BLOG

Lúgosító "csodaszer"

írta: turner ; 2010.10.22. 07:50

Manapság, amikor az "orrunkon szánkon" is a lúg folyik ki, létezik egy "csodaszer" a magyar piacon az MMS, mely nem más, mint egy lúgosító anyag. Az biztos, hogy visszaesik a piaca, egyrészről, mert a tökünk tele a lúggal, másrészről pedig az ÁNTSZ szerint veszélyes is eme "csodálatos ásványi anyag".

"Az MMS (Miracle Mineral Supplement) nevű készítményt Jim V. Humble, a mérhetetlenül tehetséges nagy humanista mutatta be a nyilvánosságnak. Ez a tiszteletre méltó férfi kényszerhelyzetben a dél-amerikai őserdő közepén, a civilizáción kívül − a józan eszét használva beteg kollégáinak egy vegyi anyagot adott, mely (minden jelenlévő óriási meglepetésére) a szervezetükben néhány óra alatt megsemmisítette minden fejlettségi szinten a parazita összes példányát, mely évente az egész világon emberek millióinak életét követelő betegséget okoz. Ez a malária."

Ez semmi! A csodacsöppöket az AIDS, a tbc, a hepatitis, és a rák kezelésére is ajánlják.

Kérdem én: miért nem kapott a csávó orvosi Nobel-díjat? Mert valószínű átbaszás az egész:

"Hasi görcsöt, hányást, súlyosabb esetben pedig a vörösvértestek összeesését és veseelégtelenséget okozhat az a szer, amelyet lúgosításra ajánlanak több weboldalon is, közölte Fentős Kornélia, az ÁNTSZ főtanácsosa."(Index.hu)

Ráadásul meg is kérik az árát a hasi görcsnek, a hányásnak, a vörösvértestek pusztulásának:

Tessenek hát vigyázni, és nem minden szarnak bedőlni!


szólj hozzá : pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr952390131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása