BLOG

Kampány az iskolákban

írta: turner ; 2010.09.02. 07:50

Becsengettek. Lezajlottak az évnyitók szerte az országban. Ez az év azonban különleges. Önkormányzati választások lesznek egy hónap múlva.

Több politikus is kihasználta az alkalmat, s tiszteletüket tették egy-egy tanévnyitón. Milyen kurva érdekes ez... Hirtelen mindenkinek milyen fontos lett az oktatás... Kíváncsi vagyok, jövőre hány politikust látunk tanévnyitókon -mindamellett, teszem fel e kérdést: mi a faszt keres a politika az iskolában?!

"Demszky Gábor a Petrik Lajos Szakközépiskola tanévnyitóján példaértékűnek nevezte a fővárosiak tudását, és az elmúlt 20 év városvezetését méltatta." Hja, és ez nem vicc! Minek ment el Demszky tanévet nyitni? Síri csöndben kellene maradnia...

"Horváth Csaba szerint míg az MSZP a nyitott gondolkodásra ösztönöz, a kormány egyen diákokat nevelne. Az MSZP főpolgármester-jelöltje kifogásolta a hittanoktatás és a vallási tantárgyak – szerinte – „erőszakos megjelentetését”. Kurvára kinyiltunk 8 év MSZP-s kormányzás alatt. Emellett a hittan rosszat még nem tanított. Aki meg nem akarja tanulni, arra nem fogják rákényszeríteni az biztos.

"A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje az iskolán belüli nevelés megerősítését és a tanárok megbecsülésének helyreállítását nevezte a legfontosabb feladatnak a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium tanévnyitóján." Bizony van is mit helyreállítani. Például a tanárok fizetését. Óriási kérdés, hogy mégis miből..? Kíváncsian várom...

Egy szó, mint száz: mindenki kurva okos. De még egyszer: kampányolni az iskolákban? Uraim, ezt nem kellene...

HírTv nyomán


szólj hozzá : kampány mszp fidesz demszky

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr542265994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása