BLOG

Újabb trágyadomb a TV2-nél

írta: turner ; 2010.09.01. 14:45

Az alábbiakban Murányi András kritikája olvasható a Nol.hu-ról. Mondhatni, szívemből szólt:

Nyilván gondolkodni próbálnak a TV2-nél, amikor a médiafogyasztók igényeinek modellezése során döntéseket kell hozniuk, közelebbről: mely formátumokra mondják rá az áment és azokhoz milyen humán- meg financiális erőforrást rendeljenek, ám akárhogyan is zajlik a műsorstruktúra frissítésének folyamata, nézhető adásfolyamot még csak véletlenül sem sikerül előállítani. Attól még tudniillik, hogy meggyőzőnek látszik egy éjszakai piálás közben összedobott powerpointos prezentáció csöcsökkel és sztyupid szövegekkel, esetleg más is kellene egy sikeres produkcióhoz.

Kozsóval harcba indulni az őszi dicsőségért: hát, ehhez azért kellett néhány átizzadt bréjnsztorming.

Már az egész nem kezdődik jól: Kozsó.

Hiába tunningolják föl az egykor méltán népszerű tincsbajnok énekest friss arctetoválással, s hiába írják oda neki a valahonnan kapott indián nevét, miszerint ő Vörös toll, sajnos a végeredmény még akkor se lesz jó, ha négy jobb-rosszabb nővel körülvetetik, kalandtúra apropóján parázson járatják és vacsoracsatás-halatortános kulisszába burkolt Benkő Akarod-e Megismerni Dánielt-fílinget sugározva tolják a néző agyába. Ez az Édes négyes című izé nem csupán azért katasztrófa, mert Kozsóra (felkészül: Zana József, Majka) nem lehet csúcsműsort építeni, hanem azért is, mert nem kínál semmi olyat, amitől a borzasztó álrealityken edződött hazai szem akárcsak csöpp időre elidőzhetne.

Újdonság, meglepetés, izgalom egy szál se.

Hiszen láttunk mink már olyat, hogy férfiért nők küzdenek spontánul (itt a széplelkű Kozsót öt nap alatt próbálja meghódítani Kata, Márti, Timi és Rony); olyat is láttunk már, hogy e küzdés közben a társaság tagjai fantasztikus kirándulások felejthetetlen élményeivel gazdagodnak (itt bátorságteszt gyanánt nyílvesszőket állítanak önnön szegycsontjukhoz); miként olyat is láttunk már, hogy emberek kamerák előtt vacsoráznak és közben ostobaságokról beszélgetnek (itt minden nap más főz a többiekre, s például egy darab főételben talált hajszálon rugóznak percekig).

Volt-van-lesz, persze, soft szexjelenet is, továbbá mesterséges nyögés, mindenesetre az első dramaturgiai csúcspontnak gondolt jeleneten sikerült túlesni már: ez abban nyilvánult meg, hogy miután a főesélyesnek látszó, főzésre kijelölt Kata szomorúvá vált a hölgytársai irányából érkező, forgatókönyvből olvasott, mélységét tekintve az „óvodában mindig hánytam a máktól" tartalmú közlésbombák miatt, Kozsó hosszas topogást követően, vidítás okán, zavartan lesmárolta a konyhában.

Tyűha.

A műsort képi és verbális közhelykavalkád teszi felejthetetlenné („Egy férfit a gyomrán keresztül lehet megfogni"), továbbá világrengető információk színesítik („Kata elégedett a testével, de a szájára a legbüszkébb"), minek nyomán az ember csak összetett kézzel, az égre nézve reméli, hogy a nyitóhét után a TV2 elöljárói átgondolják a kérdést, s bölcsen megkímélnek bennünket a folytatástól.

Akkor már inkább az Árva Angyal vagy mi.

turner

Bizony a TV2 kurvára mellényúlt ezzel az egész -nem tudom máshogy kifejezni- szarral. Még el sem indult, de már bukásra is volt ítélve. Hiszen mikor tudott Kozsó kasszasikert csinálni (leszámítva a 10-15 évvel ezelőtti fiú- és lányzenekarokat)? Zana József GanxtaPapa marad, Majka pedig... na hagyjuk.

Bréking: Kozsó megfogott egy segget!

Ráadásul a Széf ellen küldték harcba, ami nem mondom, hogy nagyságrendekkel jobb, de mégis egy-két kategóriával feljebb van, mint Kozsó és társai. (Bár Győzikééket és Fresh Andreát ki lehetett volna hagyni a kínálatból...)

Gratulálok: ismét sikerült egy trágyadombot összelapátolni főműsoridőben. Mintha az RTL Klub szabotőrjei dolgoznának a TV2-nél.


2 hozzászólás : bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr842264443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

postabelyeg 2010.09.02. 13:29:26

Kit érdekel a tévéműsor? Én naponta fél óránál nem nézem többet és akkor is a DC-t NGC-t.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása