BLOG

Janus arcú Tibor

írta: turner ; 2010.03.18. 09:50

Tegnap az éjaszakás műszak után komolyan kiverte az álmot a szememből az MSZP egyik legellenszenvesebb politikusa: Szanyi Tibor.

Hagyjuk, hogy Szanyi Horn Gyulával kampányol -valószínűleg az öreg tudta és beleegyezése nélkül. Amit a tegnap reggeli Mokkában művelt, az több, mint kétszínű pofátlanság. Engedje meg a kedves olvasó, hogy idézzek a riportból:

(3:25) Azt gondolom, hogy nem kell ennek a kampánynak annyira arról szólni, hogy ki, hogyan szidalmazza a másikat itt a pozitív mondandókra kell kihegyezni a hangsúlyt...

Azt gondolod, kedves Tibor? Amikor ezt vésted le akkor hol járt az eszed?

Rengeteg üzenetet kaptam, mailben, sms-ben, illetve szóban is elmondták sokan azt, amit magam is látok itt a kapcsolat.hu-n.

Ez pedig nem más, mint az, hogy néhány tetü és féreg nick napszámban bomlasztja a közösséget.

Vagy amikor totál pozitívan ezt...?

Mindazok, akik az elmúlt hetekben itt szétverték a párbeszédet, megérdemlik, hogy a pokol kénköves fenekére küldjem őket. Legyenek akár MSZP közeli figurák, akkor is, igen, takarodjanak innen!

Ha ez nem szidalmazás, akkor nem tudom, hogy a Te olvasatodban mi az.

Miután pofátlanul belehazudtál néhány százezer ember szemébe, és ha már így megütötted az alaphangot: Tibor, menj a picsába!


szólj hozzá : pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr211848816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása