BLOG

Győzike egy rossz ómen...

írta: turner ; 2010.01.24. 10:00

"Csóró" Gáspár család egy 11 fős bulit szeretett volna tartani szilveszterkor egy wellnes szállóban, csakhogy némi habozás után a hotel vezetősége közölte, hogy a Gáspár család nem fér bele a szálloda imidzsébe.

Győzike persze rögtön rasszizmust kiáltott... Csakhogy Gáspár Győzőnek és feleségének tíz millió feletti adótartozása van (fejenként), id. Gáspár Győző érdekeltségébe tartozó Roma Misszió Központ Közhasznú Társaságnak 258 milliós adóhátraléka, menyének Rácz Filoménának pedig laza 350 milliós tartozása.

Valószínűleg ez bántotta a szálloda menedzsereinek a szemét, nem pedig a bőrszín...

Kiskegyed


3 hozzászólás : bulvár pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr941696588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2010.01.24. 15:35:03

Régen voltam ennyire kárörvendően elégedett. Jobban csak akkor amikor a BKV-s HR-es nőt vitték be bilincsben!.)))
Ennek a Gáspár famíliának csak amit tudunk 628 (!!!) millió forint az adótartozása. Hogyan lehet az, hogy egy normális embernek ha hátraléka van, adó, bank, közüzemi, akkor rögtön lépéseket tesznek, akinek meg ennyi ott meg semmi??
Árverezzenek,foglaljanak, mit tudom én mit. Azt hiszi ez a csökött agyú majom, azért mert cigány? Téved. Azért mert lop, csal, hazudik. És még ez egy enyhe büntetés, remélem lecsap rá a jog ökle!!

Jason Bourne 2010.01.26. 11:23:56

győzikét, kiszel tündét, benkőt meg a többi jöttment, semmirekellő celebet fel kéne pakolni egy hajóra és megtorpedózni a jeges tenger közepén...
nem csak a magyar "szórakoztatóipar", de a lakosság szégyene is, hogy ilyen emberek szerepelhetnek főműsoridőben. kutúra kéne ide, nem népbutítás

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása