BLOG

André! A szívem szakad meg...

írta: turner ; 2009.12.24. 08:00

A Csillag Születik c. műsornak köszönhetően ismét egy siránkozó celebbel lettünk gazdagabbak. Vásáry André a műsor döntőse a Bors-nak zokogta el magát: nem lett milliomos.

Már eleve a Csillag Születik cím kissé "erős", hisz nem egy "kiscsillag" már volt "nagyobb" is (pl. a lopott koreográfiákkal dolgozó Bad Boyz egyik tagja, aki jó 10 éve még a Bizo Boyz nevezetű fiúformáció énekes-táncosa volt) vagy a fent nevezett André...

André nem ma kezdte a pályát, a honlapján található biográfia szerint:

2004-ben bekövetkezett életem egyik jelentős fordulópontja: megnyertem a miskolci operaversenyt. Itt többen megismerték különleges adományom: széles hangterjedelmem, amely lehetővé teszi, hogy szoprán hangfekvésekben énekeljek. (Természetesen van úgynevezett férfi lágém is, azonban - mivel férfi szoprán vagyok - a szoprán lágéban érzem magam otthon.)

Ezt követően a világ egyik legrangosabb zenei intézményének, a Boston Conservatory tanáránál tanultam Bostonban.

2008. novemberében döntős voltam a nemzetközi római énekversenyen (Concorso Internazionale Musica Sacra). Ezek után Ricardo Muti hívott meghallgatásra.

Most André kiakadt. Állítása szerint 300 szavazattal maradt le az első helyről és az azzal járó havi egy millió forintról (a kocsi má' nem is lényeg... Mindig csak az a kúúrva pénz...). Ajjaj nagy a baj:

"...ki kellett költöznie albérletéből, s egy barátjánál húzta meg magát, de korábban előfordult az is, hogy rossz anyagi körülményei miatt áruházi eladóként kereste kenyerét."

A nyomor közepén...

Van aki elhiszi ebben az országban azt, hogy André ezek után nem fog haknizni orrba-szájba, hogy szegénynek ne adj isten el kell mennie dolgozni? (Én mondjuk nagyon tudnám díjazni, ha egy plázában látnám 12 órát ácsingózni eladóként.)

Nem mellékesen az RTL Klub kommunikációs igazgatója szerint "André információi nem feleltek meg a valóságnak" (magyarul akkorát kamuzott az egyik országos bulvárlapnak, hogy az rögtön címlapot ért).

Bandi jól kezdi, gondolom még hallunk róla, ha nem is az énekhangjáról, de "celebes" dolgairól biztosan...


1 hozzászólás : bulvár pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr241618725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jpmjpm 2009.12.24. 13:20:14

Engem a víz lever ha énekelni(?) hallom. :)

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása