BLOG

Visszatér Boros és Bochkor...

írta: turner ; 2009.12.22. 18:12

Már azt hittem, végleg eltűnnek, hogy valamelyik afrikai országban harcoljanak a demokráciáért, a szabadságért, ha már itthon az csúfos bukásra ítéltetett... Hát nem. Boros és Bochkor visszatér, ugyanarra a frekvenciára, ugyanannyi pénzért (persze ez nem nekünk, hanem inkább nekik hír), hogy ország-világnak nyomhassák a rizsát.

Megegyeztek ugyanis a Neo FM-el (bizony a Sláger "utódja"), hogy január 18-tól a megszokott formában, Bumeráng néven (most már minden az övék, név, domain, mindenféle nyalánkság) ott folytathassák, ahol abbahagyták.

Volt szó már erről a blogon, november 5-én, ugyanis már akkor folytak a tárgyalások a Neo-val. (Abba is maradt a sírás élőadásban, újjáéledt a demokrácia...).

Vajon, amikor előadták nagy kínhalálukat, tudták-e hogy a Neo FM tárt karokkal várja őket? Vagy tényleg csak beszartak egy pillanatra, fizetésüket féltve (ami bizony nem minimálbér szintű...)? Az egész csak színjáték volt, kurva nagy hírverést csinálva a következő Bumerángnak? Nem tudhatjuk, nem is fogjuk megtudni. Az biztos, hogy ezután is kimaradnak az életemből...

(Fotó: Blikk)


7 hozzászólás : bulvár pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr681616339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jpmjpm 2009.12.22. 19:34:59

Szerintem nagyon beszartak a fizujuk miatt először. Nem kevés pénzt kerestek. Bár nem tudom miért szartak be, hiszen a Neo FM a baloldali párt érdekeltsége. És mint tudjuk Bocsi nagy haverja Szekeres Imrének és a sleppjének. Szóval biztosak lehettek benne, hogy lesz munkájuk. Bár nyilván ezt csak később tudták meg.

Mondjuk én nem ezért nem szeretem őket, hanem mert nem tudok nevetni a "hülyeségeiken". Már a Danubiusos korszakukban sem szerettem őket. Egyedül azon tudtam nevetni amikor Palik F-1-es közvetítései után bejátszották, hogy miket rikácsolt a mikrofonba. Persze ezen is a Palik miatt tudtam nevetni, nem miattuk.

Egyébként hiába szar amit csinálnak, egy csomó ember hallgatja őket. Ami reklámbevételt produkál és erről egy cég sem mond le szívesen. Már csak ezért sem tűnhettek el. Én nem hallgatom őket azt kész. :)

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.12.22. 21:07:50

@jpmjpm: Vidékem lakom néhány éve, itt nagyon mennek. Persze, balosok (Medgyessy Péter exveje Bochkor, bár ez nem számít ;) Gyurcsányt is csak simán leFerikém-ezi)... Állítólag nem politizálhatnak majd... Kiváncsi leszek...

f1rst 2009.12.23. 00:57:30

WTF? Ugye nem a Kamikáze helyett? MIÉRT NEM TŰNNEK EL VÉGRE?

dyrtyho · http://dyrtyho.blog.hu 2009.12.24. 02:17:55

@f1rst: De bizony a Kamikáze helyett lesznek,söt a Kamikáze már December 31én befejezi a reggeli szórakoztatást,hogy utána egy rövideig mi lesz,azt még nem tudni,viszont Január 18-tól újra Bocsiékat lehet majd hallani a Neo Fm-en.Az igazat megvallva valahogy Zolee nem igazán a mikrofon mögé termett,jobban áll neki a zenélés mint a rádiózás.

w126sd 2009.12.24. 13:48:25

Ez kell a sok agymosott ülye prolinak!!!!Bumeráng a nyafogó izraelitával,meg a vén pojácával!!!Jöhet megint csárli,republik,aradszki,korda,meg az mszp-zsdsz!!!
Tipikus magyaros végkifejlet,mindig a bank nyer!!!!
Hallgassa a sok piros meg kék szalagos akaratnélküli birka,megérdemlik a sorsukat,meg a sok mocskos műröhögést.

f1rst 2009.12.27. 17:09:27

@Dyrtyho: A rohadt életbe! Akkor megint lesz reggeli pinázás,vagy majd most visszafogják magukat?

szmoker (Homo Trollicus) 2009.12.29. 09:35:45

Bár w126 kollegina fogalmazhatott volna árnyaltabban, többé-kevésbé egyetértek vele.

Ez a maréknyi kontraszelektált hülye (beleértve az összeset) eltakarodhatna a 'csába.

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása