BLOG

Perpetuum mobile

írta: turner ; 2010.02.17. 08:15

Tényleg azt hittem, hogy Kovács László túl a hetvenen, letöltve Hawaii-dizsi-napszemcsi állását, munkától megfáradtan leteszi a lantot, és éli az általa oly kedvelt és favorizált nyugdíjasok életét, erősítve pártja szavazóinak táborát. Kurvára tévedtem.

Honnan van ennyi energia a vén fószerben? Mi hajtja? Pártjának annyi esélye van a győzelemre, mint Sebeők Jánosnak súlyemelő vb-t nyerni, ő mégis megdöbbentően optimista.

Kovács Laci tehát hazatért és belevetette magát a kampányba. Bár manapság más szelek fújnak, ma már nem láthatjuk mindennap valamely kereskedelmi tv adásában, a Nap-keltének is annyi, jobb híján Kovács kibérelte magának az ATV-t.

Legújabb nyilatkozatában elismeri, hogy a "Medgyessy-kormány időszakában mintegy 1000 milliárddal lépték túl a költségvetés lehetőségeit, de a béremelés és a nyugdíjemelés által négymillió ember járt jobban..."

Azt már nem említi, hogy fantasztikus találmányuk a 100 napos program költségeit nyögjük most és évekig, így amit az egyik kezével adott a Medgyessy-kormány, azt 10-20 marokkal veszik vissza az azt követő kormányok. 4 millió ember jól járt 1-2 évre, most meg 10 millió szívja a brét sok-sok éven (évtizeden) keresztül. A 100 napos program csak arra volt jó (ez is volt a célja), hogy az MSZP elsöprő győzelmet arasson az önkormányzati választásokon.

Amikor a BKV botrányairól kérdezték, a "legjobb védekezés a támadás" taktikájával a másikra mutogatott. Sem megbánás, sem magyarázat, semmi más csak ujjal mutogatás: "...a fideszes önkormányzatoknál is voltak ügyészségi eljárások..." Köszönjük a kielégítő választ László, leülhet! Ja és itt nem áll meg:

"...de az MSZP gyakran ismétli azt a kommunikációs hibát, hogy egy-két nap után leveszi a napirendről az ilyen ügyeket. A politikus a kommunikáció egyik sarkalatos pontjának nevezete az ismétlést..."

Bravo! Fasza kampányunk lesz. Tegyük hozzá, az MSZP tized annyi ügyet sem tud felmutatni, mint a Fidesz.

Anélkül, hogy kedvelném (mondjuk úgy: ki nem állhatom), el kell ismerni, hogy Kovács László az MSZP duracell nyuszija. Nem sokan lennének képesek 70 fölött ilyen aktív szereplésre. Viszont az is igaz: Laci bá' nem szenet lapátolt 40 évig egy bányában, nem szőlőt kapált, így azért marad energia 70 fölött.


6 hozzászólás : kampány mszp

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr361763769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2010.02.17. 16:17:41

Honnan van energiája? Miért kihajtotta valaha magát munkában? Volt oka idegeskedni, stresszelni? Ugyan lett volna bőven, de ő a nyugalom embere. Az alsógatyás nőügyből is jól jött ki. Ilyen "stabil" emberek élnek köztünk azaz felettünk!Én a politikusoknál is szigorúan bevezetném a nyugdíjkorhatárt, és be is tartatnám!

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2010.02.18. 08:09:56

@Horizont: Az biztos, h gondja nem volt ebben az életben. Amúgy én 25 év után küldeném őket a picsába (bár az is sok-sok év...)

Mr.Crack 2010.02.18. 10:35:21

Laci bá' lehet tud valamit amit mi nem. Csak nehogy megint meglepődjünk "aztán jön a futás meg a sikítás"!

Horizont 2010.02.18. 15:15:57

@Mr.Crack: Biztos tud valamit csak tudod az a baj, hogy nem szakmailag tud, hanem olyat tud amiért nem teszik lapátra hanem kárpótlásul maradhat még 70 évesen is. A nagyobb baj, hogy marad is:(((

Mr.Crack 2010.02.19. 15:40:41

@Horizont: Marad? Marad? Meg tervei vannak!

Mr.Crack 2010.02.19. 15:45:53

@Horizont: Marad? Marad? Még tervei vannak!

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása