BLOG

Hogy nem szakad rád a plafon?

írta: turner ; 2010.06.03. 16:20

Időről-időre megfogadom, hogy nem spanolom fel magam Gyurcsány egy-egy "böszmeségén", de Feri időről-időre egyre pofátlanabb. Emiatt az egyik szemem sír, a másik nevet. Sír, mert folyamatosan rá kell döbbennem, hogy mekkora sügér az exminiszterelnökünk, ráadásul ennek ellenére mennyien hisznek neki, nevet, mert Fletó folyamatosan témát szolgáltat.

A legnépszerűbb baloldali blogger legújabb bejegyzésében számon  kéri a Fideszt. Számon kéri, mert az alkotmányt akar módosítani, annak ellenére, hogy az nem volt benne a kormányprogramban.

Mintha nem tudta volna az egész ország, hogy mire készülnek, s láss csodát: mégis megválasztották őket elsöprő többséggel. Fletónak meg az a baja, hogy az nem volt írásban rögzítve. Pont neki, akinek az EGÉSZ programja hazugság volt, amit ráadásul később be is vallott (persze azt sem nekünk, hanem egy zártkörű pártrendezvényen).

Vagy kezdjünk számon kérni mi is?

Tisztelettel kérdem:

-Hol van az európai jólét, a 200 ezer új munkahely 4 év alatt?

-Hol van a kész M0-ás?

-Hol az euró (amit 2008-ra ígértetek)?

-Hol vannak az iskolafejlesztések?

"Adócsökkentés, gazdasági növekedés..."

És ez még csak egy csiptetnyi az MSZP 2006-os programjából.

Persze azóta volt már egy őszödi beszéd, mindenki rájött, hogy az egész egy kurva nagy kamu volt. Éppen ezért felfoghatatlan, hogy Ferire hogy a jó életbe nem szakad rá a plafon!? Pont Ő beszél, pont Ő? Bármelyik elefánt megirigyelhetné Gyurcsány bőrét!

Ferencünk, mindenki Ferije népszavazást kezdeményezne az alkotmány módosításáról. Bele sem gondolt, hogy a fagyi visszanyalhat... Mi van, ha többség a Fidesz pártjára áll?

...és ez még csak a kezdet. Atv interjú, másnap egy bejegyzés... Feri aktiválta magát. Sebaj, téma is lesz bőven...


4 hozzászólás : gyurcsány pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr362053756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

japus 2010.06.07. 23:28:10

Mocskos zsi. Remélem hamarosan megdöglik ez nyomorult hazaáruló degenerált! Az egy szép ünnep lesz az országnak, de hamar elfelejtjük.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.06.08. 15:02:23

Azhogy a bőrön írtam:Van bőr a képükön.:((

Kartal (rezervált) 2010.06.09. 08:45:00

Én hálás vagyok neki, mert tevékenyen részt vállalt az szdsz kinyírásában, és minden kijelentésével újabb emberek fordulnak el a szociktól :)))
Csak így tovább! xD

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása