BLOG

Nem kell félni.... Á dehogy...

írta: turner ; 2009.12.12. 09:00

Valószínűleg a "lassan mondom, hogy mindenki megértse, lassan mondom, hogy Orbán Viktor is megértse: nem lesz gázáremelés" szállóige után Botox Ildikó újabb szólás-mondást hagyott az utókorra.

Arra a kérdésre, hogy "meddig ért el Gyurcsány Ferenc keze a listaállítás folyamatában" a következő választ volt pofája adni:

„Üzenem minden jobboldali politikusnak, hogy nem kell mumusként félni tőle, nem bánt a bácsi, ott ül a parlament hátsó soraiban, és nyilván nemcsak a hátsó sorokból, de segíteni fogja a szocialista párt kampányát”.

Van néhány rossz hírünk kedves Ildikó:

1. Az emberek többsége úgy tekint Gyurcsány Ferencre, hogy a "Mumus" kifejezés kifejezetten bók lenne, az aljas, hazug, enyhén pszichopata beütésű talán már megfelelőbb.

2. Félünk tőle mert eddig nem sok jót -elnézést- semmi jót nem tett,  megduplázta az ország adósságállományát, sereghajtókká váltunk az Unióban.

3. Az, hogy Fletó hol ül a Parlamentben, mindössze helyrajzi kérdés, csak a vak nem látja, hogy a szálak a "hátsó sorokig" érnek.

Köszönjük hát Ildikó az újabb szösszenetet. Ismét pofán röhögtél minket. Nem kell félni... mi? Ezt már egyszer hallottuk. És azóta is fáj...

(Fotó: Index.hu)


4 hozzászólás : mszp gyurcsány pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr161591704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BéKu 2009.12.12. 10:25:31

Nagyon durva ezen a képen Ildi néni!

2009.12.12. 19:10:53

@BéKa: ja, amikor olvasom, hogy 60 éves, röhögök, mert ismerem az egyetemi csoporttársait...akik valami miatt 65-67 között vannak. Hogy van ez?

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.12.13. 17:20:01

@BéKa: direkt előnytelen képet keresterm :DD
@Letícia: ..na ez felettébb érdekes...

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2009.12.14. 21:24:27

@Letícia: sőt, úgy tudom, hogy jövő héten lesz a 45. születésnapja, nem? hát hogy, gagyi mszp-píár

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása