BLOG

Herczog Edit "nem látott televíziót"...

írta: turner ; 2009.05.23. 09:10

...ergó nem látta az MSZP kampányfilmjeit sem. Ezt egészen őszintén (LOL) mondta a HírTv azon kérdésére, hogy "miért mossák össze a Fideszt a tv-székház ostromával, az MSZP-t pedig a napfelkeltével..."

(Tovább: videó)

...ráadásul úgy gondolja, hogy az MSZP adópolitikája "szocialista" megoldás. Engedd meg, kedves Olvasó, hogy idézzek a Wikipedia-ból, mit is takar a szocializmus, mint ideológia:

 

"A szocializmus (latin socius = 'társ') olyan eszmei áramlatok, politikai ideológiák összessége, melyek először a 19. század folyamán jelentek meg, közös elemük az individualizmusnak, a magánérdek elsődlegességének elvetése, a kollektivizmus, a társadalmi egyenlőség, a szolidaritás előtérbe helyezése. A szocializmus magában foglal egy gazdasági programot társadalmi egyenlőséget, az anyagi javak igazságos elosztását – és politikai célokat – a demokrácia megvalósítását, kiszélesítését akár hagyományos parlamenti, vagy közvetlen formájában."

Melyik jelző illik a legújabb, kizsigerelő adócsomagra? Az anyagi javak igazságos elosztása például..? A kormány tagjainak biztosan igazságos, a bérből és fizetésből élők meg belerokkannak már a gázszámlába is. Nem beszélve a szocialisták elkötelezettségét a demokrácia iránt. A szocializmus definícója láttán, már az is pofátlanság, hogy az MSZP magát szocialista pártnak meri nevezni. 


szólj hozzá : mszp ep választás

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr551138356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása