BLOG

Töpörödik, zsugorodik, tönkremegy...

írta: turner ; 2010.01.27. 08:00

Ferink mostanság hiperaktív, nem hiába: kampány van. Ismét meglepett minket egy "bájos" bejegyzéssel.

Komolyan mondom irigylem Gyurcsány életszemléletét. Van olyan ember ebben az országban, aki nem látja borúsan a dolgokat, sőt elutasítja még csak a feltételezést is...

"Mindeközben azt üzenték az országnak (a Fidesz), hogy semmit sem ér utóbbi évtizednyi teljesítménye, hogy töpörödik, zsugorodik, tönkremegy hazájuk..."

Ahogy mondod Feri. Ha ezt beismerésnek szántad volna, életedben először őszinte lettél volna...

"Azt bizonygatta, mára a többség számára sajnos hatásosan, hogy Magyarország rossz hely, ahol rosszul mennek a dolgok, ahol rossz, reménytelen, kilátástalan élni."

Az egyszer biztos Feri, te nem élsz kilátástalanságban, számodra Magyarország egy kurva jó hely, ahol minden álmod teljesült, az ország egyik legbefolyásosabb embere lettél... Jó éveket zártál az már egyszer biztos... Hogy közben az ország kis híján csődbement, hogy a vállalkozások sorra dőlnek be, hogy a fizetésünk idéntől megintcsak kevesebbet ér: le van szarva. Hogy lehetünk ilyen borúlátók... Nem igaz?

Én se...

(Sára Baba amúgy tud valamit. Azt is megmondta, hogy VAN Zuschlag-ügy...)


1 hozzászólás : gyurcsány válság pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr231704733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása