BLOG

Ezt ígértétek ti! III.

írta: turner ; 2010.03.01. 08:30 · 1 trackback

Folytatódik az MSZP számonkérése. Harmadik rész:

Magyarország innovációs kapacitását a tudásalapú társadalom növekvő igényeit szem előtt tartva fejlesztjük. Elsőbbséget adunk a magas technológiai igényességű, tudás-intenzív ágazati céloknak, így a biotechnológiának, az infokommunikációnak, az üzleti és logisztikai szolgáltatásoknak, a járműiparnak, a turizmusnak és a környezetiparnak.

Emlékszem, Gyurcsány Ferenc Bajnai Gordonnal és egy kisebb delegációval látogatást tett a munkahelyemen. Tárgyalásokat folytattak a A Székesfehérvár-Veszprém Fejlesztési Pólustengelyről. Mi lett belőle? Lófasz kaviccsal. Feri leereszkedve a melósok közé (elhatárolva mindenkitől) elkészített egy műszerfalat. Ennyivel járult hozzá a "fejlesztésekhez". Ezen kívül valaki mutassa meg, hogy melyik ágazat lett fejlesztve? Egy sem? Naná! Biotechnológia? Járműipar?? Miről beszélünk?

Megteremtjük a versenyképes agrárium feltételeit. Az elmúlt években javult az agrártermelés hatékonysága és jövedelmezősége, kifizettük a jelentős uniós és hazai támogatásokat. Törvényi garanciákkal segítjük a vidéken élők helyzetének javítását és az agrárium fejlesztését.

Talán a legnagyobb hazugság a programban, hisz az MSZP legalább 8 éve a fővárosi szavazókra támaszkodik. Az idei kampányban meg szinte nincs is vidéki MSZP rendezvény. Az agrárium helyzetére a legütősebb példa a magyar és a lengyel tej árai. Miért van az, hogy a szállítási költséggel is olcsóbb a lengyel tej, mint a magyar?

Legyen az internet mindenhol elérhető.

Nem mindenhol elérhető, van ahol meg horror árat kérnek érte. Ahol most lakom ott 1 Mbit/128 kbit 4760 Ft/hó. Sávszélességemelésre nincs lehetőség (8 km-re egy nagyvárostól).

Az összetartó társadalomért dolgozunk.

Beszarás, de ez sikerült. Soha ennyien nem akartak kormányt váltani, mint manapság. Gratulálunk!

Igazságosabb családtámogatási rendszert alkotunk.

Talán a családipótlék megadóztatására gondoltak? (Nem rajtuk múlt, hogy ez sem jött be.)


Folyt. köv. jövő hétfőn...

Ezt ígértétek ti! I-II.


szólj hozzá : kampány mszp

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr261797764

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fletó száll a dallal 2010.03.03. 00:18:07

A napokban került fel ez a videó Youtube-ra. Ferenc legszebb pillanatait örökíti meg. Szerintem tíz pontos a videó alatt a zene! Több karaktert nem érdemel, tehát kocsmában a tv felhangosít hátér zaj lezár ÉS:    

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása