BLOG

"Fergeteges volt..."

írta: turner ; 2010.11.04. 07:20 · 6 trackback

Erős ellenzék van születőben. Persze nem én látom így, hanem Gyurcsány Ferenc meg az az 1-2 ezer ember, aki képes volt arra az aljas dologra, hogy az utcára ment politizálni. Mert ugyebár "a politikának a Parlamentben a helye". Nem, ezt nem én találtam ki...

Ki emlékszik már 2006-ra, amikor is Hiller István fejtette ki véleményét az utcai politizálással kapcsolatban:

Hiller István pártelnök a rendezvényen arról beszélt, hogy az elmúlt napokban ezernél is több olyan jelzés, kérés érkezett a párthoz, amelyben azt fejezték ki a szimpatizánsok, hogy meg szeretnék mutatni elkötelezettségüket a demokratikus Magyarország demokratikus kormánya mellett. Az MSZP ezeket a kezdeményezéseket fel kívánja karolni, ugyanakkor a párt elutasítja az utcai politizálást a kampányidőszakon kívül. „Nem hívjuk utcára a híveket, de teret adunk a meggyőződés kifejezésének. (Index.hu)

Pech, de én igen.

Persze Hiller is csak egy szócső volt annak idején, az igazi góré a mögötte álló, négy év alatt étizedeket öregedő úriember volt már akkor is.

Lényeg a lényeg: óriási pálfordulat után, kampányidőszakon kívül Feri utcára hívta az embereket. A rendezvény már-már felért a "legendás Andrássy úti nagygyűlés" hatalmasságával (a kutya sem emlékszik), sőt, egyenesen f e r g e t e g e s volt.

A hétvégén már sejtettem, hogy nem lesz semmi baj, mert olyanok is üzentek, hogy eljönnek, akik nem szoktak politikai rendezvényekre járni, főleg nem tüntetésre. De most jönni akartak. Elindultak vidékről, vonatoztak, autóztak pár órát, hogy együtt lehessünk. Fergeteges volt.

Nem gondolom, hogy egyetlen tüntetés megváltoztatja a világot. Ugyan! De azt igen, hogy kiderült: erős ellenzék van születőben. Olyan ellenzék, amelynek világos képe van Magyarországról, tudja, hogy mit akar, vannak támogatói is, akik készek a küzdelemre. Van erő a Demokratikus Charta és a Demokratikus Koalíció mögött. A kormány rosszul teszi, ha akár egy pillanatra is azt hiszi, hogy vele van a nép. A nép egy része bizonyosan, más része viszont ellenzi mindazt, amit Orbán kabinetje csinál. A többség meg változékony. Jön és megy. (kapcsolat.hu)

Van erő a Demokratikus Charta és ~Koalíció mögött... Erős ellenzék... Ez tényleg fergeteges. De kérdem én, hol marad anyád, az MSZP, kedves Ferenc? Hol marad a többi ellenzéki párt, mint az erős ellenzék szövetsége?

Gyurcsány éppenhogy bomlasztja a jelenlegi (igaz, erősen lagymatag) ellenzéket. Kovács Laci, Török Zsoca, emitt, Feriék amott tüntetnek... Kérdés, hogy Feri eltűnik a süllyesztőben, vagy a számára egyáltalán nem ismeretlen puccsal új ellenzéket épít magának...?

Mellesleg megdöbbentő, hogy Fletónak egy olyan pártrendezvény (ahol jobbára inteligens emberek szólalnak fel... Jobbára), ahol a kurva anyázás is elhangzik, egy fergeteges tüntetés (bár mit várunk egy alkohol mámoros őszödi beszéd után?)... Színvonal a köbön. Azért kíváncsi lennék fordított helyzetben hogyan reagálna...


101 hozzászólás : mszp gyurcsány

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr212421513

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Minden nagyon szép, minden nagyon jó... 2010.11.04. 11:52:28

 Nem is értem, kedves Árpád, hogy miért vagyunk meglepődve azon, hogy a Fidesz továbbra is tartja az előnyét a többi párttal szemben? Hiszen eddig bármit is csináltak, az a népakarat volt, bármit is mondjon Gyurcsány Ferenc vagy az LMP. Hiszen a n...

Trackback: Szellem a palackból 2010.11.04. 11:40:58

 Előzőleg már szó esett arról, hogy a Fidesz legújabb - Alkotmánybírósági jogköröket érintő - javaslata kommunikációs és PR szempontból baklövés, közjogi értelemben nem elegáns, ráadásul erősíti azt az időnként túlzó képet, ami már kétszer vezetet...

Trackback: Gyurcsány, az Alkotmány őre 2010.11.04. 11:40:39

 Folytatjuk sorozatunkat, melyben az AB jogkörét érintő javaslat verte hullámok hatásairól értekezünk. Szóltunk már a Fidesz kommunikációs baklövéséről; feltettük a kérdést, fontosabb-e az egyébként is változtatásra ítélt Alkotmány védelme, mint a...

Trackback: A nemzeti kisgömböc meséje 2010.11.04. 11:34:24

politikai meseAtyafiak, egyszer volt, itt is van, volt egyszer egy ország, hál Istenek még meg is van! Annak az országnak a házába bé került egy kisgömböc. Nem ok nélkül, a nép akarta, hogy ott légyen osztán irányítsa a sok tennivalót. Kisgömböcünk már...

Trackback: Lázár "rossz tanuló" János felel 2010.11.04. 11:34:04

politikai meseAtyafiak, tegnap egy érdekfeszítő számot adásra készültem, hiszen feketebárány sorsra érdemesült Jánosunk elmondta a leckét! Tényleg elmondta, de nem azt a leckét magolta be amit kellett volna.Jánosunk mikoron felszólították felelni, fesz...

Trackback: A demokratikus Gyurcsány kísértet 2010.11.04. 11:33:41

politikai meseAtyafiak, tegnap nemcsak Jánosunk, a Lázár, volt szerepbe kényszerítve! Az elmúlt évek legismertebb, legtáncosabb, legszocialistább politikusa is újra színre lépett! Fletó, az ország, a demokrácia megmentése érdekében lóra pattant és...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DillingerEscapePlan 2010.11.04. 11:45:22

A videón jól látszik kikből áll ez az ellenzék. Szánalmas értelmi szint. Ezek tényleg tudják mit akarnak :D Kb azt se tudják milyen nap van. "Ferikém ne hagyjon el minket" "Orbán tízmillió munkahelye", stbstb :D Bangómargit hiányzott még a fellépők közül.

DillingerEscapePlan 2010.11.04. 11:49:31

Mondjuk nem csodálom hogy gyurcsány ennyire lelkes. A kis csótánynak miniszterelnök korában nemvolt lehetősége (se bátorsága) ekkora tömeg előtt beszélni, mert már azelőtt elborította volna a tojás és egyéb ráhajigált dolgok mielőtt egyáltalán megszólalt volna. Hozzászokott a csepeli nyugdíjasklub mérethez. Most kicsit többen voltak, a csóti meg úgy érezte magát mintha a BS-ben tartott volna szuperkoncertet :D De a legszebb hogy még a jobboldaliak se voltak rá annyira se kíváncsiak, hogy nagyobb számban kimenjenek fújjolni. Kb mindenki leszarja már a ferkót, ő meg egyre jobban befordul a saját kis világába. Már most is alig érzékeli a valóságot...

Lord_M_ 2010.11.04. 11:54:02

" A nép egy része bizonyosan, más része viszont ellenzi mindazt, amit Orbán kabinetje csinál. A többség meg változékony. Jön és megy. " ezt viszont akárhogy is, de jól látja.

Viszont legalább következetes ebben a témában, amikor megalakult az Orbán kormány azt mondta ez az istenadta, hogy nahh pont azt fogja csinálni mint amit a Fidesz (Orbán) tett... azaz 2006 októberében ugye a Fidesz egy picit az élére állt a Gyurcsány ellenes tüntetésnek, most éppen kapóra jött az AB vel kapcsolatos hercehurca, nosza októberre (illetve hát november elejére) rittyentett egy tüntetést.

Amúgy inkább jobban tenné ha otthonról írná tovább a blogját... fődemokrata.. :S

terszim 2010.11.04. 11:56:58

Figyeltétek a videóban, hogy a Pető Iván hogy le van robbanva? : )))
Amúgy szánalmas volt a tüntetés, az is elég ciki, ahogy a videó befejeződik! (Valahogy így: "Csak szóljon, mi elmegyünk bárhová...")

TGabi 2010.11.04. 12:01:19

Nem vagyok szoci egyáltalán.

De azért valahol mégiscsak röhejes, hogy miközben Orbán fennhangon kommunista-ellenesezik mindenre, narancsvörös verzióban dettó ugyanúgy viselkedik, mint egy komcsi őskövület.

(Haverok-pártkáderek minden pozícióban, ellenvélemény nyista, mindenkinek kuss a neve, államosítás, a rendszerről, a világról meg az életről másként gondolkozók meg hazaárulók és minimum a rendszer meg a nemzet ellenségei. Kösz, nem kérek a világnézetükből...)

DillingerEscapePlan 2010.11.04. 12:01:34

Szerintem az lesz a legjobb mikor majd járókeretes öregasszonyok meg papák befőttesüvegből készített molotov-koktélokat dobálnak, gyurcsány fradi-sállal arcát félig eltakarva szónokol, miközben lendvai énekli az internacionálét a háttérben gitáron kísérő bangómargittal.

parttalan 2010.11.04. 12:02:02

"...aki képes volt arra az aljas dologra, hogy az utcára ment politizálni.

2/3-os parlamenti kormánytöbbség ellen nem igazán marad más hathatós küzdelem, mint az utca. Ajánlom, hogy a posztoló ezt vegye figyelembe.

Amúgy fröcsög a sok hülyeségtől és tudatlanságtól a poszt.. egyszóval azon kívűl, hogy a blogíró levezethette Gyurcsány F. iránt érzett utálatát, nem sok értelme van.

Hoppázó Beléndek 2010.11.04. 12:04:34

szerintem ott, ahol forradalom volt 1x1 négyzetméteren, ott elfér egy fergeteg party is. a bullshit mindig bullshit.

és igen, ezt érdemeljük..

DillingerEscapePlan 2010.11.04. 12:05:00

@parttalan: annak se amit te mondasz kommunista. 66%os népszerűségű kormány ellen általában csak idióta önkritikára képtelen kommunisták szoktak tünetni, akik sírnak a többtízmilliós végkielégítéseik után, illetve ezeknek az agyatlan hülye hívei.

DillingerEscapePlan 2010.11.04. 12:07:05

@parttalan: ja és örülj hogy nem én vagyok a belügyminiszter, mert először lovakkal trappoltattam volna végig rajtuk, miközben fejbekúrogatok párat kardlappal, aztán rájukbasztam volna kéttucat könnygázgránátot, végül pedig agyonrugdostam volna minden tizediket és minden huszadikat kétméterről pofánlőttem volna gumilövedékkel, aztán széttártam volna a kezem hogy az embereim azonosítóját lefújta sajnos a szél.

McDobbent 2010.11.04. 12:10:06

LOL jot rohogok a hulyeken. Egyik kimegy vesztes feri melle kiabalni, masik blogon drukkol neki, harmadik szidja az orbant, hogy diktaturat epit. HEHEHE. Hogy is mondtatok balosok? Majd megunjatok, oszt hazamentek.

Hajra Orban! Koszonom a 16% adot, a gyerekek utan jaro kedvezmenyt, az ex-komcsi alkotmany megvaltoztatasat, az elszamoltatast, a vorosiszap katasztrofa helyes kezeleset, a kisebb parlamentet. Es azt, hogy az ilyenek mint Ti vagy itt kiabaltok frusztraltan, vagy fleto mellett lodorogtok.

motoszka 2010.11.04. 12:11:25

@Dillinger: Nézd meg az orbános index videót is. Ott is elég okos emberek vannak. Sőt a fábryban volt a Felméri Péter, amikor arról kérdezte az embereket mi a forradalom... Gyalázatos válaszok születtek. És ilyen emberek elmehetnek szavazni. Azzal valóban egyetértek, hogy a szavazójog súlyát az iskolázottsággal, vagy legalábbis alapvető politikai ismeretségekkel/műveltséggel kellene összeegyeztetni. Ez a videó, pedig tipikusan az egyik idősek otthona lakóit mutatta. Nekünk 30 körülieknek, akik már tisztában vagyunk azzal, hogy életünk végéig dolgozni fogunk most szerte foszlatják az egyetlen reményemet is attól, hogy csak kajáért kelljen majd dolgoznom 30 év múlva. Erre a pénztár dologra nagyon ráállt a kormány. Most azon tűnődöm, hogy idén még megtarthatom a személyes dolgaimat, vagy már csomagoljam össze orbán vityának, mivel úgyis elviszi?

bierkamp 2010.11.04. 12:14:33

BIOLSEVIKTOR az ország TUMORA, nagyon beteg az ország e miatt, csak bele ne haljon Magyarország!
Ezért minél hamarább " ki kell vágni a Tumort"!!!!!! Még időben! -mielőtt sok az "áttét"--mint Lázár "orr"mester vagy örmester!

DillingerEscapePlan 2010.11.04. 12:14:43

@motoszka: "Nekünk 30 körülieknek, akik már tisztában vagyunk azzal, hogy életünk végéig dolgozni fogunk most szerte foszlatják az egyetlen reményemet is attól, hogy csak kajáért kelljen majd dolgoznom 30 év múlva" --- gyönyörű ez a magyar nyelv.

Izomagyu 2010.11.04. 12:15:08

Sok buzi mszp nyugdíjas, baszódjatok meg!

DillingerEscapePlan 2010.11.04. 12:15:19

@bierkamp: szevasz gyurcsanyista, te melyik alkeszfejű vagy a videón? :D

labi 2010.11.04. 12:15:26

tessék csak jól tüntetni meg elzavarni a kormányt, nem állapot hogy még egy csomót kell várnom mire felmondok és megkaphatom a 100 millás végkielégítésemet.
Örülök, hogy egy csapat nyugdíjas támogat ebben. :)

parttalan 2010.11.04. 12:15:40

@Dillinger: Már délre leiszod magad, hülyegyerek?

bierkamp 2010.11.04. 12:15:40

@Dillinger: meg a Kurva anyádat..meg a 2006 os csőcseléket veled együtt legépfegyvereztem volna!!!!!

2010.11.04. 12:16:26

@parttalan: Maximálisan egyetértek. S azt sem nagyon értem, hogy-hogy nem narancssárga a háttér, mert ekkor (átvitt értelemben) orbán seggnyalás, és Fidesz imádathoz az dukálna, nem?
A posztoló meg remélem 40 alatti, és tudja: az életben nem lesz nyugdíja, ha ez a banda marad... Sőt, semmi nem marad, mert a következő néhány évet is úgy tudja majd túlélni, hogy a MI nyugdíjmegtakarításainkat éli fel a megalomániás baromságai megvalósítására. Mindenkinek családi pótlék, meg a millás fizetésre is 16% adó - na ezt MI, fizetjük ki. Mi fizetjük ki a Viktor 400k-s fizetésemelését, és még sok mindent...

Izomagyu 2010.11.04. 12:17:10

Alig várom már, hogy a Pintér pribékek véresre verjék a hőbörgő mszp-s csőcseléket... :))))

parttalan 2010.11.04. 12:17:25

@Dillinger: Na, ezt hadd idézzem vissza a maga teljességében: "ja és örülj hogy nem én vagyok a belügyminiszter, mert először lovakkal trappoltattam volna végig rajtuk, miközben fejbekúrogatok párat kardlappal, aztán rájukbasztam volna kéttucat könnygázgránátot, végül pedig agyonrugdostam volna minden tizediket és minden huszadikat kétméterről pofánlőttem volna gumilövedékkel, aztán széttártam volna a kezem hogy az embereim azonosítóját lefújta sajnos a szél."

És még te kommunistázol, te véresszájú barom.

bierkamp 2010.11.04. 12:17:35

Jön az igazi Forradalom..és megtudja gonosz törpe és seggnyalói ..milyen is az igazi Forradalom!

bierkamp 2010.11.04. 12:18:36

Jól bevált klasszikus eszköz van a Diktatúra leverésére!@Izomagyu:

ChatMan 2010.11.04. 12:18:46

Talán észre sem vette gyurcsány fegyenc, hogy szabadon elmondhatta azt a sok sületlen baromságot, ami ráadásul az öszödi beszéd fényében mind-mind visszaszáll a fejére, ráadásul a Kossuth tér sem volt körbekordonozva, nem volt kivezényelve rohamosztag, és egyetlen gumilövedéket sem kapott a pofájába. Amikor ő volt a miniszterelnök akkor ugyanis ebből állt a demokrácia. Ha ezt a fajta demokráciát kívánja megvédeni, akkor köszi de nem kérünk belőle. Mellesleg olyan jó volt hallani látni, ahogy a koordinálatlan mozdulataival, idióta arckifejezéseivel, demagóg szövegeivel sikerült tovább rombolnia a baloldal amúgy sem nagy imázsát. Köszönjük gyurcsány fegyenc...csak így tovább !!!!

DillingerEscapePlan 2010.11.04. 12:19:17

@parttalan: ezt csinálta a kommunista köcsög pártod, mit csodálkozol? akkor nem volt bajod vele mi?

Silent Bob 2010.11.04. 12:20:06

@Add_tovább: Nekem az ING tavaly 150k-t bukott a befizetéseimből. Miről beszélünk?

Kivlov 2010.11.04. 12:20:52

mikor lövi már le valaki ezt a férget???

ChatMan 2010.11.04. 12:21:23

@bierkamp: Tökéletesen igazad van ! Jól bevállt eszköz van a diktatúra leverésére...... a 2/3-os többség.

DillingerEscapePlan 2010.11.04. 12:22:14

@Kivlov: nemkell lelőni. még most jön a következő égése mikor elveszik tőle a mentelmi jogot pár héten belül :) akkor hogy fog pislogni :D

Izomagyu 2010.11.04. 12:22:18

Már látom, ahogy Sasjózsi maszkban molotovozik az Andrássy-n.

A magyar történelem vicce lesz, amire Ferkóék készülnek.

Készül a trottyok forradalma. LOL

2010.11.04. 12:23:43

@Silent Bob: Jövőre meg Viktor elkölti az egészet Az jobb???
... Amúgy majd nézd meg a következő egyenlegértesítődet is. No meg: választottál volna jobb pénztárat:)

Komponista 2010.11.04. 12:24:04

@Dillinger: Megértem a csalódását az összegyűlt öt-hatezer emberrel kapcsolatosan, hiszen az Ön számára nyilván hiányoztak a Kossuth teret körbe hugyozó, merev részegen sípoló, kereplő, gyújtogató, autókat borogató, busszal szállított (és hiteles forrásból tudjuk: pénzelt), akasztásokat követelő, jó arcú "demokraták". Én ott voltam a téren. Maroknyi piás legény, meg egy öreg mama próbált eleinte egy kicsit hazaárulózni - Önnek biztosan tetszett volna -, de aztán elkullogtak: meglehet, túl nagy volt a tömeg ahhoz a kétezer forintos gázsihoz képest. Orbán gyorsan bebizonyította, hogy az elmúlt években semmit sem változott. Államférfi helyett pocakos, köpcös despotává öregedett, személynökei meg kifejezetten mulatságosak, élükön Scmitt úrral, aki - talán nem tőlem tudja meg - körülbelül olyan népszerű, amennyire csak egy amatőr pojáca népszerű lehet. Önök a protest szavazatoknak köszönhetik jelenlegi és átmenetinek ígérkező triumfálásukat, nem a kitűnő programjuknak (mint tudja: nincs programjuk). Ha azt hiszi, hogy az ostoba Hiller, a buta Lamperth, vagy a szeszkredenc Szekeres elegendő indok arra, hogy ez a felfuvalkodott gnóm diktatúrát csináljon Magyarországon, gyorsan ki kell józanodnia. A választók nem azért küldték a fenébe a nyavalyás Sziliéket, hogy egy még rosszabb társaság vegye át a helyüket. Tehát: lehet ismét félretenni a bevezetőben megidézett bérmagyarok szolgáltatásaira, mert hamarosan épeszű ember nem lesz ebben az országban, aki megeszi majd Orbán és társai arrogáns, lekezelő, napról napra változó megnyilvánulásait. A lopásról (együtt ismét a régi stáb!) már ne is beszéljünk. Amúgy jó egészséget Önnek és mindazoknak, akik a véleményükkel tisztelik meg embertársaikat, és nem autóik felgyújtásával, fizikai megsemmisítésük "követelésével", stb. Önnek is van helye a nap alatt.

Nem tudom, nem is érdekel! 2010.11.04. 12:24:31

Elég hamar megkapta a törpeforradalmár, papírkétharmados Orbán a takarodjont a néptől!
Még nem érzik az emberek a zsebükön a fideszes ámokfutást, még a populista intézkedések tompítják a feszültségeket, de fél év múlva 100x ennyien lesznek. A demokrácia sárba tiprása mindenkinél kiveri a biztosítékot.
A fő rossz Orbán a második a Gyurcsány.
El kéne húznia mind a kettőnek, és független, szakértői kormánynak kellene jönnie.

Addig hajrá Feri, tartsad kordában az álszent, nagyarcú ,valójában egyharmadot!

labi 2010.11.04. 12:24:43

@bierkamp: "Jön az igazi Forradalom.."

Mindenképpen igyekezzetek, mert ahogy látom a Ferit támogató csapat nem biztos hogy megéli a következő választást. :)

Silent Bob 2010.11.04. 12:26:20

@Add_tovább: Nem leszarom? Kiszámoltam, hogy úgy, hogy a kötelező mellett még tolok havi 25k-t önkéntes magánnyugdíjpénztárba, mire nyugdíjas leszek összejön annyi, hogy lesz havi 43k nyugdíjam. (ha leszek olyan szerencsés, hogy mondjuk 80 évig élek)
Annyit kapok Viktortól is, aztán tartsanak el a gyerekeim.

Kalmár 2010.11.04. 12:27:47

@bierkamp: Ha mind összefogtok, akkor jó esélyetek van forradalmat csinálni egy háztömbben.
A nép úgy fellázadt, hogy 2x is elküldte az őrült táncoló bohócot a fenébe.
Még 1-2 ilyen forradalom és 0%-on lesztek.
Hajrá birkacamp.
Te komolyan nem látod, hogy olyan forradalom élére akarsz állni, amelyik ellenetek indult???

mony b 2010.11.04. 12:28:09

bocs, de az a poszt nagyon gyenge, meg a blog is úgy általában, nyelvileg és intellektuálisan is. Ha már nem bírjuk, akkor legalább írjuk helyesen: intelligencia kettő l-lel. Alkoholmámor pedig egybe. Stb. Jellemző, hogy a posztóló amolyan alsós tanárnéni módjára a kurvaanyázásra ugrik, azt még ő is érti és tudja: csúnya dolog (de tanárnéni, ha Petőfinek lehet..).

terszim 2010.11.04. 12:29:01

@bierkamp: : ))) A nyugdíjas forradalom jön? Majd pont ezek a lerobbant Pető Iván-félék fogják megdönteni a kormányt?

Miért nem voltak fiatalok, aktív dolgzók tömegei a rendezvényen (akiket igazán érinte az MNYP vita)? Miért volt 60 felett az átlagéletkor a tüntetésen?

parttalan 2010.11.04. 12:32:18

@Izomagyu: Ha megéled az idős kort, lehet, téged is le fognak majd trottyozni. És nem fogsz örülni neki. Addigra persze már elfelejted, hogy valaha te is trottyoztad az időseket,és marad a felismerés: semmi tisztelet sincs már az idős generációk iránt ebben az országban. :S

Kivlov 2010.11.04. 12:35:00

@Állítsuk meg a fideszes ámokfutást, Orbán takarodj:
az általatok hangoztatott demokáré + jogállam féle lózungok a kutyát nem érdeklik. max a pesti szalonnyuggert, akinek 150e a nyugdíja, mert párttag volt.
vidéken, ahol kínkeserves munkával keres az ember 80ezret, leszarja ezeket az általános, kamufogalmakat. leszarja, hogy választhat-e 4évente vagy nem, hogy miket dob az AB vagy miket nem. egy a lényeg: hogy legyen miből fizetni a számlákat meg etetni a gyereket. és ezt Orsósék megoldják, mert jövőre végre annak kedvez az adórendszer, aki dolgozik! ti meg menjetek forradalmazni, bújjatok bele a cipőkbe a dunaparton sztán ugorjatok is bele...

Komponista 2010.11.04. 12:35:15

@Luella Menendez: Orbán egész csapatát jól reprezentálja Selmeczi Gabriella. Ez a különös tekintetű nő Orbán első országlásakot TB főigazgató volt. Ebben a minőségében 8 millió forintért építtetett egy fürdőszobát az irodája mellé. Aztán a BLIKK karácsonyi körkérdésére (Mit szeretne kapni karácsonyra?) azt válaszolta, hogy egy csipkés bugyit szeretne kapni "mindegy, hogy kitől" (bárki ellenőrizheti!!). Aztán azzal hívta fel magára a lankadó figyelmet, hogy magát "szenátornak" nevezve aláírásokat gyűjtött az USA elnöjkéhez címzett levelére, hogy a jó barátját nevezzék ki Magyarorsztágra nagykövetnek... Utóbb pedig elkapták a Tesco-ban, mert ellopott egy kiflit (megette lődörgés közben, aztán nem akarta kifizetni). Nos, ez a "politikus" kellett nekünk már régen. Ugye? Ő fogja megvédeni a nyugdíjunkat... Vagy a fiatal Vitézy Dávid, aki az egyetemi padból egyenesen egy neki kreált vezérigazgatói székbe ültettetett, havi 2.5 milliós, nyilvánvalóan "erkölcsös" javadalmazásért. Erre aztán valóban nagy szüksége volt ennek az országnak....

Izomagyu 2010.11.04. 12:37:49

@Komponista: És emiatt a 2 ember miatt veszitek vállatokra gyurcsányt? Gratulálok!

akkor most mi van? 2010.11.04. 12:38:23

@Komponista:

"Megértem a csalódását az összegyűlt öt-hatezer emberrel kapcsolatosan, "

LOL már itt tart az urban legend gyártás, az 1-2 ezer nagyi pár nap alatt 5-6ezer lett? Tavaszra már a Nagy Novemberi Forradalom sokszázezres tömegéről fogtok írni?

Izomagyu 2010.11.04. 12:38:34

Ja, és mindenkinek küldöm, aki szereti:

Kapjátok be gyurcsány faszát!

DillingerEscapePlan 2010.11.04. 12:39:06

@Komponista: ehhez képest azt tudom mondani, hogy hagyó, cusi, hunvald, stb meg börtönben csücsül :D úgyhogy erről ennyit komcsi.

ChatMan 2010.11.04. 12:44:39

Figyelem Hírdetés !
Általam kifejlesztett járókeretes birodalmi lépegetők, nagy számba eladóak 80 év feletti forradalmároknak.

Tartozékok:
Népszava tartó
Kavinton adagoló
Nyugdijkihordó postás követő

beépített automata Orbántól rettegtető
ellopják a nyugdíjamat ismételgető CD-tár
I love gyurcsány felirat
1 db 1952-es budapesti levegőkonzerv (vérszomj növeléshez)
Lila köd automata gyurcsány beszédek meghallgatásához
Mindent elhisz nagymama (nagypapa) kitűző

de sajnos 137 kg a súlya....hát ezt elk*rtam nem kicsit....

rózsa46 2010.11.04. 12:44:57

Sok izomagyú barom nem veszitek észre, de majd januártól biztos, hogy micsoda drágaság lett a hipermarketekben. Igenis utcára kell menni, mert a fideszt nem hatalmazta fel senki erre amit tesz, mert tudjatok róla, hogy minden féle adót amit kivet a szolgáltatókra azt ti kapjátok meg a végén. Kormányváltást mielőbb, mondjon le Orbán!

Lord_M_ 2010.11.04. 12:45:24

@parttalan: Hogyne lenne, csak abból van elege a nem idős társadalomnak többek között, hogy minden a nyugdíjemelés körül forgott az elmúlt pár évben. (a segélyből élők a másik csoport). Értem én hogy az idősek ledolgozták a magukét, és jár nekik a nyugdíj. Mert jár, ebben nincs vita. De az, hogy azzal akarják megetetni a dolgozókat, hogy minden nyugdíjas 30ezer forintból él, hogy emiatt mindig - mindig emelni kell a nyugdíjat, és ha lehet adjunk még többet, miközben a mi zsebeinket pedig lassan kisöprik, akkor engedd meg kérlek, hogy ne érezzem azt hogy, hát igen.. ez a helyes út. Ne értsd félre, nem a nyugdíjasokkal van bajom, a család tele van vele minden irányból, egyszerűen az a vérlázító (és sokak emiatt nyuggeroznak) hogy amíg a fizetésem jelentős százaléka az állam zsebében landol, addig az utolsó egy évet (Bajnai kormány) leszámítva a nyugdíjak valahogy mindig nőttek.
És az MSZP kormányzása erre mindig rá is játszott, mert a nyugdíjas réteg, lássuk be, azonos méretű szavazóbázist jelent a dolgozókkal. Hovatovább, számomra az a furcsa hogy a MNYP problémáiról aktív nyugdíjasokkal diskurált Ferenc... tessen szépen megmondani mégis melyik magánnyugdíjpénztárba fizetnek az ott felsorakozott nyugdíjasok.

Ugyanakkor, az MNYP egy évi bevételének megtartásával nem értek egyet.
...
bár még mindig inkább ez, mint hogy újra a fizetésem apadjon tovább ... mert nem nyugdíjasként is baromi nehéz megélni... hát ha még tovább szorítják a nyakamon az adóprést.

ez egy nem túl elegáns módja az adóemelésnek, de ha jól sikerül akkor mire nyugdíjba mehetek, pont kompenzálódik a hatása.

Silent Bob 2010.11.04. 12:47:34

@Dillinger:
Tudhatnád, hogy őket csak a patás megrendelésére csukták le. :D

kewcheg 2010.11.04. 12:48:32

Nekem semmi bajom gyurcsánnyal.még eddig sose ölt meg, a gyerekeimet se vitte el adóba, szal no problem.azt se hallottam még róla hogy beleköpne a levesbe, vagy fütyülne mise alatt a templomba.külön pozitívum, hogy élete során már többször bérmálkozott.nincs vele baj, na.szerintem ha szembejönne velem az utcán, akkor se vágná el a torkom......))

Celtic 2010.11.04. 12:51:59

@Dillinger: "De a legszebb hogy még a jobboldaliak se voltak rá annyira se kíváncsiak, hogy nagyobb számban kimenjenek fújjolni. "

Ertem. tehat az a jobboldali, aki egy _ellenzeki_ tuntetesre kimegy fujjolni a kormany erdekeben. Minden vilagos.

labi 2010.11.04. 12:52:15

Szörnyű, szörnyű...
Egészen eddig az volt a tervem, hogy mostanában felveszem a durva végkielégítésemet, amíg az kitart addig gyártok egy szakajtónyi gyereket, hogy ha majd elfogy akkor munka nélkül is szépen megélhessek az oroszlános-kapus házamban azt értük kapott pénzből, plusz a segélyből.

Kormányváltás áthúzta a számításaimat!
Szóval hajrá nyugdíjasforradalom, döntsétek a kormányt, vissza a régit, hogy megvalósíthassam a terveimet! :)

DillingerEscapePlan 2010.11.04. 12:52:25

@kewcheg: már csak azért sem fenyeget ilyen veszély mert nem mer kimenni egyedül az utcára.

Icecap 2010.11.04. 12:52:31

"Inteligens"-sel kevesellni az intelligenciát... hááát... épp akkora gáz, mint maga az egész szánalmas poszt. Ovi, a fityisz és egész jobbos sleppjük még mindig retteg Feritől. A vigyorgás, hogy addig jó, amíg Feri áll az ellenzék élén, ugyanolyan őszinte, mint amikor Tomika főnyereménynek értékelte a fityisz szempontjából Gyurcsány pártelnökké választását. Feri már kétszer legyőzte őket, és nyugi, kedves jobbosok, harmadszorra is sikerülni fog neki.

MEDVE1978 2010.11.04. 12:53:19

Bizony jobb volt, amikor Mr. Vektor kétmillió embernek celebrált misét a Kossuth téren.
Sajna Gyurcsinak csak ez a hatezer jutott. A lényeg igazából az, hogy ezek az emberek egy elhasználódott pojáca vezetésével tiltakoztak jogosan.

Itt mindkettő igaz: az elhasználódott korrupt pojáca és a jogos tiltakozás is.

psigy 2010.11.04. 12:54:18

van valami bizsergető abban, hogy most ők féltik a demokráciát kinn a téren. amikor én voltam kinn a téren, engem ők rommá verettek gumibottal.

Izomagyu 2010.11.04. 12:54:20

@rózsa46: Kedves Rózsa46! Nem kötelező a hiperekben vásárolni. Ha drágállod, kapálj, tarts csirkét, bár a te fajtád (mszp-s prolinyugdíjas) soha nem dolgozott, csak élősködött. Ingyenlakás, ellátások, nyugdíj. Menjetek anyátokba!

kalevaleez 2010.11.04. 12:55:19

hát nem is tudom.

én nemigen jártam tüntetni, mert ott a parlament, lehet ellenzékből nyaggatni a kormányt, vagy végső esetre ott az alkotmánybíróság.

ez volt idáig, ezeket most megszüntette a fidesz, nem marad más, mint az utcai demonstráció, ha a kormány intézkedései ellen akarom felemelni a szavam.

Izomagyu 2010.11.04. 12:56:39

gyurcsánytrottyok vs. orbánbirkák utcai harcokat akarok! :)

altec 2010.11.04. 12:58:27

furcsa egy ember vagy te! összehozol-összemosol egy békés demonstrációt - ami természetes egy valódi demokráciában - egy csőcselék kavarta, az akkori ellenzék gerjesztette káoszba torkoló véres eseménnyel!pont olyan vagy mint a kormány, hazudós, öntelt rossz! mielőtt komcsizol, a szocik szerintem is elkúrták, ellopták az országot - ez így van, menniük kellett! de a diktatúra ne jöjjön már vissza, könyörgöm!

labi 2010.11.04. 12:59:27

@psigy:
Látom nem érted a demokráciát...
Szerintem pont azon vannak most felháborodva, hogy őket nem küldték meg némi gumilövedékkel a tüntetésükön, ahogy azt egy rendes kormánynak illik. Milyen már ez a hátrányos megküéönböztetés, hogy se bot, se lövedék formájában nem kaptak gumit?

ki kicsoda 2010.11.04. 12:59:52

@Dillinger:

... szánalmas kisnyilas, s(tojás)nyaló vagy.

... csak erőből, ész nulla, fel sem tűnik, hogy létedet anyádnak, apádnak köszönheted, az meg végképp nem, hogy ők talán megérték az öregkort, de te ezt nem tudhatod biztosan, megéred-e.

... amit biztosan tudhatsz, nagy pofád, csak kiszolgáltatott emberekkel szemben van és azt, hogy biztosan sz@r alak vagy.

petyy 2010.11.04. 13:01:36

Bizony kedves komcsik, ideje megszokni a gondolatot, hogy most ez lesz nyolc évig. Mit gondoltok, minek kéne történnie ahhoz, hogy a mostani 6x% Fideszes meg 10% Jobbikos a következő választáson a ne tudjon akár csak együtt is kormányt alakítani? Sajna nem lesz forradalom, nincs már annyi járóképes munkásőr. Ha nem tetszik, tessék pakolni.

Izomagyu 2010.11.04. 13:01:50

Én szurkolok a gyurcsánytrottyoknak. Az utcai harcos tv műsorok a legszórakoztatóbbak.

DillingerEscapePlan 2010.11.04. 13:03:28

@ki kicsoda: kérdezd már meg érdekel-e a szövegelésed gyurcsanyista? menjél csápoljál a ferkónak. ha minden jólmegy sokáig már nemlesz rá lehetőséged mert rabosítani fogják.

Izomagyu 2010.11.04. 13:05:48

Gyurcsány élére állt a csirkefarhát mozgalomnak, és megdönti a kormányt! Hajrá!

Izomagyu 2010.11.04. 13:06:56

Az öregecskedő forradalmárok a legviccesebbek! Hajrá!

2010.11.04. 13:16:30

Az a helyzet, kedves izomagyú, narancsködben deliráló Fidesznyik elvtársak, hogy valószínű, hogy ez csak a kezdet. Ma Gyurcsány, lehet még holnap is ő, de előbb utóbb mások is az utcára mennek... És akkor már nem jön be egy ilyen megmozdulásra a "Gyurcsányozás", ha éppen mondjuk neki nem lesz semmi köze. Amúgy meg nem tudom miért kell egy nyilvánvaló lopást folyamatosan igazolni, úgymond legalizálni, mondván: annyit, hogy valahogy megéljek, Viktor is ad majd, ha nyugdíjba megyek. BIZTOS???? Már az, hogy Viktor egyáltalán a 4 évet kihúzza? Hogy nektek nyugdíjat adhasson???
Meg neked jó, hogy a 12 éves megtakarításodazt most a Drága Jó Viktor kiossza, ellopja?

Ha ez neked jó, akkor menj Észak-Koreába, hasonló qualitású és mentalitású vezető van ott is. Biztosan jól éreznéd magad!

DillingerEscapePlan 2010.11.04. 13:18:20

@Add_tovább: nem kell ehhez észak kóreába menni. olyan kvalitású vezető itt is volt 6 évig. most váltottuk le :)

2010.11.04. 13:18:34

@petyy: És ha pakolnak, akkor viszik magukkal az adójukat is, és akkor mit lopnak majd el a Fidesznyikek????

2010.11.04. 13:20:17

@Izomagyu: Te meg ezeknek a pénzén tanultál, élősködtél. Tudod kiket minősítesz? Apád, Anyád. izomagyú!

2010.11.04. 13:22:23

@Izomagyu: Hasonló jókat neked: Orsóséval:)

kewcheg 2010.11.04. 13:25:39

Én amugy kedvelem ezt a gyurcsánt, megértem hogy celebítik, sztárolják őtet a hívei.Valakitől hallottam ugyanis, hogy amikor mszp berkeken belül szóba került, hogy a lumpenek úgyis jól bírják télen a 10 fokos lakást, ezért lehet a gázszolgáltató tőkés elvtársaknak engedni az áremelést, ő kiállt, és síkra szállt amellett, hogy idézem:" kapjál már a fejedhez , jani, baszod.há, már számolni se tudsz,he? kiskancsó pénzügyminiszter"
Ő volt az is, aki kiállt amellett, hogy minden tőkés bolsevik típusú nagyvállalkozó azért karácsonyra legyen szíves egy pléddel ajándékozza már meg a fóti gyerekvárost,na.
Alkalmazottaival is rendes a motimnál, egyáltalán nem vonja le a minimálbérből a felét, ha a mafla dógózó, eltompultságában nem veszi észre ha jön a kocsiján, elélép, és a darócruha,- ugye ahogy repül végig a melós a kocsi felett- ügye kárt tesz a metálfényben..:)

2010.11.04. 13:27:17

@McDobbent:" Hajra Orban! Koszonom a 16% adot, a gyerekek utan jaro kedvezmenyt, az ex-komcsi alkotmany megvaltoztatasat, az elszamoltatast, a vorosiszap katasztrofa helyes kezeleset, a kisebb parlamentet. Es azt, hogy az ilyenek mint Ti vagy itt kiabaltok frusztraltan, vagy fleto mellett lodorogtok. "
16% adó, 99 ezer forint adókedvezmény 3 gyerekre:::::Fedezet: 3 millió ember nyugdíjmegtakarítása. Haszna: orbán 400K-val többet vihet haza... Meg a parlamenti képviselők átlagba 140k plusz. És aki havi 90k bruttót kap: örülhet, ha nem csökken a bére...
Alkotmány megváltoztatása: Demokrácia sárba taposása. Még jó, hogy (most még) nem rendőrcsizmákkal...

parttalan 2010.11.04. 13:36:57

@Add_tovább: Hagyd, az ilyen McDobbent-féléknél csak lassan fog leesni a tantusz. Fizika: narancsszínű köd levegőnél nehezebb, lassan oszlik.

Silent Bob 2010.11.04. 13:40:33

@Add_tovább:
Tetszettek volna tanulni és akkor most jó lenne a 16%-os adókulcs. ;)

Kalmár 2010.11.04. 13:48:38

@Add_tovább: Szar lehet ilyen hülyének lenni.
Te emlegetsz rendőrcsizmát??
Most küldtük el az anyjukba azokat akik így járnak el
Te Orsósozol macskajancsi?
A fajtád etette az én adómból őket ész nélkül. Most végre a dolgozók kapnak többet.
Ja és mellesleg ha semmit nem tudsz a jövő évi adótervről, akkor ne kritizáld.
Már a minimálbéresek is jobban járnak ha gyerekeik vannak.
DOLGOZNI, GYEREKET NEVELNI. Ez a Fidesz terve.
Kapisgálod?
Lógni, a gyerekből élni segélyen, kussolni.
Ez a fajtádé.
Ennyi maradt neked, itt huhogni.

petyy 2010.11.04. 13:52:34

@Add_tovább: a segíjesek meg a nyugdíjasok adójára gondolsz? Szerintem megleszünk nélküle valahogy. Az rí, akinek nem öröm a 16%os adó. Én brt 600-ból adózom, gyereket tartok el, had örüljek már, hogy egy kicsivel több marad meg...

nem várt fordulat 2010.11.04. 13:56:07

honnan van bennetek ennyi düh, indulat és gyűlölet egymás iránt? hogyan tud két ilyen senkiházi politikus így megosztani titeket?

az nem opció, hogy nem köpöm le a másikat csak azért, mert esetleg más a véleménye? mind a két oldalon.

2010.11.04. 13:58:06

@Kalmár: Köcsög.
Többet dolgozok, mint TE. És én a két gyereket a csillagokat verő adókedvezmények nélkül neveltem fel te nagyon ÖKÖR! És igen: ha van olyan nagyon barom, akkor jobban jár (az adózásban) ha a minimálbérre gyereket nevel. De értelmes ember minimálbérre nem vállal gyereket! Barom! fröcsögsz, mint minden FIDESZES! És tudd: az adórendszerrel én is többet kapok... IGEN, csak amit az egyik kezével ad ORSÓS, azt a másikkal keményen ki is veszi a zsebemből, mert majd mindenért többet kell majd fizetnem januártól. Mert a pribékjeinek két megszólalása a lakáshitelemben elég jelentős emelkedést hozott. Érted, analfabéta! Nem csak az ellenzi az új hülyeségeket, akinek semmi nem jut, Te Barom, hanem az is, aki előre is néz, és látja: egy frászt lesz több!!!

2010.11.04. 13:59:53

@petyy: Örűlj, ameddig megteheted...
És örülj, hogy másnak a pénzén teheted meg...
Például az enyémen, amit kilop a zsebemből Orsós elvtárs.

2010.11.04. 14:00:58

@Silent Bob: Néma Bob, tényleg csendben maradhatnál, a 8 általánososok a fidesz.hu-n topikolnak.

2010.11.04. 14:02:16

@karacsi_maci: Tudod, ez mindig úgy jön: a másik kezdte... Aztán a végén már a fene sem tudja, ki ütött vissza először...

Silent Bob 2010.11.04. 14:11:04

@Add_tovább:
Inkább itt sírnak a 16% miatt, hogy a "gazdagok" (lol) zsebében több pénz marad.
Ha te is jól keresel mit nyavalyogsz?

Kalmár 2010.11.04. 14:12:30

@Add_tovább: Gratula.
Biztos hibernálva voltál 8 évig.
A hitelek akkor mentek fel az égig. A gazdaságunkat tönkre tették. Az eszem megáll, hogy lehetsz ilyen vak. Szánalom, hogy az elmúlt 2 hónapot hibáztatod. Mikor néztél frank árfolymot?

Ja? És köcsög az anyád.

2010.11.04. 15:28:41

@Kalmár: A törlesztőm lassan emelkedett a "válság" beköszöntekor, majd pedig 2 hét alatt ugrott a két hülyegyerek nagyokos fideszes (Szíjjártó, és a Kósa) nyilatkozata után, mint előtte 15 hó alatt. És nem az elmúlt 2 hót, hanem amióta a Fidesz a színre lépett.

Ja, köszönöni jól van, és ő is olyan mint ti sokan: bevette Viktor hangzatos lózungjait, és most minden reggel kinéz az ablakon: kolbászból van már a kerítés. De csak kutyaszar van a helyén.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.11.04. 18:18:05

@Add_tovább: "A törlesztőm lassan emelkedett"

A törlesztődet a bank emeli, nem a válság, és a hülye nyilatkozatok. Ha úgy lenne, kibírható lenne az emelkedés. Sajnos ilyen szerződést írtál alá, nem volt akkor másra lehetőség.

psigy 2010.11.04. 19:46:18

@Icecap:

na aznap hagyom el végképp ezt az országot.
bár tudom, erre az jön, hogy el lehet innen menni ;)

psigy 2010.11.04. 19:51:10

@altec: énis szerettem volna békésen tüntetni, de rám támadtak a rendőrök. és én még jól jártam, mert 'csak' megvertek és otthagytak.. és megvan még mindkét szemem pl.

dupla vé 2010.11.05. 16:10:23

@Luella Menendez: "világról meg az életről másként gondolkozók meg hazaárulók és minimum a rendszer meg a nemzet ellenségei."

másként gondolkodók? olyan nem lézetik. gondolkodó van meg nem gondolkodó. vagy olyan, aki azt gondolja hogy gondolkodik.

mivel a gondolkodás az információk feldolgozása, csak úgy létezhet másképp gondolkodó, hogy eltérő mennyiségű és minőségű információ érkezik a feldolgozó egységhez. amíg ez a jól körülhatárolható csoport határozza meg az információáramlást, hogy mely csoportosulásokhoz milyen információk jussanak el, addig mindenki másképp gondolkodik.
de a szép új világban ahol ki lessz takarítva innen a vezető réteg, nem lesz másképp gondolkodó, csak gondolkodó.

dupla vé 2010.11.05. 16:15:03

@Add_tovább: "értelmes ember minimálbérre nem vállal gyereket"

az ÉRTelmes ember ÉRTő, ha pedig ÉRTene vállalna. javaslom a hülyék paradicsoma című film megtekintését, de az első tíz percet mindenkép. szépen felvázolja, milyen jövő elé nézünk, ha ezzel a hozzáállással nemzünk utódokat. egyébként egy jó kis vígjáték, de a mondanivalója a lényeg.

dupla vé 2010.11.05. 16:23:22

@petyy: "Az rí, akinek nem öröm a 16%os adó. Én brt 600-ból adózom, gyereket tartok el, had örüljek már, hogy egy kicsivel több marad meg..."

örülj. és meddig teheted azt? mondjuk 2 évig, amíg az a másfél millió ember tönkre megy, aki minibálbérből él. aztán mi lesz? mire költöd majd azt a többet? riasztóra, rácsra, fegyverre? azt gondolod, hogy ennyit kell majd adóznod akkor is amikor másfél millióval kevesebb adófizető lesz, és ugyanennyivel több hajléktalan? dögöljön meg mindenki, csak hogy te többet vihess haza? szép dolog, mondhatom.

dupla vé 2010.11.05. 16:35:21

@atpijkamo: "törlesztődet a bank emeli, nem a válság,"
határozd meg a válság fogalmát!
aztán vázold fel a kereskedalmi bankok, a befektetési bankok, és a "nemzeti" bank tevékenységét!
aztán fejtsd ki, milyen összefüggés mutatható ki a bankok tevékenysége, a szabályozások gyengítése, a tulajdonosi kör politikai befolyása és a válságok között. ha van kedved, mondjuk a tőzsde szerpét is beillesztheted a dolgozatba. mondjuk 100 évre visszamenőleg...

4db a4-es oldal a minimum követelmény, de amíg ezt nem írtad le addig csak simán kussolj szerintem, mert a mondat amit írtál, az az ismereteid erős hiányosságára utal.

Celtic 2010.11.07. 13:57:56

@petyy: Ne viccelj. Nem "kellene tortennie", hanem "tortenik". Jo esetben 30% lesz a Fidesznek 4 ev mulva. Bar persze...2 ev mulva max. 30%, onnan azert feltornazhatjak magukat...

De ami most tortenik, az nagyon nem tesz jot nekik.

AMugy meg azt se felejtsd el, hoyg hany szazalek szavazott a szavazokepesek kozul. Egyaltalan nem biztos, hoygha azok elmentek volna, ugyanilyen arany lett volna. Csak mondjuk roppantul megertem, aki nem talalt maganak szimpatikus partot.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása