BLOG

Egy igazán rögtönzött sajtótájékoztató

írta: turner ; 2010.08.26. 04:20

Mintha egy kis fejetlenség lenne a szocik háza táján. Egyik nap Szanyi még egy etikai kódex aláírását sürgeti, s emellett bejelenti, hogy:

"Az MSZP elutasítja a korrupciós bűncselekményeket "ha vannak ilyenek", de a jövőben nem fogja kommentálni a korrupciós ügyekkel kapcsolatos értesüléseket - csak akkor kommentálnak híreket, ha az ügyben konkrét hatósági eljárás folyik."

Tudtommal Feri és Gordon ellen még nem folyik hatósági eljárás. Erre föl éppen az ő, sukorói kaszinóbiznisszel kapcsolatos szerepükről foglalkozó sajtótájékoztatón -amikor Budai Gyula az újságírók kérdéseit várta- Török Zsolt (ex)MSZP-s képviselő egyszerűen felemelkedett, és rögtönzött sajtótájékoztatót tartott:

Vagy magánakcióról volt szó (amire nem sok esélyt látok), s Török Zsolt így nyalta simára Gyurcsány és Bajnai valagát, vagy egy jól(?) megszervezett botrányról, csak hogy végre egy pindurit odafigyeljenek az MSZP-re, s beszéljenek róluk.

Kérdem én, hol marad az etika? Ezek után hogy vegyük komolyan Szanyiék kódexét? Értem én, hogy Török Zsolt bizonyítékokat vár a Sukoró-ügyben, de talán ezt nem így kellene közölni. Ezzel a lépéssel ugyanis most kb. ott tart, mint Tomcat, aki ugyanezt tette -éppen Szanyival:

Zsoltit biztos nagyon bántja, hogy kiesett az elit klubból, s annyira hiányolja a figyelmet, mint egy csecsemő. (Ez látszik is folyamtaosan vigyorgó arcáról -elég ha néhány újságíró körbeveszi.)

Az meg külön öröm, hogy a szocik akkora szarban vannak, hogy ilyen botrányokat kell csinálniuk ahhoz, hogy végre rájuk figyeljenek...


szólj hozzá : kampány mszp pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr992248389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása