BLOG

Az évtized szégyene

írta: turner ; 2010.12.13. 06:30

Megdöbbenéssel néztem a Tények tegnap esti riportját, melyben sikerült bemutatni az év (mit az év, legalább az évtized) szégyenét.

Óriási pechsorozat után három mozgáskorlátozott, kerekesszékes ember találta magát Kőbányán, a villamos sínek között, ráadásul úgy, hogy még járt a villamos.

Egyikük elmondása szerint a hó(!) alatt avar(!) volt. Tehát minden csak egy takarító nem, aki ezt eltolta volna onnan... (Csókoltatom a BKV-t!)

Negyedik társuk több, mint 20 percen keresztül(!!) próbált segítséget kérni a drága jó autósoktól tök feleslegesen, ugyanis baszott még csak lassítani akárki is.

Miért nem állnak meg az emberek ha valaki, ráadásul kerekesszékben, az út mentén integet, kalimpál? Elintézik azzal, hogy "ez biztos őrült"?!

Emellett minden tisztelet a rendőröknek, ugyanis nem csak hogy megálltak és kiszabadították a pórul jártakat, de egy rendőrségi furgont átalakítva haza is vitték őket.

Lehet, hogy egy kicsit jobban oda kellene kicsit figyelnünk egymásra...


2 hozzászólás : pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr52512266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2010.12.13. 20:47:59

Döbbenten ülök itt a gép előtt, azzal a tudattal, hogy bármikor felállhatok, kimehetek, visszajöhetek! Erre az esetre nincs szó sem, csak elszorul a szívem!
A kiszolgáltatottságnál,tehetetlenségnél nincs rosszabb!Embertársaink az autókban? Erre meg inkább nem is mondok semmit....

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2010.12.14. 05:30:36

@Horizont: ...erre én sem. Nem értem ezt a "nem törődömséget". Ha látok valakit az út szélén megállok. Ha autót látok az út szélén akkor is megállok, néha még stopposokat is felveszek. Még jó, hogy megkérdezek egy kerekes székes, integető hölgyet, h tudok-e segíteni...

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása