BLOG

Így megy a szavazás Mokkáéknál?

írta: turner ; 2009.12.14. 08:00 · 1 trackback

Magyar Nemzet olvasói levél:

November 19-én a TV2 Mokka című műsorát szenvedtem a többoldalú informáltság igényével, amikor a telefonos szavazás kérdése valami olyan volt, hogy zavarja-e önt a Magyar Gárda egyenruhája. A vezető válasz a nem volt. Gondoltam, hogy ráerősítek én is egy nemmel. Ez 7.35-kor volt, amikor is SMS-ben azt a választ kaptam, hogy „a szavazást lezártuk". Nocsak, ennyire sietős volt? Aznap nem 9 óráig tart a szavazás? Gyanús volt, tettem egy ellenpróbát. Küldtem egy igent is. SMS-emet köszönettel elfogadták. Erre SMSben annyit írtam a TV2-nek: „Mocskos módszer a nekik nem tetsző szavazatokat leállítani".

November 30-án a TV2 Mokkájában a szavazás témája: „Kit látna szívesen miniszterelnöknek?" Mesterházy Attila, Orbán Viktor, Morvai Krisztina volt a lehetséges választék. Mondanom sem kell, hogy Mesterházy Attila úgy tört fel, mint a talajvíz, vezette a listát. Nyilván itt is a bevált módszert alkalmazták, jó ideig Mesterházy Attilán kívül minden szavazatot letiltottak. Az én telefonom a „mocskos módszer" kijelentésem miatt tiltólistára került. A műsorvezető áradozott: csak most nevezték meg miniszterelnök-jelöltnek Mesterházy Attilát, és máris őt óhajtja a szavazók többsége. Nemhiába borotválta le a szakállát.

Tán ha Lenin elvtárs is levágta volna a szakállát, ma boldog kommunizmusban élhetnénk, ahol az ilyen TV2-s Mokka-stiklik szót sem érdemelnének. A mai helyzetben hihetetlen primitívség a nézőkre kenni az MSZP-sek azon óhaját, hogy  Orbán Viktort legyőzheti egy ilyen Mesterházy-féle alak. A telefonom minden SMS-váltást rögzített.

KISS ATTILA,
BUDAPEST

 

Sejthető, hogy a Mokka szavazásainak irreális eredményei nem a valóságot tükrözik. Ha másra nem is, de arra jó a műsor, hogy az ilyen csalások után kellően felbaszott aggyal, kávé helyett elindítsuk a napot.


6 hozzászólás : pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr651594556

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mi akkor is győzünk, hogyha kikapunk 2009.12.14. 14:43:26

A szocialisták tudnak valamit, egészen biztos. Lendvai Ildikó után most már Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölt sem előlegezné meg Orbán Viktor győzelmét.    Mégsem mondhatja, hogy semmi esélyünk, meg csak úgy elindulunk, aztán ahányan ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Arivistus 2009.12.14. 10:59:51

Ez nagyon durva.

Egyre inkább az jön le nekem, hogy akinek nincs internete (vagy van, de csak MMORPG-kre használja) azt úgy vezetik meg, úgy degradálják zombivá, ahogy csak akarják.

Arivistus 2009.12.14. 11:00:31

Még egy dolog. És ilyenkor hol van az ORTT????

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2009.12.14. 21:25:53

pontosan vazzeg, panaszt kell tennie a beküldőnek, és sajnos a netmentes nép baromi nagy birka :(

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.12.14. 22:20:54

@Arivistus: @Szekuriti Blogger: Egyetértek. TV2-n Reteklubbon nevelkedni elég gáz :-/ Az orrukig se...

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.12.15. 21:14:53

@jpmjpm: Ez durva... És sajna eléggé jellemző rájuk :-/

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása