BLOG

"Te leszel a jelölt, és ebben foglak támogatni!"

írta: turner ; 2010.02.12. 08:30

Eléggé optimista a szocik hozzáállása a fővárosi esélyekhez. Az már egyszer igaz: Demszky a rendszerváltás óta csücsül a trónon, valamint a kerületek többségében szocialista uralom van, tehát ezek alapján joggal lehet Budapestet baloldali-liberális városnak nevezni.

Csakhogy. Amíg a fővárosban éltem, azt tapasztaltam, hogy Mari néni, Pista bácsi, illetve azok akiknek fingja nem volt a politikáról, de mégis az urnákhoz járultak, nem a baloldali képviselőt, vagy a liberális Demszkyt szavazta meg, hanem azt a képviselőt, akire azt tudta mondani, hogy: "...ez már úgyis megszedte magát, nem fog lopni, jobb lesz...", vagy azt gondolta: "a két, baloldali vezetés jobban együtt tud majd működni!"

Azóta viszont kialakult egy soha nem látott kormányváltó hangulat, kiderült, hogy Demszky csak horror áron tud hidat, metrót építettni, hogy a fennhatóság alá, a beosztottja fennhatósága alá tartozó BKV-ból úgy szivattyúzták ki a pénzt, mint színültig telt pöcegödörből a szart.

Összegezve: nem kéne azt a kását olyan forrón enni... Persze nem lehet úgy állni egy kampányhoz, hogy azt biztos el is vesztik, nade ennyi önbizalma nem sok mindenkinek van ebben az országban.

Szinte biztosra vehető -legalábbis Kiss Péter akarva-akaratlanul elszólta magát kamerán kívül- Horváth Csaba jelölése, hisz ő...

...egy kiváló (...hatásszünet...) ember, és azt hiszem, hogy olyanként aki megszólít nem csak baloldaliakat hanem a baloldalon túl......... liberális szavazókat, őőőő vagy talán őőőő azokat is akik nem érték alapján választanak polgármestert, hanem alkalmasság alapján... (Kiss Péter)

Azt hiszem ha Horváth Csaba venné kezébe a főváros irányítását, akkor ismét egy sikersztorit látnák szemünk előtt leperegni. Lenne akkora siker, mint a BKV...

Hab a tortán, hogy egyes szocialista politikusok szívesen látnák, Bajnai Gordont a főváros élén, sőt a verebek azt is csiripelik, hogy Gyurcsány is szemet vetett a főváros vezetésére.

Én támogatom Feri jelölését Budapest élére! Garantált bukás...


szólj hozzá : kampány mszp

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr901750932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása