BLOG

Vác Gyurcsány Ferije bemutatkozik...

írta: turner ; 2010.09.23. 07:10 · 2 trackback

A modern technika csodái... Gyurcsány kezdte, de volt már Orbánnak, Kubatovnak, Wiesztnek. Az "őszödi beszéd" fogalommá vált, egyre több politikus mond valami "rosszat, rossz helyen". Most Vác szocialista polgármesteréről kerültek nyilvánosságra eléggé provokáló hangfelvételek.

Természetesen egyáltalán nem véletlen, hogy éppen most, az önkormányzati választások előtt jöttek elő ezzel, mostanra lett időzítve, összekészítve (a felvétel ugyanis több részletből lett összevágva).

Lehet persze azzal védekezni, hogy így vagy úgy össze lett tákolva a felvétel, mégis Bóth János ezeket a dolgokat valahol kimondta, mindössze kiemelték a lényeget...

 

 

 

 

A polgármester úr a bérlakásokról például így gondolkodik:

"Amikor van lehetőség bérlakás építésére, mert ez vár ránk, benne volt a programban is, azt el kell dönteni magának a szakbizottságnak is, mert most úgy látom, hogy 20-25 cigány jelentkezőn kívül, igazán a bérlakás iránt nincs igény..."

A valóságban 80-100 váci család pályázik... Mellesleg nincs olyan város, ahol bérlakásokra "nincs igény".

Az Állami Számvevőszékről is megvan a véleménye:

"...tehát tegnap kiadtam utasításba a főmérnöknek meg a Kalásznak, leszarom az ÁSZ-t, ha emiatt elveszítjük ezt a pályázati pénzt, akkor ők is mennek..."

"Igaza van"... Ki a fene az az ÁSZ?!

Következzenek a "legszebb" mondatok azokról a nyugdíjasokról, akik (nem is értem miért) valahogy nincsenek oda Gyurcsányért:

"A jó édes anyátokat akkor, ha nem akartok, vagy nem szeretitek Gyurcsányt, küldjétek vissza a 13. havit..."

Mit lehet erre mondani...? Tán "a tiedét"(?)

Vajon mindent lehet egy kampányban? Bóth úr szerint:

"A törvénytelenségre azt tudom mondani: a háborúban nem működnek a törvények, a kampány az nem háború, csak háborús jellegű. Tehát úgy gondolom, azt kell bemérnünk, hogy a mi helyi közösségünk, akinek a választói, meg a szavazói mit tolerálnak és mit nem. Ha ők tolerálják, tolerálják az esmát is, tolerálják a másikat is, ha ők ezt tolerálják, akkor leszarom, hogy ezt egyébként valaki törvénytelenségnek mondja..."

Bravo! Szarjunk a törvényekre, éljen az anarchia!

De szó esik még jól működő intézmények szétzilálásáról, a szocik által annyira kedvelt privatizációról, továbbá arra buzdít egyeseket, hogy "nyalják ki a Vám utcai választók fenekét".

Egy szó, mint száz: igazi "úriembert" ismerhettem meg Vác polgármesterében. Pfff....

MNO nyomán


24 hozzászólás : kampány mszp pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr12317002

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kőbánya politikai kaméleonja 2010.09.23. 16:06:20

Bár még harmincas évei közepén jár, mégis kivételes politikai pályát futott be Kucsera Miklós, az MSZP egyik kerületi önkormányzati képviselő-jelöltje. Kucsera jelenleg a Fővárosi Közgyűlésnek bizottsági tagja MDF-es színekben és a párt budapesti válas...

Trackback: Önkormányzati választások Vácon BRÉKING-Bóth 2010.09.23. 14:12:38

Ehhez nincs mit hozzá tenni tulajdonképpen a tegnapi cikk folytatása:Bóth János Őszödi Beszéd 1.Bóth János Őszödi Beszéd 2.Bóth úr vigyázzon mit beszél, mert a falnak is füle van, a váci választók meg hallgatóznak!De ez vonatkozik majd a 2010.10.03-án ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kukahontas 2010.09.23. 14:00:32

Jól működött a fideszes pédamutatás

Várúr 2010.09.23. 14:10:25

@kukahontas:
Nem kisfiam, nem a fideszes példamutatás, hanem a gyurcsányi példamutatás működik Vácon. Csak hát a bürgermeister eeetárs pechére ez is kiderült.

Baromméter 2010.09.23. 14:12:08

Stíluson kívül mi a probléma ezzel?

Az ÁSZ-os szövegért meg egyenesen gratula: a felelősség mindig a vezetésé.

kukahontas 2010.09.23. 14:13:30

@Várúr: nálunk fideszes a polgármester, de ugyanezt csinálja:D
ember kérdése nem párté

kukahontas 2010.09.23. 14:14:39

@Várúr: amúgy meg kordonbontás satöbbi

Sparhelt · www.sparhelt.hu 2010.09.23. 14:22:33

Both úr több cikluson keresztül polgármestere Vácnak. Valószínű azért, mert elrontotta. A helyi ellenzék a múltkorjában azt mondta, hogy most már ők is szeretnének egy kicsit kormányozni. Nem gondoltam volna, hogy ennyire szeretnének..

nemecsek ernő áruló 2010.09.23. 14:32:57

"ÁSZ": Miért baj az, ha Kalásztól meg akar válni, mert valamit elkúr, és emiatt, meg egy ÁSZ-jelentés miatt elveszítenek egy pályázati pénzt? Inkább példamutató lenne, de nem baj.

A "jó édes anyátokat" részt azt olvassa, nem a saját szavai!

Nem értem, miért ez a nagy ellenkezés a privatizációval szemben. Persze lehet szocializmust kívánni, de állítólag azt 20 éve magunk mögött akartuk hagyni. Akartuk? Valóban? Nem úgy néz ki!

Ezek úgy megragadták a figyelmemet, mert nem a vak gyűlölet vezet. Az más kérdés, ha ez a fickó szar ember, én nem ismerem a váci állapotokat, és nem is cáfolni kívánom egyáltalán, csak elgondolkodni néha nem árt.

"Sokan vannak közöttünk, akik nem tudnak örülni a kormány sikerének. Az ilyenek legjobb, ha vesznek egy jó erős kötelet, [...] keresnek egy vaskos gerendát, és felkötik magukat, mindannyiunknak jobb lesz nélkülük."

vs.

"Az az igazi botrány, ahogy a Laci beszél az ő cigány embereinek, annak tized olyan jó minőségű egészségügyi szolgáltatás jut, mint nekem! És mióta az anyámnak, ismerik a nevét, azóta neki is jobb jut, a kurva életbe! Nem tudta, hogy mi történt, megjavult az egészségügyi rendszer fiam? Mondom, egy lószart mama! Az az igazság, hogy fölismerik a nevedet! Ez botrány!"

Te melyiket választanád?

Billy Cole 2010.09.23. 14:38:50

A szoci várvédőknek és szabadságharcosoknak ajánlanám a második részét is a videónak!

Sparhelt: Nagyon logikus az érvelésed, Demszky neve mond-e valamit?

dr.kakaósbögre 2010.09.23. 14:40:39

én váci vagyok.pont leszarom ki mit ugat,én erre a balfaszra fogok szavazni.

Paradigma 2010.09.23. 14:47:56

@GerzSonka: mi az, ami jobban, olcsóbban, hatékonyabban vagy színvonalasabb szolgáltatást nyújtva működik, mióta privatizálták? Biztos sok példával tudsz előhozakodni, ha ennyire oda vagy érte.

RobinGood 2010.09.23. 14:51:20

@GerzSonka: A Kövér Lászlós idézeted legalább annyira manipulált mint ez a hangfelvétel Bóthról.

Én ki nem állhatom ezt a kis törpe, gerinctelen Bóthot, de egyrészt elég rendesen meg volt vágva a felvétel (ahogy a poszt szövegében is van erre utalás), másrészt sajnos manapság ezeknek a mondatoknak valóban nincs már igazi súlya a politikában. Morálisan természetesen nulla a csávó ez ezekből a mondatokból is látszik, de ezért ebben az országban nem veszít választást senki, sőt!
Ez a hanganyag még annyira sem ütős mint Kubatové.

Kacsura 2010.09.23. 14:54:56

Az "őszödi beszéd" fogalommá vált

Csak tudnám miért, amikor gyakorlatilag alig olvasta vagy hallgatta végig valaki, érteni meg talán még kevesebben értik.

Horizont 2010.09.23. 15:04:27

Öszöd egy jelkép lett.
Ülünk itt a nagy öszöd közepén, folyik a fos a nyakunkba és mi birkatürelemmel,illedelmesen várjuk, hogy majd csak lesz itt rend, csend, fegyelem.

Verghaust 2010.09.23. 15:30:47

Ooo igen. A fenti es az oszodi beszedek remek szurok egyebkent. Akik az ilyesmin kibuknak, azok olyan remenytelenul ostobak, valamint szellemileg oly mertekben eretlenek a politizalasra, azon belul is pedig leginkabb a demokraciara, hogy azon nyomban el kene venni toluk a szavazati jogot.

egerészölyv 2010.09.23. 16:14:42

@Kacsura: nem is kell azt mindenkinek olvasnia. Elég annyinak, hogy egyetlen mozdulattal kicsavarják a szocialisták kezéből a kormányrudat.

Mint ahogy azt áprilisan láttad.

Jó lett volna ám, ha Gyurcsány nem akkora böszme, mint amekkora. Mert akkor a Fidesz sem engedhetne meg ennyit magának, de nem ám! Így viszont tényleg azt tesz, amit akar.

egerészölyv 2010.09.23. 16:15:39

@kakaósbögre: ez a beszéd. Lesz rá két szavazat, te meg ő. Vagy tévedek? Egy lesz?

NOrban 2010.09.23. 16:34:30

Vác sokkal jobban fejlődött az utóbbi időben, mint bármelyik környező település. Elég csak megnézni a főteret. Az egyik legszebb Magyarországon. És LESZAROM, hogy a polgármester mszp-s...

sanyix 2010.09.23. 16:37:06

@GerzSonka: Furcsa módon bizonyos nyugati országokban elég magas az állami vállalatok száma, még sem volt soha sem köze a cucilizmushoz...

De mondanék neked 2 hatalmas privatizációs "sikersztorit": Ganz, Ikarus

molnisz 2010.09.23. 16:38:27

Erre szokták mondani, hogy ez így ebben a formában nem igaz.

lüke 2010.09.23. 18:57:02

egész Mo egy öszöd
öszöd nem öszöd,nem kapsz mást

mackó 2010.09.23. 20:04:45

az egyetlen ember, akinek fogalma van róla, mit jelent egy várost vezetni, úgy hívják Bóth János. Akár jobboldali, akár baloldali szavazó az ember. nem véletlen, hogy itt sosem nyer a jobboldal. Képtelenek egy értelmes embert találni, aki a helyére lépne. Ez a mostani akciója a fidesznek pedig szánnivaló

ReWriter · http://miazhogy.blog.hu 2010.09.23. 21:19:05

A jobboldalnak először azt kellene megoldani, hogy ne ossza meg a saját szavazótáborát Vácon. A Fidesznek pedig azt, hogy ne egy nullkilométeres jelöltet indítson. De az látszik, hogy sok ötletük nincsen.

Emily61 2010.09.30. 12:37:05

A következőket tudom Bóth Jánosról: emberileg és erkölcsileg nulla. Az is csoda, hogy egyáltalán lett valami a tér felújításból. Ha nem nyomja az Unió meg a Műemlékvédelem, hogy meg kell csinálni még mindig olyan lenne, mint volt, csak szutykosabb. Igen, Jani neve alatt futott a felújítás, mint a Vörös Házé. Azt sem ő újítatta fel, hanem a vállalkozók, akik benne vállalkoznak. "Hidakat építünk" Híd, Vácra? Nézzük meg, az a sok híd, ami a nyolc év alatt itt fölépült, az mind magáért beszél.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása