BLOG

Savanyú a szőlő...

írta: turner ; 2010.04.13. 08:00

Valahogy sejtettem, hogy az MSZP nem nyugszik bele (teljesen) a rendszerváltás óta legnagyobb buktába. Hogy nem gratulációt fogunk hallani, hanem egy könnyes szemű kiöregedett komcsi szocialista politikusasszonyt mocskolódni. Tegnap Nyakó folytatta. A szocik ugyanis az eredményt elismerik, de...

De szervezettséget sejtenek a Bajnai által benyújtott törvény miatti káoszban.

Új fogalom született: a "Kubatov-szavazók". Jujjj de félelmetes.

"...Tisztázniuk kell magukat, hogy a tegnapi tömegjeleneteket valóban a központilag szervezett Kubatov-szavazók okozták-e?"

Hát nem bazdmeg. De kurva jól csináljátok. Jól dolgoztok a Fidesz 2/3-áért. Így kell megsérteni több ezer embert, aki élni kívánt demokratikus jogával, és ezért akár több órát is képes volt sorban állni.

Ezenkívül egy MSZP-s adatbázisról is napvilágot látott már egy leleplező videó, hagyjuk már ezt. (Jaaa, hogy nincs mivel kampányolni, szar ügy Pista, sajnállak...)

"Hogy lehet az, hogy az átjelentkezett választóktól felduzzasztott tömeg a napon belül nem egyenletesen eloszolva, hanem "kampányszerűen", az urnazárás előtti percekben, egyszerre szakadt rá a szavazókörökre?"

Vergődnek a szocik, nagyon-nagyon vergődnek. Annyira, hogy totál hülyének néznek minket. Az ellenfél lejáratása érdekében olyat hazudnak, ami nem hogy ellenőrizhető, akinek minimális memóriája van, az tisztán emlékszik, hogy nem az utolsó pillanatban, hanem már jóval előtte kigyózó sorok álltak egyes szavazókörökben.

Másrészről honnan tudják, hogy az átjelentkezett szavazók kire adták le voksukat? Úgy gondolják, hogy ők fordították meg az eredményt? Nem tetszettek körbenézni az országban?

"Miért van az, hogy ez a jelenség csak azokban a választókerületekben volt megfigyelhető, ahol a korábbi választások során az MSZP győzött és ahol tegnap is jó eséllyel indult a párt?"

4 éve, főleg Budapesten, bizony az MSZP tarolt. Nem nehéz olyan választókörzetet találni, ahol korábban győztek a szocik, annál nehezebb olyat, amelyben egyáltalán esélye volt (nagggyyyon röhögnöm kell!).

Megkezdődött hát az igazi kampány. Az MSZP mindent el fog követni, hogy megakadályozza a 2/3-ot. Lendvai csontig nyal az LMP-nek és szavazóinak (holott a Lehet Más a Politika éppen a nevének mondana ellent, ha bármilyen módon szövetkezne a szocikkal, szavazói pedig kizárt, hogy az MSZP-re szavazzanak), lesz itt "radikális Orbán", "diktatórikus Fidesz" és mindenféle nyalánkság... Pedig csak azt kellene észrevennie az MSZP-nek hogy belőlük volt elég... De nagyon!


Update: Az MSZP már tényleg nem tudja, hogy mihez nyúljon... 


6 hozzászólás : mszp

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr871916349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jpmjpm 2010.04.13. 15:53:38

Anyjuk picsáját! :)

Győző63 2010.04.14. 18:56:11

A hülyék még nem jöttek rá, hogy ott volt tömeg, ahol egyetemi/főiskolai kollégiumok vannak?

A XI. kerületben van pl. a BMG gépészkarának 1000 fős kolesze, ha a fele elmegy, az 500 fő. Ehhez jön még a vegyész, az építész, az építő, a villamos kar.

A többi, ahol sokan volta, szintén ilyen: Pécs, Miskolc, Debrecen (ott megoldották), Győr, mindenhol van főiskola vagy egyetem.

Előtte meg húsvét hétfő volt, és kétszer nem utaztak haza a srácok egy héten belül...

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2010.04.14. 23:07:59

@Győző63: ...csak olyan jól hangzik, hogy "Kubatov-szavazók"... Szanyi is csalást kiállt, miközben több száz egyetemista fordította meg az eredményt...

öcsi55 2010.04.16. 11:27:03

Szanyi már nevetséges amit müvel!Most látszik mit ér hatalom.
Hiába hadakozik ezt a csörtét elveszitette.
Volt pofájuk az ott zavazó egyetemistákat le fasiztázni.
Büszke voltam rájuk,hogy az ifju nemzedékben van kitartás!

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2010.04.19. 22:56:05

@öcsi55: gondolhatod, mennyire elegük lehet, ha ennyit képesek sorban állni...

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása