BLOG

A "hétköznapi hős" - Gyula az MSZP kampányarca...

írta: turner ; 2009.05.23. 13:34

A "hétköznapi hős" jelzőt természetesen nem én aggattam az úrra, bár mindenképpen bátor, amiért elvállalta ezt a manapság nem éppen hálás feladatot. Gyulát a Mokka "Hétköznapi Hősök" című rovatában mutatta be az "elfogulatlan" TV2.

(Tovább: riport a baloldali büféssel)

Az úr amúgy a szigetszentmiklósi szocialista önkormányzat képviselője -mellesleg büfés is- tehát hitelesnek mondható. Ezt tükrözi rikító vörös ingje is -jajj de szép is az. Gondolom nehéz lett volna olyan statisztát, kezdőszínészt találni, aki arcával vállalta volna a közutálatnak örvendő párt népszerűsítését. Ő azonban nem habozott "egy másodpercig sem" azon, hogy elvállalja a szereplést. Büfés barátom úgy gondolja, ha a szocialisták kampányarca egy "hús-vér" MSZP-s -számomra hithű komcsi- az igazi "kiút". Nem igazán értem mire gondolt, de az MSZP népszerűtlenségén nem hinném, hogy ez sokat segítene.

Hihetetlen, de Gyula csak pozitív visszajelzéseket kapott -eddig- szereplésével kapcsolatban. Bár a büfé forgalma nem nőtt -igaz, nem is csökkent. Hősünk elmesélte azonban, hogy a büfé előtt fenntartott étterme bizony azért ment tönkre 6-7 évvel ezelőtt, mert elkezdett szocialista politikusként tevékenykedni. Ennek fényében nem tudom mi lesz a kis vendéglátó egység sorsa így, hogy az egész ország megismerte, nem csak Szigetszentmiklós. A papír forma szerint nem sok jót jósolok neki..

Próbálták meghívni a kampányban szereplő fiatal hölgyet is, de Isten tudja miért, nem vállalta a riportot. Úgy látszik, neki nincsen annyi pozitív tapasztalata...


szólj hozzá : mszp ep választás

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr51139112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása