BLOG

Hagyó vs. Balogh - a szembesítés

írta: turner ; 2010.09.21. 06:55 · 1 trackback

A Magyar Nemzet birtokába jutott Hagyó Miklós és Balogh Zsolt szembesítési jegyzőkönyve. Lehet, perverz vagyok, de szívesen végigültem volna a kihallgatást (tulajdonképpen bármelyiket, amelyiken Hagyó (nem) vall...

Ne várjunk csodákat, Hagyó hallgat, mint a sír... Azért szemezgessünk kicsit:

A találkozó elején Hagyó fontosnak tartotta leszögezni, hogy igazságügyi szakértői vizsgálat során megállapították, súlyos egészségkárosodása van: műtét vár rá, miután mindkét füle gyulladt, és az asztmája is romlott.

Érdekes, a sitten mindenki megbetegszik. (Annyira azért mégsem, hogy a bíróság elengedje...)

Balogh Zsolt: "Amikor életünkben először találkoztunk, és azt mondtad, hogy aki nem áll be a sorba, annak el kell vágni a torkát, ez teljesen tönkretette az életemet..."

Hagyó: soha nem fenyegettelek, zsaroltalak, utasítottalak és nem is kényszerítettelek.

Balogh Zsolt: 2007 vége felé a budapesti Városházán Hagyó azt kérte, mivel jön a karácsony, igazolja le a CC Soft Kft. teljesítését. Hagyó a későbbiekben mindig ezt a szabálytalan teljesítésigazolást használta fel ellene. – Annyira féltem ebben az időszakban, hogy volt olyan igazgatósági ülés [a BKV-nál], amikor felszólítottak, hogy számoljak be valamiről, és én azt mondtam az igazgatóságnak […], hogy tisztelt bíróság.

Hagyó: soha nem beszéltek Baloghgal a CC Sof-tot érintő kérésről, és nem voltak információi a teljesítésigazolásról sem.

Balogh Zsolt: a BKV szakszervezeti vezetői többször is jártak Hagyónál. Ezek a látogatások bennem félelmet keltettek, mivel Földényi György szakszervezeti vezető kijelentette, hogy „Balogh Zsolt fejét ide az asztalra kell letenni”.

Hagyó: sem Földényi úrral, sem más vezetővel semmilyen közvetlen személyes kapcsolatom nem volt, csak hivatalos ügyben találkoztunk...

Balogh Zsolt: az AAM tanácsadó céggel kapcsolatos botrány kirobbanása után Hagyó kezdeményezésére döntöttek úgy, hogy a lehető legtöbb teljesítést számolják el nekik.

Hagyó: tagadja.

Balogh Zsolt: [egy gödöllői találkozóról, ahol a botrányos buszbeszerzésről volt szó] „Antal Attila hülye volt, és magának köszönheti ezt a helyzetet.” Itt hangzott el az is, hogy évente 15 millió forint készpénzt kell átadnia az MSZP-s politikusnak, aki mindezt azzal indokolta, hogy egyes munkatársainak a fizetését csak így tudja megoldani, ráadásul egy csepeli idősotthont is támogat.

Hagyó: Soha olyat nem kértem tőled, hogy számomra akár tagdíjként, akár más miatt pénzt adj át. Soha, soha! Balogh „hazug és valótlan dolgokat” állít, amelyekkel tönkreteszi a saját és családja életét.

Balogh Zsolt: Halálfélelmem van tőled, Miklós! Ezt egyébként Hatvani Szabó János úr is tudta […], többször arra kért, hogy barátkozzam veled, én minden alkalommal elmondtam, hogy félek tőle...

Balogh Zsolt: az első 15 millió forint teljesítését Hagyó 2008 nyarán, a Szent István-vándorlás során a Hévízi-tóban, egy kapaszkodónál igazolta vissza, míg a 2009-es második részlet átadására az elhíresült Nokia-dobozban került sor Lelovics Ottó, Hagyó kommunikációs igazgatójának szobájában. Lelovics kért meg arra, hogy vegyen részt a túrán, ahol „több fővárosi cég szakemberének, vezetőjének szinte kötelező volt a részvétel”, és amivel kapcsolatban Kovács Lajos, a Főtáv ma már előzetesben lévő igazgatója is említette, hogy oda „nekem is mennem kell”.

Hagyó: Megpróbálod ártatlan tények közé csavarni a hazugságod. Ezt csinálod mindig mindenben...

Balogh Zsolt: Hagyó és titkárnője, Horváth Éva rendszeresen beszámoltatott arról, hogy „mit tesz és mit nem” Kocsis István, a BKV új vezérigazgatója. Egy 2009-es vacsorán előkerült egy olyan 20-30 oldalas jelentés is, amely azokat a témákat tartalmazta, amelyeket Kocsisra nézve terhelő szándékkal állítottak össze.

Hagyó: soha nem kértem Baloghtól semmi olyat, amivel a BKV-nak vagy Kocsisnak ártott volna...

Hagyó sokszor említi, hogy soha.

"Soha nem kértem olyat..."

"Soha nem beszéltem..."

"Soha, soha!"

Ártatlan, mint a ma született bárány. Csak tudnám, hogy akkor mit keres börtönben..? Ugyanis csak úgy senkit nem ültetnek le hónapokra! Ahhoz alapos gyanú -> elegendő bizonyíték kell. Ami -ezek szerint- a hatóságok rendelkezésére áll.


23 hozzászólás : korrupció

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr162311692

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ELHUNYT HAGYÓ MIKLÓS 2010.09.21. 16:41:32

 Kurvákkal végeztette ki magát a bukott budapesti főpolgármester-helyettesA milliárdos korrupciós vádak miatt börtönbe került egykori MSZP-s országgyűlési képviselő előzetes letartóztatását néhány hete szüntették meg. Mint a tragikus eseményt köve...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2010.09.21. 16:27:27

Miklós innen kívánok neked jobbulást! A Bablevest stílusosan egy Nokiás dobozban küldöm :-)

Páneurópai Harci Kos 2010.09.21. 16:31:58

Példastatuálás történik, némi bosszúval megspékelve.
Azt mondjuk nem hiszem, hogy "ártatlan" lenne.
Fehérhajó és tsai.

Páneurópai Harci Kos 2010.09.21. 16:34:59

Szvsz H a Kocsis ellenében bukott be.
Kocsis viselt dolgai pedig szintén érdekesek lennének, ezt majd később.
Ez a Balogh érdekes egy figura így első ránézésre, de miért nem akkor jelentette azonnal a korrupciót, miért kellett eddig várnia?

Tita nick 2010.09.21. 16:45:31

Hallottam, Hagyó szereti a párizsit. Asztma és fülgyulladás ellen a legtutibb, ha análisan feldug magának egy egész rudat. Orvosilag igazolt tény.

DarthVader 2010.09.21. 16:49:05

@Páneurópai Harci Kos: Sokáig tartott, mire megírták a vallomását :)

Rá Dios 2010.09.21. 16:50:25

Gyáva szolga, erőszakos "gazda", mindentudó újság, hallgató-nem látó-nem beszélő három majom féle FB, lökésszerűen dolgozó igazságszolgáltatás.
Szeretnék még egyszer ezen is, máson is felszabadultan nevetni.

is 2010.09.21. 16:50:49

persze, hogy Hagyo saros, de ket dolgot tisztazzunk:
- igenis van, hogy valakit honapokra csak azert csuknak le, hogy kivonjanak a forgalombol. ugy hivjak Mesterhazy Erno, es 2010-ben tortent az eset. elotte utoljara 198x-ben volt, de most megint azok az idok vannak.
- a jelenlegi kormanyunk emberei is csinaltak 1998-2002 kozott, es az osszes kormany emberei csinaltak ezt, tenyleg kell evente tobbmilliard(!) emberek fizetesere, ugy hivjak, hogy partfinanszirozas, es a FIDESZ is mindig csinalta, meg az MSZP is, meg az SZDSZ is, meg az MDF is. egyreszt Hagyo tulzasba vitte, nem is biztos, hogy osszegben, de arroganciaban, masreszt Orban volt, aki utoljara 2008-ban nem hagyta, hogy ezt megvaltoztassak, es most, a kormanyra kerulese ota is fojtogatja a tobbi partot azzal, hogy nem utalja el meg a nekik jaro penzt sem.

DarthVader 2010.09.21. 16:55:15

@DarthVader: Miért nem a Hagyó sittre menetelekor jelentette ki mindezt? Bűzlik ez az egész messziről. (Vádalku? Minél nagyobb szarba nyomni Hagyót - aki persze oda való - azért, hogy esetleg egy ejnye-bejnyével megússza. Büdös patkány ez mind. Meg az utódjaik is. Csak azokról még ezután fogjuk megtudni. Mert ugye, az örökbecsű, ám méltatlanul feledett dalban:
"De azt ne feledje senki sem, ki cédulákat ír,
hogy róla is készül egy más helyen ugyanilyen papír."

Murderface 2010.09.21. 17:04:40

Hadd éljek az ő szavajárásával: Remélem soha nem jut ki élve a börtönből. Soha! Soha!

Várúr 2010.09.21. 17:10:41

Balogh csomó dolgot állít, dokumentumok vannak róla, míg Hagyó: Nem, nem, nem soha... Erről szól a poszt, nem a fideszről. A végén még kiderül: a Nokiás doboz Orbán papírgyárában készült speciális céllal. Nem mellesleg Baloghot, a vidéki kistisztviselőt a szocik tették meg vezérigazgatónak, azaz fizetőembernek. Nemrég nyilatkozott, mennyire meglepte a kinevezés... Majd a meglepi szélsebes rémületbe fordult. "Tisztelt bíróság" - mondta az igazgatótanácsi ülésen. Érdekes elszólás... annyi esze volt, hogy tudta, mi az, amit nem lehet megúszni.

devadel 2010.09.21. 17:14:48

azért az a Balogh...

na az sem egy ma született bárány. annyira félt, hogy még a felmondását sem tudta beadni. pedig mennyire egyszerű lett volna, ha annyira ártatlan.

most persze mosakszik, nyilván vádalkut kötött. de semmivel sem jobb mint hagyó, együtt kellene ülniük.

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2010.09.21. 17:24:12

Nem ezt vártuk tőlük.Csak dióhéjban az utóbbi napok.Az érdek képviseletek fogják be mert nekik kétharmaduk van,A Fideszes képviselőjelölt a falhoz vágja a titkárnőt,Papcsák 400 milliós mutyija,Papcsák költségtérítése,Fideszes jelölt pornográf képe,A ronmániai menekültből minisztériumba emelt Szöcs baromsága a Szabó Ervin könyvtár nevének megváltoztatása.Nem sorolom tovább,nekem meg sok más embernek meg ez veri ki a biztosítékot.

ORBÁN TAKARODJ!

Hugo2010 2010.09.21. 17:25:46

Érdekes, hogy Baloghnak mindezek csak Hagyó lecsukása után "fájtak". Itt egy remek alkalom, hogy mindenki sarát egy ember nyakába varrják. Gyanítom, hogy ahol 15 milliót át tudott adni valaki, ott nem csak annyi volt. Csurrant-cseppent az a saját zsebébe is.

Devil 2010.09.21. 17:40:16

Egy ilyen szembesites az idohuzason kivul meg mire jo?
Ha van bizonyitek miert nem itelik el mire varnak meg?

kisQtya 2010.09.21. 17:42:48

Ugye Balogh Zsolt nem gondolta komolyan, hogy a fejét úgy akarták oda tenni, a maga fizikai valóságában, mint Keresztelő Jánosét?!?
Kérem szépen, Balogh Zsolt nem félt, hanem féltette a jó kis zsíros állását. Nagy különbség!!! Ne tessék már mindenkit hülyének nézni! Én a Balogh helyében vagy felmondtam volna, vagy ha tényleg a bőrömet féltem, akkor sovány malac vágtában elhaladok az ügyészségre (amit köztudottan a Zorbán irányít, tehát nem fognak elküldeni) és kitálaltam volna.
De persze a jó kis zsíros állást a nagy félelem ellenére sem akaródzott otthagyni. Hát, a helytelen választásért most ülni kell majd kicsinyt....

marhaszív 2010.09.21. 17:45:12

tegnap a tévében hagyó csuklóin olyan cukik voltak a karperecek. öröm volt nézni. de igazán.

EMBEREK! (törölt) 2010.09.21. 18:09:51

Ez a Balogh egy hős. Ilyen elképesztő életveszélyből más hanyatt-homlok menekült volna. De nem ő! Ő hónapokig mindennap bejárt a halálos veszedelem ellenére dolgozni. Csodálatos ember. Tényleg egy hős! Most is milyen bátor!

kisQtya 2010.09.21. 18:28:19

@EMBEREK!: Bizony! A halálos veszedelem ellenére is mindig észnél volt és sosem felejtette el felvenni a fizetését.

Sherpa_1 2010.09.21. 18:36:14

Ez a Hagyó bizonyos szempontból elképesztő figura. Nagyon, de tényleg nagyon gyorsan rakta össze magát. Pillanatok alatt karriert csinált az MSZP.-n belül. A XII. kerületben kilőtte a régi tovarisokat és utána gyakorlatilag mindenhová a saját embereit ültette. Többet ártott egymaga az MSZP nek min a párt elmúlt 8 éve. Eredetileg is vastag volt a pali, aszem a JUMP energia italból. Neki már nem volt szüksége évi 1X 2X 15 millára. Neki a hatalom kellett. és ezért sokat is kockáztatott. Most meg a szegény Hagyó árvák ott vannak szerte a fővárosban a főnök nélkül. Csak mondom: X. ker IV. ker XV ker ...Elmehetne mind a picsába.....valami nagy megtisztulás kellene végre.

stratez 2010.09.21. 18:49:06

A legsiralmasabb, amikor a szocikommentelők rákezdenek a "de a fidesz is"-re. Amiben nyilván van valami igazság, mert olyan párt nem volt, és nem is lesz, ahova korrupt politikusok ne fészkelnék be magukat itthon és külföldön egyaránt, csak egy dologról ne akarják elterelni a figyelmet. Hogy az MSZP-SZDSZ kormányzati szinten intézményesítette a lopást az elmúlt 8 évben. Erről tanúskodnak a már évek óta tartó gyakorlatilag napi bukták, ami már csak intézményesített lopás esetén fordulhat elő ilyen gyakorisággal.

venszivar 2010.09.21. 18:56:52

99 évet neki s csak 90-96-ig a többi pár száznak. Meg ússzák 2-5 évvel,hacsak nem mentik föl őket..........Majd nagyon megbánják s ezzel el lesz sikálva,mint a BUCInál.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2010.09.21. 18:59:42

Azért szerintem ez a Balog Zsolt is megéri a pénzét. Egész egyszerűen nevetségesnek tartom, hogy valakinek "halálfélelme" legyen a főnökétől. Rejtett magnós felvétel, ügyvédi letét - kész. Utána elküldheti a halál faszára. Ez teljesen nevetséges, szerintem egyszerűen így akar kibújni a büntetés alól.

Próbálná nekem megmasszírozni valaki így a nyakam! Még ha kétszer akkora, mint én, se meri megtenni senki. Arról nem beszélve, hogy simán megtagadhatta volna a vesztegetést - jaaaaaa, csak kellett a jól fizető állás, ugye? Szóval: a kurva anyját neki is, meg a többi gerinctelen szarzsáknak, akik kiszolgálták a tolvaj kommancsokat.

Elnézést a csúnya beszédért.

a zemberek 2010.09.22. 12:13:46

Gyerekek! Ez a másik ember tuti, hogy nem skizofrén. Mert Hagyó gáz, ez rendben, de nekem túlzottan ájtatos manó a partnere is. Akár cáfolhattok is! Üdv. Mindenkinek!

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása