BLOG

Fajkasházy Tódor letette voksát...

írta: turner ; 2010.02.23. 08:00

...avagy hogyan lesz az ornitológusból szegfű párti...

Emígyen. Történt ugyanis, hogy az MSZP egri jelöltje Nagy Imre kérdés nélkül felhasználta Esterházy Péter, Csányi Vilmos etológus és Farkasházy Tivadar képmását legújabb szórólapján:

Esterházy kiadója hamar el is határolódott, ugyanis egy büdös szóval nem járult hozzá ahhoz, hogy fényképét kampánycélokra használják. Emellett abszolút megérthető az író, illetve kiadójának elhatárolódása, hisz épeszű ember manapság nem adja az arcát a szocialisták kampányához -gondoltam én. Farkasházy Tivadar ugyanis nem hogy nem határolódott el, szinte büszke arra, hogy az MSZP arca lehetett:

"Esterházy Péter és Csányi Vilmos is brillírozott ekkor, tudomásom szerint utóbbinak sincs kifogása a kép felhasználása ellen, természetesen megértem, ha egyik kedvenc íróm nevében a kiadója nehezményezi a kép felhasználását, én biztosan nem teszem." (MSZP.hu)

Teddy tehát -miután teljesen kiábrándult a madaras pártból- az SZDSZ után az MSZP kampányarca lett.

Csak hogy el ne felejtsük, Farkasházy legendás mondása: "A humor mindig ellenzéki." Úgy látszik csak akkor, ha a Fidesz van hatalmon. Ezek után már nem is csodálkozom azon, hogy Paudits Béla és Hajdú Péter jobban leköti a nézőket, mint az oly' elfogulatlan Heti Hetes.


2 hozzászólás : kampány mszp

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr241782883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2010.02.25. 01:30:29

A Heti Hetes akkor zuhant nagyot, amikor Vityát váltotta az MSZP. Ezt akkor még naív fiatalként is megéreztem valahogy.

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2010.02.25. 07:10:29

@Szekuriti Blogger: de igazából most győzte le a TV2... Meg is érdemlik...

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása