BLOG

Csabi! No para, don't fos!

írta: turner ; 2010.03.12. 08:05

Molnár Csaba egy igazi Gyurcsány-klón. Pofázik, hazudik mint a vízfolyás és legalább annyira neurotikus, mint a nagyfőnök.

Csabin a paranoid skizofrénia kezdeti tünetei tapasztalhatók, hisz egy kazincbarcikai kampánydzsemborin a következőket találta mondani:

"Kicsit már megrettentünk, kicsit már félünk, hiszen itt is itt van közöttünk a teremben egy úriember, aki kamerázza önöket, hogy listázza az önök arcát..."

A vicc az egészben az, hogy a "kamerázó úriember" a barcikai Diák Tv munkatársa volt.

Gondoltam, ránézek ennek az "újnáczi, neofasiszta, bakanccsal mindenkit eltipró" médiának a honlapjára. Megdöbbentő híreket találtam (a napi politikai, bulvár hírek mellett):

Kazincbarcikai SC – Hajdúböszörményi TE 1-0 (1-0) (Lehet, hogy Molnár a barcikai és böszörmény vérszomjas, bakancsos focidrukkerekre gondolt...)

HOOLIGANS KASZAFESZT (Úgy tűnik Molnár szerint a Hooligans és a Kárpátia közös turnéra készülhet...)

Ami ennél is rosszabb: beparáztatta a közönséget is. "Kamerázza önöket, hogy listázza az önök arcát!!!" Gondoljunk bele, a szocilizmusban leélt 60 év után, a 80 éves Gizi néni ezután is élhet csengőfrászban...

Ez aztán a kampány... Bravo...


3 hozzászólás : kampány mszp

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr61832887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jpmjpm 2010.03.12. 11:27:35

Az MSZP-től és a fogyatékos embereitől ki védi meg Magyarországot? Barom állat!

magist 2010.03.13. 06:58:01

Gyalázat, ezt voltak emberek akik végig hallgatták,egy nem akadt aki felállt és otthagyta volna. Ha a 8 év nem győzte meg őket, hát ez duma felnyithatná a szemüket.Legalább az operatőr reklamálhatta volna ezt a minősítést!

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása