BLOG

Őskövületek pártja

írta: turner ; 2010.06.18. 11:44 · 2 trackback

Ugye mindenki emlékszik még Horváth Csaba bomba meglepetésére, a "díjmentes közösségi közlekedés" bejelentésére...?

(MandinerTV felvétele)

Mással nem is, de egy újabb HírTV vs. "nyugdíjas" pankrációval gazdagabbak lettünk.

Maga a bejelentés finoman szólva nem hozta meg a várt sikert, mondhatni ez az amit már tényleg senki nem hitt el, ezzel viszont az MSZP lejáratta leendő főpolgármester-jelöltjét. Mivel szinte kizárt, hogy egyedül nyerjenek, ezért kénytelenek egy "civil" jelöltet állítani -keresve az LMP és az MDF (LOL) kegyeit.

Ladies and Gentlemen! A Népszava információi szerint -amennyiben az LMP együttműködne az MSZP-vel- a lehetséges totál civil és párton kívüli jelölt:

Bárándy Péter!

Igaz, ami igaz, ő párton kívüli. De mintha már láttam volna a bársonyszékben... Ó igen, Medgyessy igazságügy minisztere, neki köszönhetjük többek között az óvadék intézményének újboli bevezetését, a drogtörvény enyhítését (hiába, ez van, ha egy ügyvéd kerül az igazságügy miniszteri posztra...)

Vajon ennyire képtelenek a megújulásra a szocik, vagy már csak a régi, öreg, bejáratott emberek hajlandók az arcukat adni a szegfűhöz...?

Persze mindez csak akkor következne be, ha az LMP-vel meg tudnának egyezni a szocialisták. A Lehet Más a Politika viszont közölte, hogy valószínűleg nem fognak dűlőre jutni a szocikkal. Úgy legyen!

Az biztos, hogy ha az LMP elfogadja Bárándy személyét, akkor akár le is húzhatja magát a slozin, az MSZP-vel egyetemben...


1 hozzászólás : mszp lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr32091129

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Budapesten is egyedül maradhat az MSZP 2010.06.18. 16:16:01

Várhatóan nem lesz olajfa-koalíció a fővárosban, ez valószínűsíthető az érintett pártok nyilatkozatai alapján. A Hírszerző információi szerint hiába áldozná fel Horváth Csabát a szocialista párt, az LMP elzárkózik az együttműködéstől, és valószínűleg Jávo…

Trackback: Bárándy Péter lehet az MSZP főpolgármester-jelöltje 2010.06.18. 14:44:02

Horváth Csaba biztosan visszalép, ha az MSZP-nek sikerül összefognia az LMP-vel, az MDF-fel, a Tisztelet Társaságával és egyéb civil szervezetekkel. Ha pedig Horváth visszalép, az MSZP valószínűleg Bárándy Pétert indítja Budapest főpolgármesteri pozíciójá…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

macesz 2010.06.28. 16:59:11

Ennek a Csabesznak minden szava igaz: aszonta, "díjmentessé tesszük a díjmentes közösségi közlekedést..."

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása