BLOG

Nem kér bocsánatot...

írta: turner ; 2010.02.16. 08:15

Mesterházy nem hajlandó bocsánatot kérni a magyar orvosoktól (hadd menjen a maradék is?). Hogy miért? Hát ezért:

1. Vérig sértett egy rakás orvost...

2. Még le is tagadja...

Ez a dacos "ki, ha én nem" ember egy miniszterelnök-jelölt. Ráadásul már most hazugságon kaptuk...


7 hozzászólás : mszp pofátlanság mesterházy

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr461760865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2010.02.16. 17:28:14

Aki elmegy "közembernek" nem tudja felfogni, hogy minden kiejtett szavára ezerszeresen figyelnie kell, nem mondhat(na) felelőtlenül semmit, még ott se ahol azt hiszi az övéi között van, és elengedheti magát.(lásd:Öszöd)Aki meg miniszterelnök akar lenni (!!!) az meg aztán végképp nem beszélhet csak úgy. Ha igen akkor meg vonja le a kellő konzekvenciát és ha nagyobb a baj mondjon le, ha kisebb igenis kérjen bocsánatot. Ezt elvártam volna Demszkytől is, mármint a bocsánat kérést.Meg persze a lemondást is. De ezek nem politikusok, nem úriemberek, lehet, hogy nem is emberek?:))

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2010.02.16. 18:30:05

@Horizont: Demszky elég vicces volt a Naplóban: "Nem mondok le!" -> az jutott eszembe: egy fejlett demokráciában nem az lenne az ildomos (minimum)?
Mesterházy=Gyurcsány sztem...

jpmjpm 2010.02.16. 19:49:16

Undorító!!! Minden. A riogatás, a félelemkeltés, a kampányolás és mindennek a letagadása.

Ma magyarországon nincs olyan durva helyzet, hogy az orvosnál félni kelljen. Az átlagembert akkor is leszarja az orvos, ha az jobboldali vagy baloldali. Egy ilyen kis geci fasszopó politikus az egész pereputtyát pedig úgyis a kiemelt, csókos orvosok kezelik, nehogymár pont ő adja elő, hogy nem tudja milyen orvoshoz mennek. B+. Gyurcsány-Lendvai-Mesterházy-Szollár akkora rohadt geci kis férgek, hogy hihetetlen.

Nem írok többet, mert nem szalonképesek a gondolataim.

jpmjpm 2010.02.16. 20:02:26

Na még egy gondolat.

Anyunak volt sérvműtétje egy hónapja. Hogy hol? Basszus az Állami Egészségügyi Központban. Egy ismerős orvoson keresztűl jutott oda, totál véletlenül. Az orvos kb. 3 mondatot beszélt bele a műtét elött, aztán a műtét után is. Fel sem merült, hogy ki a jobb- és ki a baloldali. Totál leszart mindent.

Tényleg a legszebb, legjobban felszerelt korház, nem véletlenül ez volt ügyeletben az F-1 hétvégén és nem véletlenül dícsérte a Ferrari a magyar egészségügyet a Massa baleset után. De ez csak a kirakat, a többi alapjaiban rohad.

Na vajon Attila hová hozta Attila az apját Budapestre? Miért jött egyáltalán Budapestre egy kis szar műtét miatt. Nyilván az AEK-ba jött. És akkor van pofája előállni egy ilyen buzi dumával. A kurva anyját!

Higany 2010.02.16. 20:21:59

@jpmjpm: Jól beszélsz. A családi tapasztalat az, hogy a dokinál nem számít, hogy jobb- vagy baloldali vagy-e, viszont amíg nem virítod a borítékot, addig nyugodtan megdögölhetsz... Persze nyilván nem minden orvos ilyen (azok közül sem, aki megteheti...), meg szar a fizetés, de pl. nem foglalkozni egy agyvérzéses beteggel és megvárni a második agyvérzését mert még nem ért be a család a borítékkal az szavakkal nehezen kifejezhető aljasság.
Házmesteréknek meg 8 éve lett volna rendbe tenni -többek közt- az egészségügyet és akkor talán lenne elég orvos, aki egy virágkötőnél jobban meg van fizetve és nincs túlterhelve...

arlequin 2010.02.16. 23:18:39

@jpmjpm: én nem bántanám az anyját ezzel. mellesleg egy utolsó kis hatalommániás féreg. kívánok neki egy valódi baloldali rákspecialistát.

(elhatárolódok magamtól. minden jót az atiskának. ja, igen! szarjon farfekvéses sünt. már csak a rend kedvéért...)

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2010.02.18. 08:17:19

Ez egy betanult szöveg, mindenhol ezt nyomja. Szerintem azért pont az orvosokat vette elő, mert az orvoskamara elnöke vállaltan jobboldali...

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása