BLOG

Kiss Péter alatt is megroggyan a szék?

írta: turner ; 2010.05.07. 07:30

Úgy néz ki tovább bomlik, rohad belülről a Szocialista Párt. A 300 tagú hajdú-bihari szervezet is lemondásra szólította fel a pártvezetést.

Lassan majd' minden napra jut egy ilyen hír, szinte már elmegy a fülünk mellett.

Lehetséges azonban, hogy a Baloldali Tömörülés Platformnál is megindult valami. Puccs-szag a levegőben? Olvasói levél:

Meglepő információval szolgált egy, a Kiss Péter vezette Baloldali Tömörülés Platform ügyeinek ismerője.

Az informátor szerint a Platform vezetői a tisztújítás mellett kardoskodnak és ezt elősegítendő, egy meghatározott sorrendben benyújtják a lemondásukat.

Ebben az esetben megbénul a Platform vezetése, így akarják kikényszeríteni, hogy Kiss Péter önként mondjon le a Baloldali Tömörülésben betöltött szerepéről.

A tisztújításon egy meglepetés embert szeretnének az elnöki székbe ültetni, Kutassy György személyében.

Kutassy György nem ismeretlen baloldali körökben, a mozgalomba édesapja Kutassy László hatására lépett be. Ismert ifjúság és sportpolitikus, aki évekig a Nemzeti Gyermek és Ifjúsági Közalapítványt is, annak megszűnéséig vezette.

Kutassy bizony meglepetés ember lenne, ám valóban nem ismeretlen a baloldalon. Az azóta már megszűnt (magyarán totálisan kirámolt) Nemzeti Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány (ami nem más, mint a KISZ jogutódja) elnökeként a Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszttel tüntette ki Lamperth Mónika, jelenleg a Baloldali Tömörülés Platform sportért felelős embere.

Lehet, hogy Kiss Péter alatt is rogyadozik a szék? Úgy néz ki, hogy már az egész párt, annak összes alszervezete változást akar, csak a bebetonozott őskövületek nem...

A hatalom mindenek felett, igaz elvtársak?


szólj hozzá : mszp kiss péter

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr961980396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása