BLOG

Fletónak elgurult...

írta: turner ; 2009.12.09. 08:00 · 1 trackback

...mármint a gyógyszere. Két okból is. Nézzük rögtön legújjabb posztjának első bekezdését:

"Maradjunk őszinték, és ne engedjük, hogy elcsábítson az önmagunkkal való szembefordulás látszólag könnyebb útja..."

MEGA LOL! "Maradjunk őszinték"?! Mikor lesztek azok ebben a büdös életben?! Feri azt akarja elhitetni velünk, hogy az őszödi beszéd volt az "utolsó", nincs több kamu, nekik innen "egyre könnyebb lesz, elég csak őszintének maradni!"... Hogy nem szakad rád a plafon Ferenc...? Ti azóta is csak hazudtok! Hatalomért még a csillagokat is az égről lefelé...

De ezt mind hagyjuk. Zsinórban a második posztjában keni a H1N1 áldozatok halálát a Fideszre:

Azért jó lenne tudni, hogy mit gondolnak a Fidesz támogatói, szavazói és a hozzájuk közel álló média kedvenc pártjuk magatartásáról a H1N1 ügyben. Mit gondolnak arról, hogy emberek hallnak meg, és teljesen világos, hogy haláluk megelőzhető lett volna, ha beoltatják magukat, de nem tették, mert – egyéb lehetséges okok mellett – a Fidesz azt terjeszti, hogy nem szabad, nem érdemes beoltatni magukat azzal a vakcinával, amelyet „ezek” adnak.

Ferikém áruld már el, hol mondta a Fidesz azt, hogy ne oltasd be magad azzal amit "ezek adnak"! Had soroljam fel a Fidesz jogos aggályait vakcinával kapcsolatban, idézve a korántsem jobboldalinak tartott Népszabadságot:

"A kormányzat nem biztosít elegendő forrást ahhoz, hogy a háziorvosok beadják az oltóanyagot."

Bizony, ha teszem azt bemegyek egy oltópontba, vakcina ára + oltásidíjért, összvissz 3000 Ft-ért megkapom az injekciót (néhány száz kilométerre a sógoréknál ugyanez 1000-1200 Ft). Hála a ki tudja hány Gyurcsány és Bajnai csomagnak, nem mindenki engedheti meg ezt magának.

"Kell egy jó oltóanyag, kell bizalom, kell egy jó kampány és kell jó logisztika."

A WHO kiválónak minősíti, mégse tudnánk az Unióban csak azon kívül eladni. Röhej. Jó kampány? Sehol! Csak a híradóból értesülünk a vakcináról. Jó logisztika? A kizárólagos szállító a Készletgazdálodási Intézet, mely egyrészt tapasztalatlan (ez ki is ütött, rögtön az első megbetegedéseknél: üres volt az összes patika), másrészt nagyjából ötször annyiért szállít, mint más cég. Kinek az érdeke ez?

"Miközben ez a cég óriási haszonnal szállítja ki az oltóanyagot, aközben a kormányzat a háziorvosokat arra kéri, hogy mondjanak le az oltási díjról."

Mit lehet erre mondani? Elveszik az orvosoktól, kaszálnak ők... Van elég orvos nem? "Ha nem tetszik el lehet menni Magyarországról"... nem?

"Nem lehet bizalmat kérni úgy, hogy a vakcinát "offshore-cég" állítja elő, nem lehet bizalmat kérni úgy, hogy a vakcinát előállító cég és a kormány között megkötött szerződés titkos."

Bizony van aki elvből, emiatt nem adatja be magának az oltóanyagot. A Fidesz hibája? Egy nagy lófaszt Feri! Miért nem tudhatjuk, hogy ki áll az Omninvest mögött? Talán botrány lenne abból, ha kiderülne, hogy ezt is elmutyiztátok? Még kevesebben oltatnák be magukat = még kevesebb lóvét kaszálnátok? Ki a gerinctelenebb, aki pénzt kaszíroz mások félelmeiből, egészségéből, vagy aki hangot ad annak, hogy azért ennyit nem kéne!?

Mindenki kurva boldog lenne, ha az egész ország be lenne oltva. Ha nem kérnétek háromszor annyit érte, mint a sógorék, ha nem mutyiztátok volna ezt is el...

Ferikém, felpörögtél, nagyon. Ha már azt gondolod, hogy nem a H1N1, hanem a Fidesz ölt, ott már tényleg elgurult valami...

 


11 hozzászólás : gyurcsány pofátlanság

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr171585014

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Minden, amit az oltásról tudni akartál... 2009.12.09. 21:28:06

Az ÁNTSZ összeállított egy oltásügyi kiskátét, amiből mindent meg lehet tudni erről a mindenkit érintő kérdésről, már ami az egészségügyi részét illeti (a tulajdonosi háttér nem ÁNTSZ hatáskör, akit ez a téma érdekel, az ide kattintson).Konkrét adatok,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2009.12.09. 14:11:17

Fasszopó. Meghal 20 szefós a H1N1-ben, akik meghaltak volna a sima influenzától is. Szomorú, ez van. És a sok rákos, akit nem gyógyítanak, mert fél évig kell várni egy CT-re? A sok gyerek, aki kenyéren meg parizeren él, mert a hús drága? Akik nem kapnak tejet, zöldséget, banánt, narancsot? Dögöljön meg az összes, remélem egyszer valaki lelövi őket a g.c.be!

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2009.12.09. 14:12:59

@Szekuriti Blogger: Ehh, természetesen ne a gyerekek dögöljenek megm hanem Fletóék.

sophianae 2009.12.09. 18:52:59

"Mit gondolnak arról, hogy emberek hallnak meg..."
pl. azt h egy ex-miniszterelnöknek ilyen helyesírása legyen?!

kriglis 2009.12.09. 19:27:00

valaki nézzen már utánna hány tízezer ember hal meg évente az influenza miatt évtizedek óta. nem jártam ennek az "embernek"a blogg-jában,de javaslatom,hogy egy könnyező fényképpel növelje a hatást,és közben kezei között fuldokóljon a fidesz.ez jó lenne,mert azok a fanatikusok akik egy szavát is elhiszik ujjonganának,a parízeres szendvics evés,és győzike nézés közben.egyébként gyurcsány "úr" nem támadni kellene,hanem elmagyarázni,hogy szomszédunknál/A/miért feleannyiba kerül az óltás,és a titkolt tulajdonosok miért ennyire pénzéhesek.egyeztessen barátaival,mert szerintem tulzás a 100%-os haszon ez esetben.még annyit cinkosai kezdenek lemórzsolódni,és ha ön megszólalt,akkór VALÓBAN NAGY A BAJ.

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.12.09. 23:13:03

@Szekuriti Blogger: érthető :) Igazad van, körül kellene nézni az egészségügy többi területén is, amit ezek építettek le 7 év alatt. Többen haltak meg mint influenzában.
@sophianae: :D Ez fel sem tűnt. Égő :)
@kriglis: Csak akkor nézz rá a blogjára, ha mondjuk kifogyott a kávé. Garantált magas vérnyomás...

jpmjpm 2009.12.09. 23:15:37

A legszebbet kihagytad:

"Legalább mi már átléptük a Rubicont! Nem könnyen, de megtettük 2006 után. Függetlenül attól, hogy most mit gondolnak az emberek, nekünk egyre könnyebb lesz, mert elég csak őszintének maradni."

Ebben a mondataban minden benne van, ami miatt az egész MSZP-s bagázst fel kéne lőni a holdra kidobóst játszani tekegolyóval. :)

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.12.09. 23:22:05

Átlépték ja :D Ez a minimum, amit tenni kén velük. Legjobb lenne az egész galaxisból kilőni őket ;D

jpmjpm 2009.12.09. 23:28:41

Egyébként a Feri-blogban a kommentek a legszebbek:

"Tisztelt minizterelnök úr azt mindannyian tudjuk hogy a sánta kutyát nehezebb utolérni mint egy hazug embert. Tudom hogy a soha nem hazudó miniszterelnök jelöltnek nehéz sora lesz ha választást fog nyerni. De én elengedném azt az érzést hogy hazugságon kapjuk. Szerintem HUZZUNK BELE és nyerjük meg a választást. Aztán jöhet a takarítás."

WTF???!!!

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.12.10. 02:20:09

@jpmjpm: Nem gondoltam, hogy ennyire elborult agyú emberek még léteznek :DD A kommenteket inkább nem is olvasom, mert az csak még jobban felkúrja az agyam :D

Freŝa 2009.12.10. 11:58:03

Úgy tűnik a szoci stratégák (élükön Gyurcsánnyal) úgy számolnak, hogy a volt miniszterelnök arrogáns, agresszív, minden realitást nélkülöző, kívülálló számára elmebeteg, szociopata megnyílvánulásai mobilizálhatják a 2006. óta elveszett szavazóik egy bizonyos részét. Sajnálatos, de láthatóan ez a taktika vezényli őket. Minél durvábbat mond a Fideszről annál jobban serkenti szavazási kedvükben a hardcore szocikat - vélekednek.

A taktikának több veszélye is van magukra nézve. Mondhatnám 19-re lapot húznak, hiszen Gyurcsány népszerűtlensége, mondatainak hangütése, stílusa kontra produktív lehet, hiszen még inkább mobilizálhatja a jobboldali szavazókat. Azzal kalkulálnak, hogy ezek a szavazók a Jobbik irányába indulnak el, s nem a Fideszt erősítik. Nekik úgy tűnik a kisebbik rossz a Jobbik erősítése, hiszen a kétharmados Fidesz-győzelmet akarják megakadályozni.

A helyi értékén kell tehát kezelni ezeket a zagyvaságokat. Sokunk számára egy háborodott elme csapongásainak tűnnek, de emlékszünk még a Kövér-féle beszéd átdimenzionálására, vagy a 23 millió román bejövetelével kapcsolatos kampányra.

Érdekes az is, hogy Mesterházy előtérbe tolása óta másról sem szól a történet, mint újra Gyurcsányról. Gyurcsány a negyedik az országos listán, Gyurcsány vagdalkozik a blogjában. Hol van Mesterházy? Sehol. Eltűnt, felszívódott. Gyurcsány irányítja a kommunikációt.

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.12.11. 00:37:58

@Freŝa : Egyetértek. Az egyszer biztos, hogy a politikában semmi sem történik véletlenül..

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása