BLOG

Baloldali blogszemle...

írta: turner ; 2010.04.19. 08:00

Úgy éreztem, hogy a két választás között ideje átolvasgatni a szocialista képviselő bloggerek véleményeit a hatalmas bukta után. Nem lesz egy hosszú poszt:

Vadai Ágnes:

Annyira szűkszavú, hogy be is másolhatom az egész posztot ide:

Köszönetet mondok mindenkinek, aki az április 11-ei országgyűlési választáson a Jász-Nagykun-Szolnok megyei 8. számú választókerületben szavazatával támogatott.

Mind a 3823 szavazatot megköszönte... a 26 660-ból. Vadállat Vadai Ágnes olyannyira "szimpatikus" volt, hogy még a Jobbik jelöltje is megelőzte. Nem is értem miért nem írt hosszabb posztot...

A kommentek között pl ezt a videót is ajánlják neki:

Szanyi Tibor:

Nagyon kussol. Mondjuk ekkora égés után ez nem is csoda. Az utolsó bejegyzésében, -"az utolsó szó jogán"- viszont olyan dolgokat képes leírni, hogy:

Nem vagyunk hazug párt!

Nem vagyunk korrupt párt!

Nincs romokban az ország!

Nem kormányoztunk rosszul!

Erre nincs jobb szó, mint a LOL.

Gyurcsány Fletó:

Feri szerintem életében nem volt még ilyen nagy csöndben. Egy árva betűt sem írt a választási eredményekről, de még az aktuális nyaralásáról sem. Pedig tényleg kíváncsi lennék, mit hebeg-habog össze eme csúnya bukta után.

Egy szó, mint száz: a szocik elkenődtek. Nagyon elkenődtek. Van akinek már írni sincs kedve. Bár lehet, hogy ezze mi csak nyerünk...


3 hozzászólás : mszp gyurcsány

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr801932263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kartal (rezervált) 2010.04.19. 22:22:09

Mind a kettő szánalmas, de ahogy Szanyi magyarázza a bizonyítványát, az mindenen túltesz. Fletó meg jó komcsi szokás szerint hallgat a szarról, hátha akkor nem fogja csavarni az orrát a szaga...

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2010.04.19. 22:44:57

@jpmjpm: ebből lesz is poszt ;)
@Kartal (beleszól): A régi komcsi szokás hál' Istennek egyre kevésbé válik be. Még jó, h van internet...

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása