BLOG

A nap nyugtalanjai

írta: turner ; 2011.02.08. 04:20

Kuncze Gabiék összegyűltek egy kis rettegésre:

A képen látható úriemberek egytől egyig be vannak szarva. Be vannak szarva, mert most már aztán tényleg óver a demokráciának, újra beköszöntött a Kádár-korszak, egy beszari zsarnok irányítja az országot, Viktor mindenhová a saját embereit helyezi (mintha nem ez lenne az első dolga mindenkinek, aki hatalmat kap ebben az országban), egy szó, mint száz: a demokráciának és a köztársaságnak úgy unblock befellegzett!

Számára aztán tényleg vége mindennek...

Már csak azt nem értem, hogy ha a köztársaság, a demokrácia, a sajtószabadság megszűnt, akkor hogy a bús picsába tudtak ezek az emberek (pont ezek) összegyűlni ilyen dolgokról óbégatni?! Tán nem veszik észre, hogy most is azt mondanak, amit akarnak...?

MH nyomán, fotók: Csudai Sándor


5 hozzászólás : szdsz tragikomédia

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr162645924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whiterose 2011.02.08. 11:24:59

Nem semmi arcok...Átlag életkoruk?

Horizont 2011.02.08. 17:56:40

Pont ezt akartam írni, hogy hízik a májam, mert nagyon öregszenek (ők is). Különben meg le vannak sz..va ott volt minden lehetőség a kezükben, nem éltek vele, vagyis visszaéltek, most meg úgy rettegnek ahogy csak akarnak.Ha EMBEREK lennék akkor most inkább elbujdosnának, de nem ők nyüzsögnek. Szégyentelenek!!!

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2011.02.08. 20:22:54

@Horizont: ...csak nehogy visszatérjenek egyszer, nehogy! :/

Mr Y · http://blog.hu 2011.02.16. 11:36:42

unblock helyesen "en bloc" ;)

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása