BLOG

Hétköznapi "gyerekes csínytevés"?

írta: turner ; 2009.05.04. 10:03 · 1 trackback

Ha nyolcan egy 12 éves lányt letepernek, lefognak, zsebeit, táskáját átkutatják, mindezt ott, ahol nem rég megerőszakoltak és megöltek egy 14 éves lányt, mindezt a meggyilkolt lány barátnőjével teszik, az szimplán egy hétköznapi "gyerekes csínytevés"? Kolompár Orbán szerint az. Nem tudom hol nőtt fel Kolompár és mi számít neki "bűnnek"...? Ha az ő lányával teszik ezt, mit tesz? 

  • "A" verzió: ha a támadók magyarok, száz százalék, hogy rasszizmust kiált, sőt, politikai "merényletet".
  • "B" verzió: ha a támadók romák??? Ha 8 roma gyerek megtámadja ilyen módon Kolompár gyermekét, mit mond? Ezek szerint akkor mindez Csínytevés... Azt hiszem nagy bajban lenne.

Kiskunlacháza polgármestere ugyanis kimondta, hogy kiskorú cigánybűnözéssel állunk szemben. Ez verte ki annyira a biztosítékot Kolompárnál, hogy ekkora baromságot mondjon. Mert ezzel csak annyit tett, hogy megvédett 8 csoportosan elkövetett rablással meggyanúsított fiatalkorút, felbosszantotta az egész országot, lejáratta a romákat (náluk ez gyerekes csínytevés). Kolompár úr(?!?) azt javaslom kérjen bocsánatot MINDENKITŐL!

Bayer Zsolt és zero (Vastagbőr) hasonló véleménnyel...


3 hozzászólás : pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr401101719

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: kiserleti blog 2009.05.04. 20:11:12

modern satanunk: a mediaVan egy feltevesem. Ket elu penge. De jo vitaalap. Nevezetesen, hogy a medianak csak es kizarolag szorakoztatassal, szinvonalas es szinvonaltalannal egyensulyban, hiradas tekinteteben pedig valoban tarsadalmat erinto fontos, vagy k…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kartal (rezervált) 2009.05.04. 13:44:25

Én teljesen mást javasolnék neki, de az nem tűr nyomdafestéket. Csak úgy utalásképpen elárulom, hogy szerepel benne temetkezési vállalkozó és sírköves is...

2009.05.04. 23:09:54

Döbbenet...kasztrálnám azt, aki kislányokat molesztál és támad!!!

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása