BLOG

Ezt ígértétek ti! I.

írta: turner ; 2010.02.15. 08:31

Gondoltam egy merészet, és belekukkantottam az MSZP 2006-os tömény hazugságába programprogramjába. Számonkérés következik:

Nem fogom bemásolni az egész szöveget, mert annak végigolvasása álmosságot -idegesebb természetű olvasóknál magas vérnyomást- okoz... Lássuk a lényeget:

Bátorság, biztonság, igazságosság. Biztonságos és igazságos Magyarországot akarunk.

Bátorság? Odáig jutottunk, hogy Bajnai csak az általános iskolában mer kampányolni...

Biztonság? A rendszerváltás óta soha nem fordult elő, hogy utcai zavargások törtek volna ki bárhol az országban -kivéve 2006 óta nem egyszer...

Igazságosság? Mi éri meg jobban? Ellopni -elsikkasztani- néhány százezret vagy ellopni -elsikkasztani- néhány száz milliót (milliárdot)...? Mindenki tudja a választ.

Beszólunk a kormányfőnek? Elővezetés, testüregmotozás. Ez aztán igazság.

Szolidaritás és versenyképesség.

...itt az ideje és végre a lehetősége is annak, hogy a magyar emberek is csatlakozzanak a hétköznapi Európához: az európai jóléthez. Hogy hazánk az életminőség tekintetében is nyugati országgá váljon.

Majdnem bejött...

Új békeidők – nyugodt építkezés.

"A következő években elinduló fejlesztések 200 ezer többlet munkahelyet hoznak létre Magyarországon, olyan ágazatokban, amelyek képesek visszavezetni a munkába a mai álláskeresők jelentős részét. A széles körű együttműködéssel kidolgozott nemzeti fejlesztési terv keretében elsősorban közút- és vasútfejlesztésre, az egészséges élhető környezet javítására, a piacképes tudás fejlesztésére, valamint a család- és otthonteremtés biztonságának növelésére fordítjuk az Unió által nyújtott, ugrásszerűen bővülő forrásokat."

Nem tudom hova lett az a 200 ezer új munkahely, ugyanis a munkanélküliség magasabb, mint a rendszerváltás idejében. Válság? Volt persze. De nézzünk körül a régióban kit, hogyan érintett...

Vasútfejlesztés? Most már tényleg röhögnöm kell...

Család- és otthonteremtés biztonságának növelése? Gyermekvállalás = eladósodás. Teremts otthont! -Csak kurva sok pénz kell hozzá...

Bevezetjük az eurót.

Le sem írom a körítést, hiszen már a cím is hazugság...

(Folyt köv jövő hétfőn...)

 


2 hozzászólás : kampány mszp

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr331757120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása