BLOG

Menteni a menthetőt...

írta: turner ; 2010.03.10. 08:10

Hagyó Miki beszart. Érzi, hogy egyre forróbb a lába alatt a talaj, ezért hamar gyorsan meglepte lányát két budai ingatlannal. Persze nem vásárolt neki, csupán átiratták a tulajdonjogot, a haszonélvezeti jog megtartása mellett.

Olyan átlátszó ez, mint a frissen pucolt ablak, Miki félti  "kis" vagyonkáját. Emellett -szokás szerint- semmi kivetnivalót nem talált a dologban.

Vajon a megmaradt ingatlanokat, a kettő darab 2143 négyzetméteres XII. kerületi telket, a jászberényi tanyát, és 3,5 hektár szántót) már elajándékozta?

Vajon kinek jut a Trabi?

Érdekes, hogy Molnár Csaba a Hagyót firtató kérdésre válaszolva már nem akarja a napi politikát március 15-ével összekeverni (mivel a HírTv riportere az ezzel kapcsolatos sajtótájékoztatón kérdezgette). Kíváncsi lennék, ha mondjuk egy-két Fideszes politikusról derülne ki hasonló, akkor mennyire tartaná magát újdonsült elveihez...?

Csabika struccpolitikájából is látszik, hogy a Hagyó-ügy rendkívül kínos az MSZP-nek. hiszen gondoljunk csak bele: Hagyó egy B kategóriás (városházi) politikus. Ha igazak Balogh Zsolt állításai, akkor egyetlen politikus -az alsó kategóriából- néhány hónap alatt 70 milliót kaszíroz (fizetésén felül). És ez csak egy ember, néhány hónap alatt... Persze nem álltalánosítunk, de naív az, aki azt hiszi, hogy ez egyedi eset.

Vajon itt tartanánk-e most is, ha nem rabolták volna le maffia módszerekkel az országot...? Kellett volna IMF kölcsön? Kellett volna az Unió segítsége? Azért ez megmagyarázza, hogy hogyan lettünk 8 év alatt a régió éllovasaiból a régió balkánja...


3 hozzászólás : kampány mszp korrupció

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr401827177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Higany 2010.03.10. 20:47:55

"This is a private video"

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2010.03.11. 19:04:07

Azért ez a haszonélvezeti jog, ez jó. Még a saját lányában sem bízik.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása