BLOG

Kolompár úr, pofa az van!

írta: turner ; 2010.07.30. 08:45

Ugye mindenki emlékszik Kolompár Orbán tavalyi balhéjára, amikor is a hátrányos helyzetű gyermekek helyett cseppet sem hátrányos helyzetű haverokat nyaraltatott a Balatonon...?

Nos, akinek nem ugrik be, annak íme egy kis emlékeztető Hajek Csaba jóvoltából:

 Ezek után ugye nem csoda, hogy a kormány átvette a hátrányos helyzetű gyerekek táboroztatásának szervezését...?

Aki tavaly habzsi-dőzsizett pályázati pénzeken, az ilyenkor igazán meghúzhatná magát, de Kolompár Orbánnak ehhez túl vastag a bőr a képén...

Nyílt levelet intézett Százfalvi Lászlóhoz, a nemzeti kapcsolatokért felelő államtitkárhoz, melyben azt sérelmezi, hogy míg Ő 20 millióból 2500 gyereket tudna táboroztatni Balatonlellén (plusz az egész haveri gárdát persze), addig az állam ugyanannyi pénzből csupán 700 gyermeket tud Zánkán nyaraltatni.

Egyszerűen nem értem, hogy hogy van pofája Kolompárnak egyáltalán felháborodni?! A tavalyi kurva nagy botrányok után, fülét farkát behúzva (jó, ez kicsit morbid volt) kellene kussolnia, de Ő nem... Ő még pénzt akar!

Kedves Kolompár Úr, vége van a jó világnak, ezentúl tessék saját zsebből táborozni!


1 hozzászólás : pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr392186435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DArchAngel 2010.08.04. 11:04:23

Cigányok helyébe ezeket már agyonvertem volna. A nekik szánt milliárdok ezeknek a rohadékoknak a zsebébe vándoroltak, nekik meg maradt a putri.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása