BLOG

Kiskunlacháza polgármestere bekeményített...

írta: turner ; 2009.05.13. 07:00

"Kiskunlacházán mától kezdve nincs helyük azoknak a családoknak, akik sorozatban megsértik a békés egymás mellett élés szabályait, akik nem tudják a gyerekeiket kordában tartani és megnevelni, akiktől féltenünk kell saját gyerekeinket. Én minden becsületes, tenni akaró cigányemberrel kész vagyok együttműködni. De csak velük! Akik veszélyt jelentenek Kiskunlacházára azokat többé nem tekintem partnernek és mindent megteszek, hogy elhagyják a településünket."

Közmeghallgatást tartottak Kiskunlacházán. Hogy hogy nem Kolompár Orbán nem tette tiszteletét a rendezvényen, pedig szerintem szívesen meghallgatták volna okfejtését a "gyerekcsíny" fogalmáról...

Dr. Répás József nem szarozik. Közölte ugyanis, hogy amelyik család nem tud beilleszkedni, annak nem jár több segély. És mire megy a megspórolt pénzt? Közbiztonságra. Rendkívül sajnálatos, hogy erre kell több milliót költeni (egészen pontosan eddig 30-at), de amondó vagyok, hogy inkább erre költsenek, mint segélyre (ezáltal egy részét alkoholra, játékgépre). A legszomorúbb az egészben, hogy egy 14 éves lánynak kellett meghalnia, hogy történjen valami.

(Tovább: videók)

A polgármester úr itt nem állt meg. Kezdeményezi a Btk. módosítását is, szeretnék elérni, hogy a büntethetőségi korhatárt 12 évre csökkentsék. Ismerve liberális gondolkodású kormányunkat, erre nem sok esélyt látok, bár adja Isten, hogy ne legyen igazam. Természetesen nem azt mondom, hogy dugjunk börtönbe minden 12-13 éves bűnelkövetőt (kivéve azt, aki nagyon súlyos bűncselekményt követ el), de a Btk. módosítása úgy gondolom manapság már egyre inkább szükségessé válik. Ugyanis a 12-13 éves bűnelkövető nem hülye, legtöbbjük nagyon is tisztában van azzal, hogy nem büntethető és rengetegen vannak, akik ezzel visszaélnek.

Nem is csodálkozom Répás úr javaslatán, elmondása szerint éjszakánként tizenévesek portyáznak Kiskunlacházán. Lopással, az emberek zaklatásával szórakoztatják magukat. Jó buli? Kurvára nem. Legalábbis nem hinném, hogy Horák Nóra, vagy a legújabb, mindössze 12 éves áldozat jól szórakozott. Éppen ezért szeretné Répás, hogy este 8 óra után, szülői felügyelet nélkül ne tartózkodhasson 14 éven aluli gyermek az utcán. Persze, most lehet hőzöngeni, de ha ez kell, akkor ez kell. Gondolom a polgármester úr nem szeretne több tizenéves áldozatot. Sem élőt, sem halottat. Mélységesen meg tudom érteni.

Igazán remek ötletnek tartom továbbá, hogy kitiltanának minden olyan tanulót az iskolákból, akik veszélyt jelentenek társaikra vagy a tanárokra. Lehet, hogy liberális fővárosunkban is ezt kellene alkalmazni? Talán akkor nem születnének ilyen videók egy VIII. kerületi iskolában sem:

 

Update: 

 

Kedves polgámester Urak/Hölgyek! Példát lehet venni! Kedves Olvasó! Lehet szavazni!


3 hozzászólás : krimi

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr281118276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molaris 2009.05.13. 13:16:49

Arra vagyok kíváncsi, hogy mi lesz akkor, ha a polgármesterek zsinórban követik a példáját. Mindenesetre én szurkolok neki!!

Mert ha ez tömeges lesz, nincs annyi Mohácsi Viki, hogy mindenütt verje a tam- tam- ot. Márpedig a demokrácia a többség akarata.

Lehet, hogy küszöbön a szép új világ? Dolgos cigányok, és a köz megbecsüli őket? Jó lenne!!

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása