaszedő barátai nem mondanak igazat...


2 hozzászólás : krimi

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr901185542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mighty 2009.06.15. 12:19:47

Miért nem szerelnek kamerákat a járőr autókba? Pillanatokon belül kiderülne, hogy jogos vagy jogtalan volt e az intézkedés.

wlakos 2009.06.15. 17:30:45

@Mighty: Az ország összes utcáját kellene bekamerázni sajnos:( + az iskolákban a termeket.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása