BLOG

A nap ellentmondása Feritől

írta: turner ; 2010.12.08. 04:20

Ha a vagyon, a pénz disszidálni kezd, utána az emberek is megindulnak. Orbán elől disszidálnak. A forradalom katonái dezertálhatnak. Ha megteszik, akkor itt a vége, Viktor. (Kapcsolat.hu)

Mindezt a magánnyugdíjpénztári vagyon esetleges külföldi befektetésére reagálja.

El lehet menni Magyarországról itt lehet bennünket hagyni kérem szépen, tessék! Lehet menni!

A jól ismert duma. Ezt a magyar munkaadóknak címezte, amikor azok Szlovákiával mertek példálozni.

Most akkor menjen a lóvé vagy maradjon, kedves Ferenc?

Mellesleg érdekes ellentmondás, hogy amikor a faszi miniszterelnök volt, akkor kizavarta a magyar pénzt, most pedig, hogy ellenzékben van, az osztrák bankoktól félti. Feri rosszul van összerakva. Akkor miért nem tett meg mindent azért, hogy ne folyjon ki a magyar lóvé Szlovákiába (Ciprusra)? Miért az átlagember vagyonát félti, és miért nem tesz meg mindent azért, hogy multimilliárdos barátai ne külföldi bankokban, off-shore cégekben fialtassák a pénzüket...?

Álszent duma már megint...


5 hozzászólás : gyurcsány pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr262501171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2010.12.08. 17:51:26

Álszent? Még annál is több, nagy szemétség! Mellesleg ami az elmúlt 20 évben itt dumálás címén folyik? Na az is egy nagy görénység. Mindegyiket szembesíteni kéne mit mondott a múltkor és mit mond most. Szerintem döbbenetes, hogy minden szívbaj nélkül úgy cserélik a véleményüket, mint halandó ember a gatyáját. Minden nap(jobb esetben:D)Ma amikor a technika segítségével minden mondatukkal lehet szembesíteni őket,szemük se rebben.Egyszer így, egyszer úgy! Attól függ az áhított hatalmon belül van -e vagy kívül.Hitelesség sehol. Pártállástól függetlenül.
Gyurcsánynak meg meg sem szabadna szólalnia - SOHA!

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2010.12.08. 22:25:59

@Horizont: Az a baj, h az emberek agya rövid, arra sem emlékeznek mit mondtak ezek tegnap :(

nemecsek ernő áruló 2010.12.21. 18:47:30

Ha kicsit is tudnád, hogy ott miről volt szó, és nem csak a megvágott, cenzúrázott híradásokból tájékozódnál, akkor azt is tudnád, hogy a kivonulást, a szlovák rendszámokat, és az ilyen-olyan trükközéseket, amik a magyar vállalkozókra annyira jellemzők, bizonyos kontextusban összefüggésbe hozta a nemzet elárulásával. És lássuk be: ebben igaza van, a jelenlegi mondata pedig nem ellentmondás, hanem egy jóslat. Nincs benne felszólítás.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása