BLOG

Huszonháromszor!

írta: turner ; 2010.03.25. 08:30

Hol volt, hol nem volt, volt élt egyszer Pápán egy szegény asszony s annak egy nagy kamasz fia: Gyurcsány Feri volt a neve. Mondja egyszer a szegény asszony Ferinek:

Eredj, fiam, a Parlamentbe, szedd meg magad, hazudj, mint a vízfolyás de nehogy rajtakapjanak, mert különben hátrafordítom a sarkadat!

Elment hát Feri Budapestre a Parlamentbe, aszongya odabent, hogy "dübörög a gazdaság", meg hogy "igen nagy a jólét!"  Több sem kellett a felcsúti pártelnöknek... Mindjárt osztotta a Feri gyereket, égett is, mint a rongy...

Nem hagyta annyiban ezt Feri... Amikor Ferencvárosban járt Budai Bernadett tekintetes asszonynál, megígérte: majd a Jobbik! Na majd az fogja hurkásra verni te és a pártot hátát! Nem egyszer, nem kétszer, hanem huszonháromszor veri ezt kenden a Jobbik vissza!

Feri vagy kurva jóban van a Jobbikkal, vagy annyira erőtlennek tartja saját pártját, hogy az MSZP-vel már nem is fenyegetőzik. A hétvégi party után tegnap a Ferencvárosban tartott Gyurcsány zártkörű lakossági fórumot, ahol 500 érdeklődő előtt kampányolt (hoppá, Mesterházy megint otthon maradt), másszóval a Fideszt pocskondiázta (azért szar lehet állandóan a hibát keresni valakiben, micsoda egy élet...).

Két dolgot emelnék ki:

Gyurcsány Ferenc álláspontja szerint a jobboldal az elmúlt években megtörte Magyarország optimizmusát, büszkeségét és a baloldal egyik legfontosabb feladata, hogy ezeket visszaadja.

Mit lehet erre reagálni... A jobboldal törte meg? Tessék mondani: ki a faszom kormányoz már nyolc éve? Nem a jobboldal miatt ugyanannyi a fizetésem kerek hat esztendeje... A baloldal meg inkább ne baszogassa se az optimizmusom, se a büszkeségem.

Gyurcsány Ferenc a lakossági fórumon felidézte Orbán Viktor azon állítását, miszerint "azért nincs az országban pénz, mert a szocialista kormány talicskával tolja ki. (...) Innentől kezdve, ha bárki azt mondja nincsen pénz, akkor azt kell mondani, elnök úr, itt két lehetőség van: ön vagy lop vagy hazudik"

Én tudok egy harmadik lehetőséget: 25 000 mrd Ft-os államadósság. Ez az amit tudunk és még mennyi minden van, amit nem. Tehát, ha a leendő kormány azt mondja, hogy "nincs pénz" azt nyugodtan írhatjuk az MSZP-SZDSZ kontójára. Ugyanis -kedves Ferenc- innen már ellopni sincs mit...

(Index nyomán)


szólj hozzá : kampány gyurcsány

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr331866757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása