BLOG

...már tudom mi hiányzott az életemből: "a brazíliai forróság"

írta: turner ; 2009.11.13. 08:00

Régen kapirgáltam meg a bulvár mocskos műfaját, hát most megteszem. Rögtön bele is nyúlok a kondér legaljába (nem tudom, hogy van-e ennél lejjebb?).

Madam X-oticcal foglalkoztam már eme blog hasábjain. Most felkerült egy selfmade reklámkampányvideó a legújabb -immáron második(!)- lemezéhez. Ha valaki mutat nekem egy olyan embert aki megrendelte ez a borzadályt annak minimum fizetek egy sört...

Meglátva a filmet legelső reakcióm (magamban, vagy hangosan üvöltve) az, hogy NEEEE! Vitray-t Knézy Jenőt idézve: "...ilyen nincs.. és mégis van". Megjelent hát a "Szenvedélyek éjszakája" című korong, amit meg is lehet rendelni egy (fre)e-mail címen -nem értem miért nem talált egy lemezboltot az énekeshölgy a terjesztéshez? 

Természetesen Egzotik asszony valahol Uhrin Benedekkel és Szalacsival van egy súlycsoportban, valószínűleg ezért nézték meg már több százezren a klipjét (klipjeit), más kérdés, hogy ezzel Madam X-otic mennyire van tisztában... Vajon tudja azt, hogy amit csinál az annyira szar, hogy szinte már fájdalmas? Hogy amikor a klipjét nézi az ember a "tánc ereje" és a "brazíliai forróság" helyett maximum az öklében érez erőt, illetve a gatyájában forróságot? (Rossz az aki rosszra gondol, úgy értem max behugyozni lehet ettől a nőtől -hogy a nevetéstől, vagy a félelemtől, az már egyénje válogatja).


3 hozzászólás : humor bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://kiforditott.blog.hu/api/trackback/id/tr181521732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jpmjpm 2009.11.13. 11:37:07

Ultrabrutál. :) Audiovizuális környezetszennyezés :)

Egyébként én úgy emlékszem, hogy az "...ilyen nincs.. és mégis van"-t nem a Vitray mondta. Bár most elbizonytalanítottál. Na majd megpróbálok utánanézni. :)

Keresel valamit?

Az alábbi ügyes kis program segítségével kereshetsz a blogon:

Így se? Értesíts egy kommentben, vagy e-mailben hogy utánajárhassak!

süti beállítások módosítása