BLOG

Andersen Ferenc - A Polt Péter mese

írta: turner ; 2010.12.16. 06:30 · 2 trackback

Rendszeres olvasója vagyok Gyurcsány Feri blogjának, annak ellenére, hogy Fletót magát egy szociopata, a hatalomhoz görcsösen ragaszkodó, mazohista vonásokat mutató ("Utál mindenki? Sebaj, akkor is itt maradok!") őrültnek tartom. Mindezek ellenére -vagy éppen ezért- állandóan témát szolgáltat.

Legutóbb Polt Péterről olvashattunk egy fasza történetet. Már csak a TV Maci gargalizálása hiányzott a bejegyzés elé (én ezúton pótolom).

Polt Pétert én sem tartom a legelfogulatlanabb ügyésznek, de ez a körítés bassza meg, ez igen! Andersen elmehet a picsába...

 

Kötcséről jöttünk hazafelé. Én vezettem, Tamás elaludt a hátsó ülésen, közben a Rádió 1 friss zenéje szólt. Megcsörrent Klára telefonja. A beszélgetésből nem jöttem rá, hogy ki hívta, de azzal váltak el egymástól, hogy jó, akkor másfél óra múlva nálunk találkozunk. Ki volt? – kérdeztem. Egy régi ismerős, egyszer már meséltem róla, de fel akar jönni, mert van valami üzenetféléje a számodra – válaszolta Klára. Üzenet nekem? – értetlenkedtem. Igen, neked – szólt a válasz.

Hazaértünk, kipakoltunk, elkezdtünk készülni az adventi teázásra, süteményezésre. Aztán befutott a barát. Nem találkoztunk még, Klára – mint kiderült – még az egyetemről ismeri. Gyors bemutatkozás, aztán leültünk a nappaliba és vendégünk belevágott:
- Gyors leszek, látom, hogy nem ez a legjobb pillanat, de el kell mondjak valamit. Van egy ügyész barátom. Régi barát. Nem tudja, hogy ismerlek benneteket, illetve Klárát. A napokban beszélgettünk. Azt mondja nekem, hogy a Gyurcsányt nem lehet 2006 ősze miatt megvádolni. Semmi sincs a kezünkben. Most akkor minden erővel Sukoróval kell kezdeni valamit, ezt üzente a Polt. Nem tudom, hogy ez fontos-e, de gondoltam el kell mondanom. Aztán meg vigyázzatok magatokra.

Na, még beszélgettünk egy kicsit, aztán ahogy jött, olyan hirtelen el is ment, mi meg maradtunk az adventi mécsesek félhomályt hozó fényében. Szürreális volt az egész. (...)

Polt Péter hivatalba lépett. Tényleg politikai megbízást teljesít? Tényleg üzent már előre, hogy az én fejemet akarja Sukoró ügyben? Nem tudom. Egy általam is ismert kollégája meséli, hogy Polt nem egyszer azzal a megjegyzéssel döntötte el az előtte lévő ügyeket, hogy „a fiúk így akarják”. Igaz lehet ez? Ezt sem tudom.
De lassan ki fog derülni."

Ferinek ugyebár tudjuk, hogy azt sem lehet elhinni, amit kérdez. Egyszerűen kurva jó mesemondó/író.

Elemezzünk, szedjük vázlatba:

- idilli autózás hazafelé, a gyerek hátul alszik, béke nyugalom;

- tök jó zenék a Rádió 1-en (Ez kurva fontos volt!);

- Jajj! Megcsörren a telefon, -> az idill vége;

- a titokzatos telefonáló fontos üzenetet fog hozni!

- Ezután ismét rózsaszín köd: adventi teázás, sütizés (muhaha), "a vihar előtti csend";

- megjön a titokzatos ismeretlen, a titokzatos üzenettel, amit egy titokzatos ismerőse  hallott;

- a végkifejlet: "Gyurcsányt nem lehet 2006 ősze miatt megvádolni. Semmi sincs a kezünkben. Most akkor minden erővel Sukoróval kell kezdeni valamit, ezt üzente a Polt" -> A dráma csúcspontja, Ferenc maga alá szart, aláfestő zene: O' Fortuna

Mellesleg, ilyen történetet én is ki tudok találni...

"Tél volt, arcunkat simogatva szállingózott a hó. Kedvesemmel hóembert és jégszobrokat építettünk. Hirtelen megszólalt párom telefonja. Egy régi ismerőse hívta, hogy egy üzenetet adna át nekem.

-Nekem? -kérdeztem a döbbenettől és a -10 foktól lemerevedve.

-Neked! -mondta a Ő.

Hazaérkeztünk, teát főztünk, mézes süteményt és bejglit ettünk, miközben a Piramistól az Ajándék című szám szólt bakeliten. Ekkor hirtelen... Csöngettek. A régi ismerős megérkezett.

-Látom zavarok -mondta- ezért rövid leszek. A haverom tesójának van egy nagybátyja, annak meg egy szomszédja, akinek a vejének a testvére ismer egy palit, aki a Miniszterelnöki Hivatalban volt karbantartó a Gyurcsány-kormány idején. Ez a karbantartó hallotta a WC-ben, miközben dugulást próbált elhárítani, hogy Gyurcsány és Bajnai hugyozás közben arról cseverésztek, hogy milyen jó üzletet kötöttek a sukorói telekcserével.

Dumáltunk még pár szót, és hipp-hopp a faszi már ott sem volt. Mi meg ültünk tovább Kedvesemmel, döbbenten, étvágytalanul, hisz csak az volt a szemünk előtt, hogy Feri és Gordon hugyozik... Hogy az állam kárára cseréltek (volna) el egy kurva jó telket -már meg sem lepett minket."

...Az én mesém ráadásul igaz is lehetne...


151 hozzászólás : gyurcsány

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr362518760

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tovább nyomul a sukorói befektető 2011.01.04. 15:10:02

A King City csoport közleményben jelentette be: továbbra sem tett le az építkezés elindításáról, és követeli, hogy állítsák vissza a beruházás kiemelt státuszát - írja az Index.

Trackback: Aktuál-izélődés 2010.12.16. 13:33:15

Régen, ha jól emlékszem még populáció-genetika órán hallottam először a klasszikus viccet a drága Wladimir János tanár úrtól, úgyis, mint egyik magyarázatát annak, hogy miként módosulhat a szaporodási közösségek génösszetétele:Ül a kocsis a bakon, kezé...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bilux67 2010.12.16. 12:55:25

@Bilux67:
"magánynyugdíj"
Freud, Freud menj a k... anyádba!

is 2010.12.16. 12:56:20

ezt mar vagy ot ilyen poszt ala leirtam mindenfele blogokban: amikor valaki ugy kezd egy posztot, hogy rogton karaktergyilkolasz, nehogy az olvasonak sajt velemenye legyen, a biztonsag kedveert elore beleszuggeraljuk a fejebe az iteletet, azon csak mosolyogni lehet. ez a sajat problemank kivetitese a masikba. szoval jo elolvasni ezeket az elso bekezdeseket, tobbet elmondanak a posztirorol, mint szaz blogbejegyzes.

probalj meg egyszer NEV NELKUL elohozni egy ilyen tortenetet, hogy a szomszedommal tortent, es probald meg a nevtelen szomszedodrol elore beleszuggeralni az olvasokba, hogy pszichopata, aztan nezd meg a valaszokat, hogy mennyire tartanak beszamithatonak. itt pavlovi refelxek vannak kialakitva, kb. az Ujpest-Fradi utalat szintjen. eleg bedobni, hogy Gyurcsany, aztan mar mindenki tudja is, hogy mit kell reagalni. 0 agykapacitassal, duhongonek.

hat duhongjel, ha neked az jol esik. mindenki ugy eli le az eletet, ahogy akarja.

Várúr 2010.12.16. 12:59:42

Szellemes poszt... Amúgy röhögöm a nagy össznépi feledékenységet. Furcsány a mnagyar történelem legbohócabb, leghazugabb miniszterelnöke volt. Még vicesebb az orbáni félelem vízionálása. MI a lófa félnivalója volna Furcsánytól, aki megbukott saját pártjában is és annyi vaj van a fején, hogy csomagolni lehetne?

Publius Decius Mus 2010.12.16. 12:59:52

Minőség! Gratulálok a poszthoz! És Ferinek is az esti meséhez!

Bilux67 2010.12.16. 12:59:59

@Atomot az indexre!:
Ironizálok? Soha!

Szerbusz Orbán!
Milyen biciklit, biztos úr?

parttalan 2010.12.16. 13:12:24

"Rendszeres olvasója vagyok Gyurcsány Feri blogjának, annak ellenére, hogy Fletót magát egy szociopata, a hatalomhoz görcsösen ragaszkodó, mazohista vonásokat mutató ("Utál mindenki? Sebaj, akkor is itt maradok!") őrültnek tartom."

Gyurcsány legföljebb túlmozgásos, de Orbánra tökéletesen ráillenek ezek a jelzők.

Publius Decius Mus 2010.12.16. 13:13:38

Este volt. A naplemente aranyló sugarai finom táncukat járták az ablak mellett a falon. Halk sóhajjal becsuktam a bibliát és kinyújtottam a kezem egy újabb mézes sütiért.

Ekkor vettem észre az ajtó alatt becsúsztatott borítékot. Filmen már láttam ilyet, de nem hittem, hogy velem is előfordulhat. Hirtelen rossz előérzet fogott el.

Lehajoltam érte. A boríték nem is volt lezárva, sietve kezdtem olvasni.
- Pubi! (tudja a nevemet, csakis jóbarát lehet)
- Elvis mégis él, az UFO-k visszhozták, de Stohl Buci álnéven kell élnie. De ne mond el senkinek.

Netudgi

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2010.12.16. 13:16:17

Miről szól ez a bejegyzés tulajdonképpen? Se füle se farka.

parttalan 2010.12.16. 13:16:28

"...a hatalomhoz görcsösen ragaszkodó,..."

Belátva helyzete tarthatatlanságát azért mondott le magától, mi?!

parttalan 2010.12.16. 13:22:51

@velorex-vezető: "Orbán pedig végig megőrizve hidegvérét és úriember mivoltát, higgadtan válaszolgatott dühöngő vitapartnerének"

Úriemberként egyszer sem nézett vita(?)partnere szemébe, sőt még feléje sem fordult, végig a kamerába beszélt.

pucros 2010.12.16. 13:23:12

Nem akarnék túl magasra szállni a filozófiai magasságokba, de azért a szerző meglátásának alátámasztására muszáj idézni az ókori görög klasszikusokat, akik már akor eleve ezt a definíciót adták meg: "hazugság az, amit turner nem hisz el".

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2010.12.16. 13:33:58

@ursus artos: Kösz!
@igazi hős: Szoci fan? Én? Ilyet még nem kaptam :DD
@Gazz: Azért kösz, h elolvastad! ;) Mellesleg, nem hinném, h Gyurcsány döglött kutya lenne....
@pucros: :DD

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.12.16. 13:35:48

@guga: Az még mindig simább, mintha a széket rángatják ki alóla, mint D.D. alól...

fidesz = házmesterek pártja 2010.12.16. 13:36:32

@Várúr: náci bácsi! (bocs, más fórumokról is ismerem ezt az agyatlan gerincbajnokot) Nem veszed észre, hogy szent orbán a legsötétebb Rákosi korszakot idéző diktatúrát építget? (az már apróság, hogy ha rablásról van szó, abban a fidesz felülmúlhatatlan)
Ehhez képest gyurcsány bohóc, teljes mértékben ártalmatlan.

fidesz = házmesterek pártja 2010.12.16. 13:37:15

@Bilux67: :-DDDDDDDDDDDDD
Ha így megy tovább, mi azt már nem érjük meg... :-(

mzperxx 2010.12.16. 13:38:38

natttyyyyon jóó. kábé így küldette ki Gyurcsány az őszödi beszédes cd-ket is. merthogy azt ő koreografálta meg, és az sem véletlen, hogy mikorra, az biztos.

TacticalCommander 2010.12.16. 13:41:08

Nagyon helyes. Gyurcsánynak börtönben helye, ez egyértelmű. Ha valaki, Polt ezt biztosan elitnézi.

HAJRÁ VIKTOR! HAJRÁ VIKTOR! HAJRÁ VIKTOR!

ob.szerver 2010.12.16. 13:44:00

Igen, Igen, Igen!!!!
Gyurcsánynak a börtönben a helye!!!!

De tulajdonképpen mi is a vád?

Fell Bandi 2010.12.16. 13:46:07

@Héttörpe: Hányadik bérmálkozásra gondolsz? Mert mint tudjuk, az idióta pojáca rendszeresen bérmálkozik. Mint ahogy mi fésülködünk vagy fogat mosunk.

Fell Bandi 2010.12.16. 13:54:12

@ob.szerver: mi a vád? vádat csak az ügyészség emelhet a Be. szerint. Az ügyészség pedig eddig lapított mint sz@r a gazban, ui. kizárólag a legfőbb ügyész kezdeményezheti a mentelmi joggal rendelkező személy elleni eljárást. KT pedig - ahogy jó kommunistához illik nem foglalkozott az indítványokkal. De vége a szép időknek, végre van legfőbb ügyész aki majd fog vele foglalkozni. érzi ezt a gyurcsányi is, ezért van annyira beszarva. De épp ideje, hogy lesitteljék az ország legnagyobb bűnözőjét.

KG2000 2010.12.16. 14:00:24

Nem mellesleg van itt egy igen érdekes szál is a történetben, amelyet eddig nem vetett fel senki, legalábbis nem olvastam sehol eddig (igaz, sokat nem olvasok cikkeket):

Gyurcsány titokzatos informátora. Ezzel egy dolgot bizonyított Gyurcsány saját maga: AZ MSZPnek és Gyurcsánynak személyesen VAN MAGÁNTITKOSSZOLGÁLATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jó lenne, ha erre a szálra nagyon ráharapna a sajtó.

Gyurcsány és az MSZP továbbra is súlyosan veszélyeztetik a demokráciát. Egyébként, kedves bögregyűjtő trollok, dudáltatok ma reggel 8 órakor Török elvtárs parancsára? Tudjátok, a nemzetkozi olajpiac allen, ahol vészesen emelkedik az olaj ára. Illetve, bucs, ezt elk...tam, a Zorbán ellen, aki emeli a benzin árát és egyszemélyben lenyűlja azt.

g0d 2010.12.16. 14:00:37

akkor lenne igazságos, ha lesittelnék vele az ország második legnagyobbját - orbánt is. egy cellába őket, mindjárt sokkal nyugodtabb országban élnénk, főleg miután kinyírnák egymást.

Fell Bandi 2010.12.16. 14:06:08

@g0d: a börtön a bűnözőknek van fenntartva seggfejkém. Mikor lövette ki emberek szemét Orbán? Mikor nyúlt le állami földeket töredékáron? ez a szemenköpött gúnár mindezekben sáros. és még sok másban is, valamire úgy is lesz bizonyíték. Tudod, Al Capone is csak adócsalás miatt került a helyére.

ob.szerver 2010.12.16. 14:07:57

@Fell Bandi:

Értem, értem. De mi is lesz a vád?

KG2000 2010.12.16. 14:09:36

@Atomot az indexre!: Ezért megítélek neked egy háromnegyed darab pöttyös bögrét. Ha igyekszel, ma megkaphatod a maradék negyedet is. Na nem egyben, nadehát minden nem lehet tökéletes, a Pártban sem működik már minden olyan gördülékenyen, mint amikor Piroskával meg Kulcsárral lapátoltuk ki a pénzt.

Melchi Zadok 2010.12.16. 14:11:36

@wmiki: ezek szerint te nem tartozol sem az index olvasói sem pedig az értelmiségiek közé. :) igaz mikikém? nagyon eltűntél az utóbbi időben, na ja, a régi reflexekkel manapság minimum röhejes az ember, de ha valaki olyan hendikeppel bír, mint te ez inkább csak lesajnáló szánalom, mint sem röhejesség. mesélj, mivel múlattad az időt? írtál valami jó csodaszarvasos, rovásírásos vagy sumérmagyarrokonozós posztot a senki által nem látogatott viccblogodra?

:)

Fell Bandi 2010.12.16. 14:13:00

@ob.szerver: úgy kérdezed tőlem, mint ha én lennék az ügyész.
ez a szemét bűnöző minden nap elkövetett 10 olyan dolgot, amiért életfogyt. járna. valamit csak kitalálnak, hogy melyikért menjen a sittre. nekem is lenne most kapásból vagy 20 ötletem, de ezt bízzuk a hatóságokra!

jog-ász 2010.12.16. 14:15:39

szerintem legalább négyéves hercehurca következik de ugy hogy nem lesz bünösség a végén(vagyis vége sem lesz) a lényeg hogy a volt min elnök ne tudjon néhány év elteltével visszajönni, folyton lebegtessék hogy követhetett el büncselekményt, ezáltal nem tudja azt megtenni hogy kicsit hátrébb huzodva négy év mulva ujra előbujik..igy napirendel lesz évekig, de ugy mint potenciális bünöző.

nem nemsiker_s 2010.12.16. 14:17:07

Lérezik még a Csók és könny magazin ? Oda ok a Fleto :)))))

Fell Bandi 2010.12.16. 14:25:23

@jog-ász: amit írsz, az ellentétes minden racionalitással. A Fidesznek mint pártnak abszolút nem érdeke hogy ezt a pojácát hűvösre tegye, nála jobban senki nem tudja a szocikat lejáratni. A jogállamnak viszont kötelessége a sittre küldeni az ilyen bűnözőket, és ez bűnügy, nem pedig politikai ügy.

tlac 2010.12.16. 14:28:23

@melchi zadok: Flető nem bontotta ki az igazság minden szeletét. Valszínűleg az eltévedt lány esetben is vannak igazság elemek. Pl. hogy Fletó a Szemlőhegy utcában lakik anyósánál.

Ringlósztár 2010.12.16. 14:37:33

Manapság ez nem is meseszerű.
Attól, hogy üldözési mániád van, még lehet, hogy üldöznek.

Ringlósztár 2010.12.16. 14:43:35

Bár azt hozzá kell tenni, hogy ez a F.A.SZ által felhatalmazott, 52,73%-ot elért 2/3-os kormány nem jöhetett volna létre a pisze Ferenc nélkül.

Nemzeti Gonosz Törpe 2010.12.16. 14:44:47

A fideszről és a Nemzeti Hazug Törpéről ez jut eszembe:
Ha a szart feltesszük a polcra, egyből lekvárnak képzeli magát. :D DD

végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll · http://engesztelhetetlen.blog.hu/ 2010.12.16. 14:47:12

Az elmebeteg törpe bosszu hadjárata!! Leminőssíttés lapangó költségvetési hiány minden pénz a gazdagoknak lyuk tömködés extra adókból csak idő kérdése az össze omlás és őt csak a bosszu érdekli!! Ki az őrült akkor kedves postolo???

Fell Bandi 2010.12.16. 14:47:20

@Nemzeti Gonosz Törpe: ne búsulj, mindenhol vannak hülyék, tudatlanok, kisebbrendűségi érzésektől frusztráltak. Ilyen az élet, neked ez jutott...

Fell Bandi 2010.12.16. 14:51:26

@végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: azt hogy ki az őrült, van aki el tudta dönteni. De az, hogy ki az analfabéta, a te beírásod világossá tette: 10 feletti súlyos helyesírási hibát eddig még egy kommentben sem láttam, de ezek szerint semmi sem lehetetlen! Csak így tovább a gyurcsányi úton!

Nemzeti Gonosz Törpe 2010.12.16. 15:03:39

a Csőcselék szemét már 2006 -ban ki kellett volna lövetni, de éles lőszerrel!

Fell Bandi 2010.12.16. 15:08:42

@Nemzeti Gonosz Törpe: addig örüljön a kretén, amíg ezt szabadlábon ordibálhatja, nemsokára már csak a smasszerral meg a cellatársakkal oszthatja meg nagyívű gondolatait...

samer 2010.12.16. 15:09:33

@okostojgli: Mindezt a mszp sugallta 2002-ben...

Nem tudom, nem is érdekel! 2010.12.16. 15:29:37

Rettegtek Gyurcsánytól barom fidesz szavazók mi? A kis SZAROS GONOSZ TÖRPE is állandóan gumibugyiban jár, mióta jól megfingatta 2006-ban, és most se tudott érdemi választ adni a kérdéseire a Parlamentben, csak HEBEGTE, HABOGTA a neki felolvasott szöveget, azt is rosszul. Hehe :)))

Fell Bandi 2010.12.16. 15:32:46

@Nemzeti Gonosz Törpe: nekem erről a dumáról valahogy a sarokba szorított patkány jut eszembe.. de azért szólok neki, hogy nem Tokajon, hanem Tokajban. Ha már megpróbált magyarul beszélni. Tudom, ez egy ilyen senkiházinak nem megy könnyen, de gyakorolni kell...

Fell Bandi 2010.12.16. 15:34:15

@nestrot20: gyurcsányitól senki nem retteg, neki köszönhető a 2/3-os győzelem is. Ez egy utolsó lúzer bűnöző akinek a börtönben a helye.

De hová tűnt Columbo felesége? 2010.12.16. 15:34:50

@Fell Bandi: Inkább annak örülj, hogy OV-t nem csukták le az elmúlt 8 évben. Az MSZP sok zsiványságot elkövetett, de a Fidesz még rajtuk is túltesz.

Ki is lenne jó miniszterelnöknek?

Gyurcsány?
- Ugye ugratsz?

Orbán?
- Ezt ugye te sem hiszed el?

Nem lesz itt rend 50 évig, sőt, talán soha.

Péter51 2010.12.16. 15:45:34

@okostojgli: szerencsétlen barom,nem jutott el a hig agyadig,hogy ezt az országot ki kúrta el évekig?

Fell Bandi 2010.12.16. 15:45:48

@Zébácsi: ugyan miért örülnék annak hogy OV-t nem csukták le? Ha elkövetett bűnöket, akkor le kellett volna csukni. De mivel ilyet nem találtak - bár az üvegszemű keller nagyon keresgélt - ez az ügy felejtős. Szerinted Sanadert is politikai okokból csukták le? Titokban elrejtettek néhány millió eurót a számláján és ennyi? Ugye csak viccelsz? És mi újság a fonnyadt heréjű munkásőrök klubjában? Mesélj erről ott vagy otthon!

pali923 2010.12.16. 15:49:13

@jog-ász: Ez itt a legpontosabb bejegyzés. Képzeljétek el, ha Fletó fél év múlva börtönbe kerül először is hős lesz, aztán meg elfelejtik. Ha viszont évekig folyik ellene a vizsgálat, időnként felfedeznek majd valami újabb bizonyítékot, amivel tele lesz a sajtó, addig nem térhet vissza Viktor módjára fehér lovon.
Poltnak meg az üzenem, hogy legyen bátor (egyetlen szocit sem fogok sajnálni), de a másik irányba IS, kezdhetne pl. Esztergomban.

Péter51 2010.12.16. 15:50:07

@Nemzeti Gonosz Törpe: A valódi neved nem Gréczy Zsolt? Egyébként én veled ellentétben aggyal rendelkezem és emlékszem,hogy a Magyar Nemzet újságiróját nem engedték fel a kormánydelegáció gépére pár éve.Te akkor mit irtál erről,te nyomorult?

dr kíváncsivagyok 2010.12.16. 15:52:02

Azért Polt egyszer már bebizonyította , hogy igencsak szelektív a memóriája : azt nyilatkozta az ATV - n , hogy az előző Orbán -kormány alatt nem volt egyetlen ügy sem, amiben elegendő bizonyíték lett volna a vádemeléshez( Országimázs , Ezüsthajó , Kajaibrahim és Josziptot , stb. ).......hát igen, "aki keres - az talál "...ebből következően : aki NEM keres - az NEM talál.... és Ő meri pártatlannak nevezni magát......?

dr kíváncsivagyok 2010.12.16. 15:54:54

@pali923: Poltnak nem bátornak kelle lennie.....hanem elfogulatlannak( bánná a fene , ha lesitteli az összes korrupt szocit , DE AKKOR ÜLTESSE LE A fIDESZNYIKEKET IS )......de ez utópia , már bizonyította hűségét a pártja felé....

Fell Bandi 2010.12.16. 16:01:37

@kíváncsivagyok: ha ilyen jól emlékszel, akkor biztos arra is, hogy a feljelentések 85 %-a nem Poltnál akadt el, hanem a rendőrségen. ( amit akkor épp a Kuncze vagy a Lamperth felügyelt)

pali923 2010.12.16. 16:02:41

@kíváncsivagyok: Kb. én is ezt írtam. Egyébként szerintem a vizsgálódások eredménye nem lesz sokkal több, mint Keller eseténél...

Balt 2010.12.16. 16:03:54

@g0d: :)) Remek:

"A Fidesz támogatottsága egy másik közvélemény-kutató, a Tárki mérései szerint is releváns mértékben, 71 százalékról 67 százalékra csökkent"

Szép öröm a károrom, csaxólok, tavasszal 53%os támogatottsággal simán megvolt a kétharmad... :))

Balt 2010.12.16. 16:07:43

@Nemzeti Gonosz Törpe: "Féltek Ti is Fidesz seggnyalók..a Gyurcsánytól mi?"

Nem arról van szó, hogy nem látnánk szívesen szégyenketrecben a parlament előtt, hogy szabadon lehessen köpködni, de szerintem alapvető Fidesz érdek - ha tetszik, az országos érdek ellenében -, hogy Fegyenc elszabadult hajóágyú módjára "vágjon rendet" az MSZP-ben...

Én végül is Megyóval értek egyet: jó lesz az a három pártra szakadó MSZP. 3x 4,9%. Hajrá! :))

Balt 2010.12.16. 16:09:45

@Nemzeti Gonosz Törpe: "ők saját félelmükből építenek kordonokat, melyekkel pillanatnyi hatalmukat próbálják kétségbeesetten védeni."

Elő a villáskulcsot aztán irány Gordont bontani! :))

Balt 2010.12.16. 16:13:38

@hapsi: "A másik, hogy hamarosan ki fog derülni, hogy ez a gyurcsányi mese is légbőlkapott hazugság. Mert meg fogják vádolni 2006 miatt (is)...
:-)"

:)) Benne van a pakliban. Egyelőre még csak a szakaszvezetőket mogyorózzák, de lassan jönnek a nagyobb halacskák sorban (más ügyekben is): Szabadfi, Tátrai, Kulcsár - lesz itt apropó, nem csak Sukoró. :) (Ezzel együtt bőven ráér 3 év múlva pórázon vezetgetni Fletót, nem sürgős a dolog. :))

Balt 2010.12.16. 16:16:25

@Bilux67: "Tessék, meg lehet nézni: az új rendőri vezetés áldozatos munkájának köszönhetően hónapok óta nem volt semmiféle zavargás az utcákon!"

Már hogyne lett volna?! A népi demokratikus csorda kurvaanyjázott, de már az is meg van ígérve, hogy tavasszal sok tucat nyugdíjas fog utcára vonulni a nyugdíjpénztárak védelmében. :)) Lesz itt nemulass! :)

De hová tűnt Columbo felesége? 2010.12.16. 16:16:42

@Fell Bandi: Nagyon melléfogtál, még csak KISZ-tag sem voltam (az imént említett két poltikusunktól eltérően).
És asszem, koromnál fogva (a politikai nézeteimről nem is szólva) a munkásőr egyletbe is max. a serdülő előkészítőben lenne helyem. De nem vágynék oda, hidd el, nagyon nem az én világom.

Ha valaki akár csak egy kis kritikát, véleményt mer mondani a Fideszről, az már rögtön komcsi mások szemében? Kissé gyermeteg dolog ez, nem? De most komolyan... Elképesztő, pláne, hogy ilyen emberek még szavazhatnak is. Broáf.

A fonnyadt herékről tett utalásodra pedig csak annyit, hogy ez a kis szösszenet inkább téged minősít, nem az otthonban őrködő urakat, pláne nem engem.

Ha lenne egy igazán tökös legfőbb ügyész (értsd: minimum nem pártkatona), és a hatalmi ágak megosztása valós lenne - ergo valóban lenne következménye a sunyi dolgoknak, akkor gyakran kattognának a fényképezőgépek a tárgyalótermekben, és lenne címlapsztori bőven mindkét oldal érintettsége okán. Pardon.

Balt 2010.12.16. 16:19:59

@Rá Dios: "Gyurcsány lehet őrült, de ami ellene, körülötte folyik, az őrület. Az előbbi magánügy, az utóbbi közügy."

Ahogy a permanens elkúrás is közügy, miazhogynagyonis!

De hová tűnt Columbo felesége? 2010.12.16. 16:21:05

@Rá Dios: nagyon jó meglátás, asszem, ez itt a mai nap hozzászólása! Grat!

Fell Bandi 2010.12.16. 16:25:36

@Zébácsi: ha a korodat illetően tévedtem, akkor korai agylágyulásban szenvedsz, ez nem az én területem, de tudok ajánlani specialistát.
Ha szerinted nem ő és társasága tette padlóra az országot évtizedekre, akkor nincs is miről beszélnünk tudatlanságod okán.

Balt 2010.12.16. 16:26:18

@parttalan: "Belátva helyzete tarthatatlanságát azért mondott le magától, mi?!"

Mondjuk az utána következő me-casting felért egy komplett évaddal a Sas-kabarén, és persze elhozta a Fidesz 2/3-ot. :) Tehát a _maszop_ görcsös ragaszkodása a hatalomhoz igenis tetten érhető és eredményes. :))

Balt 2010.12.16. 16:27:04

De legalább nincs visszaút, se nekik, se Fegyencnek - ez fix.

Balt 2010.12.16. 16:32:25

@KG2000: "Gyurcsány titokzatos informátora. Ezzel egy dolgot bizonyított Gyurcsány saját maga: AZ MSZPnek és Gyurcsánynak személyesen VAN MAGÁNTITKOSSZOLGÁLATA!"

Pedig Szívásy et. - úgy is, mint családi barát és üzlettárs - már fél lábbal a börtönben... :) Sic transit gloria Bundi. :)

Balt 2010.12.16. 16:36:04

@jog-ász: Szerintem is ez az "eljárásrend". :) Nem mintha attól kellene tartani, hogy tömegeket tudna mozgatni Fegyenc, azaz tud, ha a csónak elejébe áll, mindenki a hátuljába menekül. :))

Balt 2010.12.16. 16:39:06

@végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: Gratulálok! Tucatnyi vaskos helyesírási hiba három sorban, és a vesszőhibákat még bele sem számoltam. :)

nu pagagyí 2010.12.16. 16:52:39

@Fell Bandi: Remélem a másik szemed még jó, azt nem lőtte ki Gyurcsány. De hagyjuk is, most éppen 3.000.000.000.000 ft-ot lop el a kedvenced a zemberektől (tőlünk), és te abból sajna nem kapsz egy vasat sem, már le van kötve a megbízható oligarchák feltőkésítésére. A gyújtogatásért remélem kaptál annyit, hogy kitartson még egy picit?

Horizont 2010.12.16. 16:55:56

@turner: Gratulálok igazán remek poszt lett:)

nu pagagyí 2010.12.16. 17:04:29

@Fell Bandi: Kicsit tévedsz. A rendőrség az ügyészség alá van (volt) rendelve. Az ügyészség hajigálta vissza pótnyomozásra az ügyeket míg meg nem únták, vagy el nem évült. Ha mégsem akkor megszűntette a nyomozást. Vádat ugyanis csak ügyész emelhetett akkor (pótmagánvád még nem volt). Na ezen a fronton jeleskedett Polt.

Bilux67 2010.12.16. 17:06:05

@Balt:
"a Tárki mérései szerint"

- Maga fideszes?
- Igen.
- Akkor szeretném megkérdezni...

fidesz = házmesterek pártja 2010.12.16. 18:02:22

@Fell Bandi: húgyagyúkám! Jobb ha tudod: Gyurcsány=Orbán maszopos megfelelője. Egyforma gazemberek, max. Gyurcsánynak még nem volt szüksége pszichiáterre. :D
És az a kisebbik baj, hogy két egyforma gazemberről van szó. A nagyobbik, hogy a mini napoleonotoknak olyan agyatlan, seggnyaló rajongói vannak, mint pl. te is.
Rengeteg olyan agymosott fideszest ismerek, akinek mindegy mit művel a zsebhitler, minden jó. Bezzeg amit az "ellenség" (mert ugye felétek már ellenség, aki nem fidesz v. jobbik seggnyalonc), az is mindegy mi, az szerintetek csak rossz lehet.

velorex-vezető 2010.12.16. 19:08:40

@Atomot az indexre!:
Atomot a szülőházadra!
Miért nem szívsz valami erősebbet, mint a cannabis? próbáld ki a heroint! Hülyébb már nem leszel, viszont nagyon bátornak érzed majd magad tőle. De beveheted a heroint maceszgombócban is, ha fáj a tűszúrás. ne fogd vissza magad!

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2010.12.16. 19:24:11

@Horizont: Köszi :)
@Balt: Az tényleg igazi bohózat volt :D

Fell Bandi 2010.12.16. 19:33:40

@Atomot az indexre!: gratulálok seggfejkém a remekbe szabott böfögésedre, külünösen az a része fogott meg, hogy gyurgcsányinak még nem volt szüksége pszichiáterre :)

Utánakereshetnél a neten hogy hány pszichiáter írt már róla - nem túl hízelgő - szakvéleményt. De ehhez nem kell szakembernek lenni, a vak is látja rajta hogy agyilag egy büdös zokni.

Fell Bandi 2010.12.16. 19:40:20

@nu pagagyí: nézz már utána az ügyeknek, azok döntő többségében a rendőrség bcs. hiányában megszüntette a nyomozást. Tehát az ügyet nem vádemelési javaslattal adta át az ügyészségnek.
Rossz vitapartnert választottál, az összes ügy aktáit ismerem elejétől végéig. Keller viszont hamarosan közeli szomszédja lehet a hugyómaki-hunvald-wieszt-gyurcsányi nevekkel fémjelzett bűnbandának - pl. a Hotel Venyige intézetben.
Az üvegszemű barom ui. valamit nagyon elbaszott..

fidesz = házmesterek pártja 2010.12.16. 20:28:27

@Fell Bandi: jól van gyerekek, látom, működik még a fideszes agy(? az a szarkupac a koponyátokban, mint agy... ROTFL :D)mosoda.

Fell Bandi 2010.12.16. 20:31:47

@Atomot az indexre!: rosszul látod. Viszont van aki gondolkodásra használja azt, ami a fejében ven.

De hová tűnt Columbo felesége? 2010.12.16. 22:17:31

@Fell Bandi: Kitartó egy fickó vagy, annyi szent, és nemcsak a koromat illetően tévedtél.

Másrészt alaposan mellébeszélsz: mondam én egy szóval is, hogy Gyurcsány nem tette tönkre az országot? Lassan írom, hogy megértsd: SOHA nem szimpatizáltam Gyurcsány Ferenc politikájával. De ettől még Orbán Viktoré sem tetszik. Sokkal inkább nem.

Lécci ne csúsztass, és ne adj a számba olyan szavakat, amiket nem mondtam.
Amiről szó volt, az az, hogy amennyi erővel GYF bíróság elé állhatna, annyi erővel OV is. Szerintem e tekintetben nem vagyok egyedül a véleményemmel.

Másrészt ha kérhetem, ne sértegess...Köszi.

porquenotecallas · http://antiblog.blog.hu 2010.12.16. 22:18:25

a Fletó-Gordonka hugyozós idill hatalmas! :DDD

Balt 2010.12.16. 23:23:01

@nu pagagyí: "De hagyjuk is, most éppen 3.000.000.000.000 ft-ot lop el a kedvenced a zemberektől (tőlünk)"

Már megint fordítva ültök a lovon: a lopás az volt '97-ben, hogy ezt kivonták a nyugdíjalapból.

Balt 2010.12.16. 23:24:29

@nu pagagyí: "Az ügyészség hajigálta vissza pótnyomozásra az ügyeket míg meg nem únták, vagy el nem évült. Ha mégsem akkor megszűntette a nyomozást. Vádat ugyanis csak ügyész emelhetett akkor (pótmagánvád még nem volt). Na ezen a fronton jeleskedett Polt."

És Polt után hány legfőbb ügyészt sikerült elfogyasztani...?

Balt 2010.12.16. 23:26:28

@Bilux67: :) Hidd ezt, és minden rendben. :))
A Tárki egyébként a Gyurcsány-kormány udvari közvéleménykutatója volt, hogy úgy mondjam, családilag "bal"oldaliak.

Balt 2010.12.16. 23:29:27

@Atomot az indexre!: "mini napoleonotoknak" :) Bajnai sem éppen gyurcsányi alkat (már ha ez fokmérő valamiben is), Horn Gyufáról nem is beszélve. De rendben, alig várom, hogy egy Klicsko-forma nagykutya kerüljön elő, aki péppé ver benneteket. :)

Balt 2010.12.16. 23:30:50

@Balt: Bár ennél pépesebb nem kell, ki van filézve az MSZP rendesen, a protkós munkásőrök még meg tudják kajálni szívószállal is. :))

Balt 2010.12.16. 23:37:07

@Zébácsi: "SOHA nem szimpatizáltam Gyurcsány Ferenc politikájával. De ettől még Orbán Viktoré sem tetszik. Sokkal inkább nem."

Ja? Lehet itt finnyázni, de ez a nagy helyzet, hogy a 4, ill. a 2x4 (még +4 meg +40) évet összevetetve egy óvodás is könnyen különbséget tud tenni. (Már csak azért is, mert az ő és kortársai jövőjét is elzálogosítottá(to)k az elmúlt 8 évben...)

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2010.12.17. 01:02:23

@Balt: "Már csak azért is, mert az ő és kortársai jövőjét is elzálogosítottá(to)k az elmúlt 8 évben..." -> Egyet kell, hogy értsek...

fidesz = házmesterek pártja 2010.12.17. 12:09:57

@Balt: "benneteket"? Mindenkit, aki nem fekszik le a kommancs-náci csürhéteknek? Vagy mire ez a többes? (istenem, ez a sok húgyagyú fotelforradalmár mikor fogja fel végre, hogy a csürhülés az csak a fidesz-jobbik imádóira jellemző?)

Az már csak apróság, hogy a zsebführert nem véletlenül nevezik annak... és a napoleoni hasonlat sem véletlen (lásd még bécsi pszichiáter látogatások! :D )

tiborc2008 2010.12.17. 17:06:29

kúrcsányferi blogját az a tusinger elvtárs írja, akit A tanú című filmből ismerünk.
Él még és aktív.

tiborc2008 2010.12.17. 17:13:40

Lehet fikázni orbánvitykát, sőt kell is.
DE:
AMÍG NEM KEZD Ő IS SZEMKILÖVÖLDÖZTETNI, ADDIG (ÉS CSAK ADDIG) NAGYOBB DEMOKRATA SZEMEMBEN SZEMKILÖVÖLDÖZTETŐ OCSMÁNYCSÓTÁNYNÁL.

fidesz = házmesterek pártja 2010.12.17. 19:54:26

@tiborc2008: akkor most nagyon kulturáltan válaszolok.
Kérdezd meg azt a rektes kurvaanyádat, hogy miért nevelt egy ilyen gerinctelen senkiházi kommunistát a tetves kölkéből!

Balt 2010.12.17. 22:00:16

@Atomot az indexre!: Semmi gond. Lehet menni tüntetni, kérem! Majd megunj(át)ok, aztán hazamenn/tek. De előtte egy kis ungibungi... :)

tiborc2008 2010.12.18. 05:45:19

@Atomot az indexre!:
Félek, szövegértelmezési gondjaid vannak.
Talán nem ártana újra járnod az általános iskola néhány évfolyamát.
Üdvözlöm édesanyádat.

fidesz = házmesterek pártja 2010.12.18. 07:38:11

@Balt: igazad van, tapsikolj csak a rákosista restaurációhoz! :D

@tiborc2008: persze. Jól van. Egyébként minél többször találkozom a hozzád hasonló vadbarmok szövegeivel, annál jobban sajnálom, hogy csak gumival lőttek...

nemecsek ernő áruló 2010.12.21. 17:45:55

Te is csak annyit tudsz Gyurcsányról, amit a tévében mondtak. A tévé meg mint tudjuk sose hazudik.

4 év, vagy 8 nagyon hosszú idő. A nép pedig azt az apró kis elk*rást simán el fogja neki addigra felejteni, elvégre Viktornak is elfelejtette. Lesz ő még miniszterelnök, és mivel okos ember, tanul az eddigi hibáiból. Viktor ezért fél tőle, mint a tűztől.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása