BLOG

Ólomlábú Klárika

írta: turner ; 2010.10.25. 04:15

Úgy tűnik rohadtul eseménytelen volt ez pár nap. Ha már Kordáné Balázs Klárát állítjuk be a "rendszer" szenvedő alanyának, akkor marhára unalmas lehetett a hétvége. Márpedig ez történt a Blikk hasábjain.

Szegény, szegény Klárika. Kibaszik vele ez a kurva rendszer. Pedig csak kecses lába és a gázpedál közötti kölcsönhatás megzavarodásáról van szó. Egy szó, mint száz: Klárikát hetente többször is megzaklatja a hatóság egy-egy sárgacsekkel gyorshajtás miatt.

"Több tízezret dob ki az ablakon minden héten Balázs Klári. A Korda házaspár tagjai megvannak a maguk hóbortjaival: míg Gyuri bácsi a kártyajátékok megszállottja, Klárika a gázpedállal szórakozik.

Mióta kiköltöztek Velencére, sorra gyűjti a gyorshajtási bírságokat. A múlt héten például összesen 60 ezer forintot kellett kifizetnie. Klári nem bírja betartani a sebességkorlátozást, és havonta legalább kétszer beleszalad egy traffipaxba. Volt, amikor egy nap kétszer, reggel is és délután is kiakadt tőle az M7-es kamerája. (Blikk)"

Egy ország sír, zokog, s kiabálja, hogy "miééért"...

Amellett, hogy ezek elég furcsa hóbortok egy idős házaspárnak (szerencsejáték + gyorshajtás) Klárika mutatványi felvetnek néhány kérdést:

Ha a hír igaz (meg kell kérdőjelezni, mégis csak bulvár téma), akkor:

hogy a picsába van még Klárikának jogosítványa? Ugyanis 2001. óta Magyarországon is él a büntető pontrendszer, ami alapján gyorshajtásért 1-5 pont jár. Na már most Kordáék kb. 1 éve már Velencén laknak, ha havonta csak kétszer büntetik Klárikát (a cikk szerint volt, hogy egy nap kétszer is), az egy év alatt minimum 24 pont (3 év alatt 18 pont begyűjtése után: szevasz jogsi).

Ha a hír nem igaz, akkor:

miért találunk ki ilyen faszságokat? Esetleg Klárika bele sem gondolt, hogy nem éppen szimpatikus a luxus Merci előtt állva bociszemekkel, sugallva, hogy milyen szerencsétlen...?

Nem hinném, hogy bárki megsajnálná. Klárika, irány a posta azt fizess -na nem mintha földhöz vágna heti 60 rongy!


szólj hozzá : bulvár pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr912396593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása