BLOG

Ficsor Ádám "elkelt"...

írta: turner ; 2009.08.10. 07:30

Bizonyára magyar nők milliói kaptak zokogógörcsöt amikor megtudták, a mindössze 29 éves -de már a miniszteri bársonyszéket is megjárt- Ficsor Ádám megházasodott. Igazi láv-sztori az övé(k), az extitokminiszter gyerekkori szerelmét vette el -aki mellesleg meglepően csinos a csúnyácska Ádámkához, de persze nem minden a külső, főleg egy tinédzser kor óta tartó lamúrnál... 

Malacképű barátunk felvonultatta a kommunista szocialista elit színe-javát, többek között Molnár "Hídavató" Csabát, Gráf Józsefet, Újhelyi Istvánt, Szigetvári Viktort, Szilvásy Györgyöt, de még Fletót is képes volt kimozdítani a kuckójából, sőt nem hogy kimozdult, Gyurcsány még tanúskodott is -na nem úgy ahogy annyian szeretnék. Tehát ne aggódjanak Gyurcsány-fan nyugdíjasok, Feri él és virul, esküvőre jár és Dr. House-t néz...

Gráf József "annyira öreg", hogy képtelen megítélni mi kell a mai fiataloknak. Így hát utalványt(!) vitt nászajándékba (tán odaadta a még adómentes cafeteria juttatását?). Röhej!

Szigetvári Viktor remélem nem az orrával volt elfoglalva valamilyen eldugott helyen, ahogy az jó szokása...

A zenét a NOX énekese Péter-Szabó Szilvia szolgáltatta. Nem is olyan régen írtam egy posztot melyben azt fejtegettem, hogy miért nem jó, ha egy zenekar vagy egy előadó politikai (jellegű) rendezvényen szerepel. Itt említettem meg, hogy ezért gondolom például az MSZP-hez simulónak a NOX-ot. Ez most ismét bizonyítást nyert. Megannyi MSZP-s buli után most ez is... Mondjuk eddig sem voltam odáig a NOX-ért.

A 100 fős party után Ádám és Judit útra kelt Franciaországba kipihenni a fáradalmakat, hogy utána újult erővel ugorhassanak a munkába. Judit a pénzügyi szektorba, Ádám a jobboldal fikázásába. 

Sok boldogságot.

(Forrás & fotó: Blikk)


8 hozzászólás : bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr601299034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noname Watanabe 2009.08.10. 13:56:13

Gyerekkori szerelem... muhahaha.
Gondolom, a szőke maca lepöckölte Ádikát, aki most pénzesen megvette a csajt kilóra XD
szoci elit... pfuj.

Viktus 2009.08.10. 15:35:21

Internacionálé volt dalolva?

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.08.10. 18:09:22

@Wilbur Nárcisz-11 Swain: Valahogy így lehetett :D
@Viktus: LoL :) Még ezt is el tudom képzelni :)

2009.08.10. 20:13:31

Van lóvé, van láv, ha nincs lóvé, nincs láv. Mondjuk aranyosak és sok boldogságot nekik., mondjuk első szerelem ritkán sül el jó házassággal, de ki tudja...lehet Ádi egy ritka aranyos ember...ej, ti mit is tudhattok róla!:PP:)))

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.08.10. 21:12:16

@Letícia-Charlotte in SBp: Igen aranyosak :D A leányzó még hagyján, de Ádi... :DD

Noname Watanabe 2009.08.13. 10:39:12

@Letícia-Charlotte in SBp: De Fletó mint tanú? :D
Az összes nászajándék nem ellensúlyozza ezt a sz*pást XD

2009.08.15. 11:23:23

@turner: nem neked kell vele élni! És honan tudod, milyen bársonyosan tudn nézni,hm?:DD

@Wilbur Nárcisz-11 Swain: figyi, ez neked az lenne, de nekik miért?:) Az biztos, hogy többre számíthat tőle, mintha OV lett volna a tanúja, vagy a sarki hentes keresztapja...:DDD

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.08.16. 23:44:08

@Letícia-Charlotte in SBp: Ficsor és a Bársonyos nézés LOL :D Ez jó volt ;)

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása