BLOG

Már megint az a kurva kamu

írta: turner ; 2010.03.23. 11:30

Kedves szemellenzős barátaim, kedves elvakult Gyurcsány-fan nyugdíjasok!

Még egyszer: Az őszödi beszéd NEM "igazságbeszéd"! Hiába mondta Feri azt, hogy "nem akarom tovább csinálni", úgy látszik kutyából nem lesz szalonna.

És hogy ez most miért jön elő újból? Csak annyi, hogy Feri "az igazmondó" megint bődületesett hazudott:

"Egy alkalommal így is helyszínt kellett változtatni. De az új, a nagyobb helyszín is kicsinek bizonyult, néhány százan kívül rekedtek. (Feri blog)"

Ezzel szemben az igazság az, hogy:

A váratlan helyszínváltozás - az érkezők átterelése a Syma-csarnok helyett a Körcsarnokba - azt jelenti, hogy a rendezvényt végül jóval kisebb teremben tartják. A Syma-csarnok befogadóképessége ugyanis 4000 fő, de mobil lelátókkal akár 10 000-en is beférnek, míg a Körcsarnokba legfeljebb 2600 (Muhahaha) ember fér el. (origo)

Magyarán negyedannyian mentek el, mint amire számítottak és elég szarul nézett volna ki a sajtó előtt, hogy csupán egy marék nyugdíjast érdekel a szófosás.


2 hozzászólás : kampány gyurcsány

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr141861858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jpmjpm 2010.03.23. 17:47:14

És az sem érdekelte, hogy kint ragadt pár hülye. Ma mazo üzemmódban voltam és olvastam a kaccsolaton pár kommentet, akik ki voltak akadva, hogy nem tudtak bemenni. Az egyik nő regisztrált, 10e ft-ot küldött a Chartának (gondolom adomány címén, nem hinném, hogy egy 10-es volt a belépő), eljött a faszból faluról és nem tudott bejutni. Na, hát ez Feri. Kurvára leszar mindent és mindenkit, nem érdekli más.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása